שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אחי לאחרונה רכש פונטו ספייס 2001 elx80 הוא נהג צעיר ומתלהב משיפורים מיותרים אך נחוש לעשות אותם אז לפחות אם מישהו יודע פה איזה שיפורים אפשר לעשות בלי להרוס מנוע או לגרום להוצאות נלוות מיותרות אז ככה הוא רוצה לשים פילטר פתוח אגזוז לחץ ולהחליף פנסים אחוריים ליותר יפים (של ערסים) מישהו פה יוכל לומר את העלות של המוצרים האלה איפה ניתן לעשות אותם באזור אשדוד ובסביבה ומה נחשב לחברה טובה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה ליקנות פוד שעונים לרובר 620 , אני לא יודע אך להרכיב אותו אמרו לי שצריך להתאים אותו אני רוצה לדעת עם מישהו יכול להעזור לי בהתקנה. תודרבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! אני רוצה לקנות פילטר אוויר In Box איכותי לרכב שלי, התעניינתי קצת ומצאתי פילטר מתאים של K&N בEBAY ב47 דולר. בגלל שעלולים לעשות לי בעיות להכניס אביזר שכזה לארץ התחלתי לחפש אותו בחנויות בארץ וקיבלתי בינתיים הצעה אחת - 380 שקל בלי מע"מ - ז"א משהו כמו 420 ש"ח (כפול מהמחיר בEBAY). יצרתי קשר עם סדנאת השיפורים Pitstop ומהם קיבלתי הצעה לפילטר של חברת Simota ב250 ש"ח. מה דעתכם המלומדת בנושא? שווה להשקיע עוד כמעט 200 ש"ח בפילטר של K&N? או שאפשר למצוא אותו במחיר זול יותר בארץ? או שאולי שווה להשקיע בפילטר של סימוטה? תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
אוקיי, אחרי שחסכתי כסף לצ'יפ לסמארט שלי אני כמעט סגור על זה. הרעיון הוא צ'יפ מחברת E&A שמוציא 30% יותר מומנט ו23 כ'ס. הסמארט שלי יצאה מהמפעל עם 62 כ'ס, המנוע במצב חדש (עבר 85K מטופל באופן שוטף!). הפחד שלי זה שילך משהו באוטו בגלל הצ'יפ, בכל זאת חלקים לסמארט לא זולים (מרצדס) והטיפולים גם לא זולים. ואני מפחד שהצ'יפ ידפוק לי משהו ברכב. אני לא נוסע מהר מאוד, אולי פעם בחודש יש איזה נסיעה קטנה שאני אוהב לסוע מהר ולהרגיש את האוטו, אבל גם לא לנסיעה הזאת אני מרגיש שהאוטו יכול וצריך להוציא עוד קצת סוסים. אם אני שם את הצ'יפ, ובכל זאת אני לא קורע את האוטו, משהו יכול להשרף\להפגע? ואיך זה הולך עם צריכת הדלק? עידן.
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 34 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
צנרת חדשה עד לארץ לסמארט מתחילה ב3500 ש'ח צפונה. הבנתי שיש אפשרות לבנות צנרות פה בארץ, השאלה היא עד כמה איכותית היא תיהיה, והאם הסדנאות יכולים לבנות צנרת לרכב הזה, הרי המנוע יושב מאחורה והצנרת שלו לא רגילה. תמונה של צנרת לסמארט:http://www.geniusparts.com/html/images/exhaust_01.jpg האם סדנאות בארץ יוכלו לבנות צנרת טובה, שתעניק לסמארט צליל סקסי יותר וכמובן תצליח לשאוב את ה15% ככ'ס יותר? וכמה יכול להגיע המחיר. תודהת
הודעה אחרונה מאת dts2, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים , הייתי לאחרונה ב אי אנד איי ועשיתי לוג לאוטו , יצא שהטמפרטורת יניקה שלי מחרידה 120 מעלות , אומנם זה היה בצהריים של אותו היום עם 36 מעלות בחוץ אבל עדיין יש גבול אני חושב אותותו זאת תהיה הטמפ' היום יומית . בקיצור הבנתי שאינטרקולר גדול יותר יכול לפתור את הבעיה והצלחתי להשיג ממש בזול אינטרקולר של טויוטה ויגו 4*4 מנוע 3000 172 כ"ס דיזל . האם מישהו מכיר ויודע האם הוא יות גדול מהנוכחי שיש לי ברכב (הוא מקורי כמובן ) ואם כן האם הוא מתאים במקום שיש לי מיתחת לטמבון או שאני אצתרך לעשות שינויים מהותיים ולחתוך הרבה פלסטיק בשביל שיתאים . אני שואל כי בשביל להביא אותו אני צריך לסוע לצפון ואני לא רוצה לעשות את הנסיעה לחינם . תודה לכול המשיבים
