Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים ישנם קולות חריקה ודפיקות מכיוון התא מנוע.

לאחר חיפוש קצר הגעתי למסקנה שהוא מגיע מהדיסטרבוטור (מפלג)שמתי את היד עליו והרגשתי גם את הדפיקות,הלכתי למוסך והוא אישר את האיבחון שלי, הוא פתח את המכסה שלו ריסס ספריי שימון נגד חלודה וסגר,הרעש נעלם לכמה שעות וחזר עכשיו.

מישהו יודע מה אפשר לעשות?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

המחלה הכל כך ידוע בסיוויק שהגריז בתוך המפלג מתייבש ובמקרה הטוב הוא מרעיש ובפחות טוב הוא נתפס.

חייבים לפרק את המפלג ולגרז אותו מחדש + להזריק לתוכו שמן - כי גריז מתייבש מהר יחסית בתוכו.

כל מי שיש לו סיוויק 92-99 רצוי מאוד שיעשה את הטיפול הזה בשביל למנוע כאב ראש בעתיד !

JDM :twisted:

פורסם
המחלה הכל כך ידוע בסיוויק שהגריז בתוך המפלג מתייבש ובמקרה הטוב הוא מרעיש ובפחות טוב הוא נתפס.

חייבים לפרק את המפלג ולגרז אותו מחדש + להזריק לתוכו שמן - כי גריז מתייבש מהר יחסית בתוכו.

כל מי שיש לו סיוויק 92-99 רצוי מאוד שיעשה את הטיפול הזה בשביל למנוע כאב ראש בעתיד !

92-99!!! אתה מדבר על שלוש דגמים שונים. אתה בטוח??

פורסם
92-99!!! אתה מדבר על שלוש דגמים שונים. אתה בטוח??
אני מדבר על שני דגמים שהמפלג הוא אותו מפלג !

אז רגע אני אפרק את המכסה וישים את הגריז הזה שנראה כמו שעווה רק ברוטור?

או חייב ממש לפרק את הכל ולגרז כל חלק?

כן לפרק ולשמן את הכל רצוי שתשתמש במזרק עם שמן

JDM :twisted:

פורסם

מה לגבי סיויק 91?

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

• תוכן חדש...