Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שבוע טוב

האם יש סיכונים בהתקנת אגזוז לחץ? אני מדבר על אגזוז לחץ חוקי כמובן ברישון משרד התחבורה.

יש לי סובארו שנת 2009

1. האם זה יפגע באחריות על האוטו? כי הרי זה ממש שינוי במבנה של האוטו..

2. זה יכול לעשות נזק כלשהו לרכב?

3. בלי קשר לנושא הסיכונים, כתוב באתר שזה מעלה הספק מנוע, מה זה אומר?

תודה :-)

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

חוץ מחור בראש לא תקבל מזה כלום,חוץ מזה הרשיון הוא רשיון יבוא, אל תהיה בטוח שלא תאלץ להתמודד עם בוחן בטסט או בכביש.

פורסם

1. כן, בתיאוריה זה יכול לבטל לך את האחריות,

בפועל, לא תמיד מתייחסים לזה,

הרכב הקודם שלי היה במסגרת האחריות ובכל זאת התקנתי לו אגזוז זרימה חופשית,

בטיפולים 10K, 30K ובטסטים השנתיים לא הייתה לי שום בעיה, לא הסתכלו עליו בכלל.

אבל דע לך, הסיכון קיים.

2. שום דבר

3. הספק מנוע = כח סוס

ההספק המתקבל הוא כמעט ולא מורגש,

אם אתה לא מכיר את הרכב שלך ברמות הכי גבוהות ואם אין לך חושים חדים מאוד אתה לא תרגיש את ההבדל של ה-2 כ"ס,

שוב פעם, ההבדל הזה הוא כל כך מינורי שברגע שנכנסת לרכב אחרי ארוחה טובה, ההספק הזה מתבטל.

ואם כן תרגיש הבדל משמעותי, דע לך שזהו רק הבדל פסיכולוגי בגלל הרעש שהאגזוז מפיק.

בהצלחה!

פורסם

הנושא דוסקס רבות וכל התשובות ימצאו בחיפוש.

אם אתה מחפש אגזוז לחץ ולא מוצא מידע, זה בגלל שבכלל לא קיים "אגזוז לחץ" במכוניות.

מה שאתה מחפש זה דוד זרימה חופשית.

בצע חיפוש עליו ותקבל עמודים של תשובות.

יום יפה והמשך גלישה נעימה.

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...