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, התחדשתי למשפחתי בגראנדיס משומשת. רביעיית מישלין פיילוט טריה תורכב בקרוב על הג'אנטים 17" מגנזיום המקוריים. צמד הבולמים הקדמיים גמור למעשה, וזוג מקורי עולה כ- 1,750 ש"ח כולל מע"מ (לפני עבודה). אני תוהה אם יש בנמצא בולמים תחליפיים טובים יותר שיוכלו לשפר אחיזה תוך הקשחה עדינה(?) של הרכב, ובמיוחד של הפרונט? (קצת קשה למצוא באנטרנט כי הדגם הזה לא נמכר בארה"ב למשל). האם זה בסדר להחליף רק צמד קדמי ולהשאיר את האחוריים המקוריים שמצבם בגדול כ- 80% יעילות? האם יורגש הבדל גם ללא החלפה/שינוי בקפיצים הקדמיים? (בעקרון אני לא מעונין להנמיך את הרכב, מרווח הגחון חשוב למעבר פסי הרעדה וטיולים)? הרכב ישמש לצרכים משפחתיים ומנהלתיים, לא רייסים, לא "התגרזנות", וא…
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה להתקין פילטר אויר פתוח בפיז'ו 306 שנת 95 מנוע 1400 ,ויש לי כמה שאלות?. 1 מאיפה לקנות את הפילטר? ,האם יש באוטו דיפו פילטר אויר פתוח?. 2 איך להתקין אותו ? 3כמה בערך יעלה כול הסיפור? תודה לעונים
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברצוני לעלות ל 205\45-50\16 עד 400 שקל לצמיג אני מוכן להשקיע מחפש צמיג טוב עם אחיזה טובה וחשוב שיהיה שקט תודה רבה לכם
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מה מיבן הפילטרים האלו יתאים לרובר : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/94-95-96-97-Honda-Accord-EX-Short-Ram-Air-Intake-System_W0QQitemZ310204530083QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item4839a17da3 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BOMZ-94-95-96-97-Honda-Accord-EX-DX-L4-Cold-Air-Intake_W0QQitemZ140387849435QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item20afc494db http://cgi.ebay.com/ebaymotors/94-97-98-02-HONDA-ACCORD-LX-EX-V6-JDM-COLD-AIR-INTAKE_W0QQitemZ170446096676QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item27af610924 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/94-95-96-97-98-99-00-02-…
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי יונדאי אלנטרה 2006 ואני מעוניין לשים לה גבות על הפנסים הראשיים, היכן קונים גבות לרכב .? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני רוצה ליקנות קיט טורבו לרובר והקניה מEBAY http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rover-600-T3T4-Turbo-Charger-Kit_W0QQitemZ350296218427QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item518f481b3b#ht_8094wt_939 עכשיו המוחר שולך לארץ בתמורה ל400 דולר עכשיו רציתי לגעת ים יהיה עם זה בעיות במכס ועם יכול לצוץ בעיות ביגלל ההתקנה ובאתר כתוב שזה גם לידני ואוטומוט וזה מעלה ל485HP זה יכול להיות. זה בא עם כול הקיטים וחולי ועם TURBO T3T4 ועם שעונים וכול מינה חרטות וזה עולה 1599 דולר העים צריך לשפר עוד משהו במנוע שלא יהיה בעיות תודה רבה לעוזרים . נ.ב. : יהיה בעיה להרכיב את הטורבו עם יש מוסך למה סבא שלי מוסכניק. וכמה אני יכול לגדוש וכמה יעלה לי לחזק את המנו…
הודעה אחרונה מאת מאור_מורדוך, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני רוצה רק לדעת אם חברת Skunk2 נחשבת לטובה באגזוזי לחץ? ואם אפשר להסתכל על הקישור ולהגיד לי אם מה שאני מתכוון לקנות זה דבר טוב אני אשמח מאוד. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Skunk2-Mega-Power-exhaust-catback-92-95-Civic-HB_W0QQitemZ390085475402QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5ad2e7fc4a ותודה מראש.
