Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בקרוב מאוד קונה אוטו כניראה סוזוקי בלאנו ואני רוצה להתקין לו כנף כמו פה בדיוק

http://discover.staff.fresh.co.il/wing.jpg

עכשיו אני יודע שגונבים אותם מלא וחבל לי להביא אותו ושאחרי שבוע יגנבו רציתי לשאול אם יש דרכים למנוע את הגניבה כי כמו שראיתי זה מחובר בברגים שזה ממש לא בעיה לפרק

תודה

פורסם

מה שלא תעשה איך שלא תעשה תתתתמממממייייידדדדדד יהיה ניתן לגנוב את זה.....תחזק את זה=ישברו את האוטו יותר

אגב, אני הייתי מוותר על כנף שכזאת על בלאנו....חפש כנף עדינה קטנה ואסטטית ולא משהו עם יומרות ספורטיביות בגרוש...

פורסם

עם ריתוך לאוטו לא נראה לי שזה יראה כל כך טוב..

לגבי ריתוך ברגים, גם אם הגנב לא יצליח להוציא את הכנף אז הוא ישבור אותה אני מבטיח לך..

בוא נגיד שמרוויח אתה לא תצא מהסיפור הזה במידה ומישו יחליט שהכנף הזאת תתאים אצלו באוטו.

לסיכום, חבל לשים משו כזה באוטו, כי זה יגנב מהר. שים משו קטן שלא ימשוך הרבה תשומת לב.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

חחח מוטי לא יוהב את התגובה הזאת :biglaugh:!!!

ולנושא לדעתי הרבה יותר יפה יהייה להרכיב ספויילר ולא כנף משהו חמוד שיתאים לרכב שישב אליו ויתמזג אם כל הצורה בנעימות ולא משהו בומבאסתי שלא יתאים.

(תודה למוטי שלימד אותנו את ההבדל בין ספויילר לכנף :mm_yeah:)

פורסם

אני יחזק את העמדה שאם לשים משהו על בלנו אז קטן.

אני לא אוהב ספוילרים אבל אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר ת'הבדל בין ספויילר לכנף(בקצרה)

אני ממש אבל ממש לא אוהב בלנו ,נהגתי על כמה כאלה ופשוט כל קשר בין הצמיגים לכביש מיקרי בהחלט.

אין יציבות בגרוש אני ממליץ לחשוב על רכב אחר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

רגב אנחנו נקנה את הכנף הזאתי.... ונראה להם מה בלאנו יכולה לעשות....

(אנחנו חברים לשתינו יש בלאנו ושנינו מתכננים להביא אותה ובגדול הספווליר שהוא הראה בתמונה דומה רק בצורה הוא הרבה יותר קטן וקומפקטי... )

(ודרך אגב אני מת על הפורום הזה ועל האנשים האכפתים פה אבל ממש נמאס מאלה שיורדים על הבלאנו לדעתי היא מכונית טובהההה אני נסעתי על רכבים אחרים מודה שהיא לא הכי טובה אבל לא כמו שאתם יורדים עליה שהקשר בין הצמיגים לכביש הינו מיקרי בהחלט... תשאלו את רגב באיזה מהירות אנחנו עושים סיבובים אפילו זריקה קטנהה היא לא נותנת לא משנה כמה תתאמצו היא יציבה מאד ונותנת יותר ממה שהיא שוווה.... תחשבו על זה......)

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

זה שהיא לא זורקת - בדיוק פה קבור הכלב

ובחייאת ראבק תרגיע בסיבובים איש יקר, חבל לתת למפעלי השפכטל עבודה נוספת אם אתה מבין למה אני מתכוון....

פורסם

(אנחנו חברים לשתינו יש בלאנו ושנינו מתכננים להביא אותה ובגדול הספווליר שהוא הראה בתמונה דומה רק בצורה הוא הרבה יותר קטן וקומפקטי... )

?So I'm guessing you still haven't realized the difference between a spoiler and a wing

.You probably want to read the thread in here or the translated one in Fresh again

(ודרך אגב אני מת על הפורום הזה ועל האנשים האכפתים פה אבל ממש נמאס מאלה שיורדים על הבלאנו לדעתי היא מכונית טובהההה אני נסעתי על רכבים אחרים מודה שהיא לא הכי טובה אבל לא כמו שאתם יורדים עליה שהקשר בין הצמיגים לכביש הינו מיקרי בהחלט... תשאלו את רגב באיזה מהירות אנחנו עושים סיבובים אפילו זריקה קטנהה היא לא נותנת לא משנה כמה תתאמצו היא יציבה מאד ונותנת יותר ממה שהיא שוווה.... תחשבו על זה......)

- Okay, I'm having hard time with your logic here

The Baleno would not oversteer no matter what you do - that means that the car WILL understeer, makes sense and from my personal experience with the Baleno I agree, the car does understeer badly (ex-GF had one), SO, the question is - why would you need any MORE downforce in the rear end? to make it understeer even worse? that WILL be the result

Everything logical aside, you must be doing it for the looks and not for vehicle's dynamics, I tend to agree with previous posters here - GT wings don't look good on regular econoboxes, they belong on performance cars and race cars, and a normal small fiberglass designed wing or a little spoiler would look better in my opinion

Also, the only way to secure a wing like that from being stolen is something that you will never do on a street car anyway, and even if you will do it - someone can still make damage to the wing, I don't think it's worth it

.Moti

פורסם

הריני מעניק לך זאת את תואר ה"גבר - גבר" של השבוע , וזאת כבר ביום א' על הבוקר.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשים לה כנף עדינה כמו שאמרו בהתחלה...

צירפתי תמונה...ולא שאני מזלזל בבלאנו אבל לדעתי זה הכי יתאים ולא איזה כנף מוגזמת...

suzuki_baleno_rear.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...