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בס"ד שבוע טוב האם יש סיכונים בהתקנת אגזוז לחץ? אני מדבר על אגזוז לחץ חוקי כמובן ברישון משרד התחבורה. יש לי סובארו שנת 2009 1. האם זה יפגע באחריות על האוטו? כי הרי זה ממש שינוי במבנה של האוטו.. 2. זה יכול לעשות נזק כלשהו לרכב? 3. בלי קשר לנושא הסיכונים, כתוב באתר שזה מעלה הספק מנוע, מה זה אומר? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מעונין לבנות מכבש ביתי להחלפת תותבים , יש למישהו מושג איזה כוח נחוץ לשליפות ? כרגע אני יכול לבנות מכבש 2 טון . מדובר בעיקר על משולשים אבל גם על תושבת מנוע תחתונה.
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכלי חברי הפורום, הרכב המדובר הינו סיטרואן AX SPORT שנת 89 מנוע 1600 קרבורטורים כפולים, כרגע הצמיגים הם 165/65/14. מועניין לעלות במידה, לטובת אחיזה יותר טובה וצמיגים יותר ספורטיבים אשר יותר נפוצים במידות יותר גדולות. בוצע ברכב שידרוג של מערכת הבלימה ולכן נדרשים צמיגים טובים יותר לממש את הפוטנציאל. כל עצה ועזרה תתקבל בבכה.
הודעה אחרונה מאת maxpower, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האוטו המדובר הוא פונטו ספייס 1.2 16v בביקור האחרון במוסך התגלה כי הצנרת למטה מתחיל להחליד, ונוצר חור קטן. אובחן כי צריך להחליף דוד אחורי + דוד אמצעי + הצינור הגמיש הזה. עכשיו, אם כבר אני מחליף את הצנרת, חשבתי למה לא לנסות להרוויח מזה קצת כוח. בחיפוש בפורום בחו"ל מצאתי שבעל פונטו משופרת מצהיר כי הדוד האמצעי לא ממש משפיע, אלה הדוד האחורי שהוא מאוד constrictive ואם מחליפים אותו ניתן לעלות את ההספק 3-4 כ"ס. אני יודע שזה לא הרבה, אך זה מכין את הבסיס אם אני יחליט להביא קיט יניקה GSR ואולי לנסות Remap. - עכשיו, האם זה הגיוני שרק החלפת הדוד האחורי תורמת כך? או שצריך עוד משהו? (אני לא מתכוון להוריד את הממיר הקטליטי) - יש המלצות לאגזוז פריי פלו אחורי עם רעש נעים,…
הודעה אחרונה מאת 323f-fanatic, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רצתי להתייעץ איתכם לגבי שיפור הרכב שלי. רנו מגאן 99 מנוע 1600 גיר אוטומאט אילו דברים אני אוכל להוסיף \ להחליף למנוע , גיר ,ושאר הרכב. על מנת שהאוטו יהיה קצת יותר חזק, ומצד שני שלא יגמור את החיים של המנוע ושאר המכלולים. ובאילו חלקים אסור בתכלית האיסור לגעת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת asaf.m, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי שני מנועים לרכב פרוייקט,מנוע 5700 V8 ומנוע 4100 6 צילינדרים טורי רציתי להוסיף טורבו לאחד מהם פשוט ה4100 יותר אמין מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת eldor, -
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
עד כמה אינץ רצוי ומותר לביצועים מקסימאליים נא לענות תשובות בטוחות..
הודעה אחרונה מאת Petelking, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי , יש ברשותי אאודי A3 2010 , אני מעונין להוסיף פסי לדים כמו שניתן לראות פה : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130347201947&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT האם למישהו יש נסיון עם הרכבה של הפסים לתוך הפנס , זתאמרת בתוך הזכוכית ולא כמו רוב הפסים מבחוץ. בנוסף על דרכי החיבור למערכת החשמל של האוטו האם זה יכול לגרום לנזק?
-
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! ברשותי ביואיק לסייבר 1998 3.8L רצית לדעת האם קיימת אפשרות לא מסובכת(כגון הוספת קיט סופרצארגר) לגרום לאוטו להאיץ מהר יותר? הוא יחסית מאיץ דיי לאט וזה קצת מוזר לי למנוע כזה גדול. אמנם האוטו גדול וכבד יחסית אבל בכל זאת אני לא מרגיש עוצמה. תודה רבה לכולם! תומר.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות חישוקים חדשים לרכב. עברתי על כמה חנויות וגם על החיפושים פה ובפורומים אחרים ולא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש אז אולי מישהו יוכל לעזור לי פה. אני מחפש חישוקים בגודל 15'' במשקל בין 4-5 קילו לחישוק, רק תוצרת אירופאית. המחיר כרגע זה לא הבעיה (למרות שאני מתכנן על 3K-3.5K). אני גר במרכז אז אם מישהו מכיר מקום שמוכר כאלה ג'אנטים באזור המרכז אני אשמח אם יגיד לי. בתודה מראש, יגאל
הודעה אחרונה מאת Dudi@PIT-STOP, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבוע טוב לגולשי הפורום, טוב אחרי תקופה ארוכה שנסעתי עם רכבי (הונדה סיויק 93 ידנית), הלך לי המנוע איכשהו ללא סיבה או סימן כלשהו, אני רוצה לרכוש מנוע 1800 וויתק שמעתי על המנוע הזה מאיפה אני משיג אותו ואני רוצה להגיע למתקין אמין או ללכת לחברת הונדה ולעשות שם התקנה, מה עושים?
הודעה אחרונה מאת golf_sdi, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. בשעה טובה קיבלתי גולף דור 6 1.4TSI. היא הגיעה עם טאסות, וברצוני לשים לה ג'אנטים. הצמיג שלה כרגע הוא 15 אינטץ ורציתי להחליף לה את כל הצמיגים לפתח של 17 אינטץ'. אבל צריך לשנות זאת ברישיון הרכב, האם הפרוצדורה מסובכת? האם היא כדאית בכלל? הכוונה האם זה טוב להחליף חלק מקורי (צמיגים טובים מפולקסווגן?) האם להסתפק בג'אנטים 15"? תודה.
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המידה שיש עכשיו היא 175X70XR13
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
שיפור S60 T5 1 2
מאת AUDI-BOY- 23 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום. אני במהלך תכנון עבודה על S60 T5 2001. רציתי להתייעץ, האם יש ב-א-מ-ת למישהו ניסיון עד כמה הגיר אוטומט יכול להחזיק כ"ס? (אני יודע שזה מזל) האם יש קיטים של חיזוק הגיר בוולוו? דבר שני אני מתלבט אם להזמין משוודיה את הקיט הנ"ל : http://en.bsr.se/products/t1553/ שכולל מחשב קטן עצמאי שמובנה בו גרסה משופרת של ניהול המנוע, או שעדיף ללכת לפרילינג שיעשה טיונינג כמו שצריך. לפי הבנתי לא ניצן להוציא יותר מ30 כ"ס בצ'יפ מהארץ, אבל אולי אני טועה. דבר שלישי אם אתקין צנרת מהדאון פייפ אצל סרדין ועד הסוף, האם יהיה שינוי משמעותי ברעש? בכ"ז זה לא אימפרזה. נהימה קטנה לא תזיק, אבל לא רעש עוצמתי. או שעדיף גם כן להזמין צנרת ייעודית לT5 משוודיה. המטרה של…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי אלפא 146 הנועלת DUNLOP SP9000 במידה 195\55\R15. בגלל שהמידה המאושרת ברישיון הרכב שלי היא 195\50\R15 אין לי בררה ואני צריך להחליף אותם למידה המצויינת. אשמח לשמוע הצעות לצמיגים ספורטיבים טובים במידה 195\50\R15. ואם אפשר גם היכן אוכל לרכוש אותם(יש במלאי),ומחיר משוער? הרכב נמצא באזור ראשון,ת"א. תודה, ניר
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשדרג קצת את הרכב שלי עם צמיגים חדשים + ג'אנאטים. אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להגדיל ל 15". אשמח לקבל ממך פרטים איזה נתונים טכניים אני צריך לחפש כידי למצוא את הגדלים שמתאימים לי במידה 15" ובמידה 14". תודה
הודעה אחרונה מאת andrey85, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב אני רוצה לדעת אם כדי לי להתקין צ'יפ ברכב + עדכון תוכנה חדישה?! 1.אני רוצה לדעת מתי הצ'יפ נכנס לפעולה,מרגע ההתנעה? 2.ועוד דבר,נניח ואני לא לוחץ,הכוונה נוסע רגוע,זה גומר עדיין את המנוע? 3.ואיזה צ'יפ נחשב לחברה טובה היום לרכב מסוג הונדה סיוויק משנת 92-95 ? 4.כמה כ"ס הצ'יפ אמור להוסיף? סוג הרכב : הונדה סיוויק האצ'בק מודל 94,מנוע B16A2 ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת קופרה,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 809 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hunter22
- sperial
- SlowRide
- Chmimo
- 2pac
- גולדן191
- Itzik-b
- RedLabel
- zaf
- hans
- yoni162
- davemustaine87