Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור S60 T5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגירים בוולוו גם ככה לא שיא האמינות.אינני מכיר מה בדיוק שופר בגיר של דורון t5

אבל בוא ננסח את זה ככה עם 260 כ''ס מקורי האוטו לא אוהב להתמודד,תוסיף צ'יפ שיעלה את הכ''ס ואת המומנט,וקבל מתכון להרס הגיר.

להסב את האוטו לידני נשמע לי הזוי קצת,למה לקחת רכב מנהלים אפור,חזק ככל שיהיה אבל עדיין מדובר בוולוו,ולנסות להפוך אותו למשהו שהוא לא.

פורסם

זה לא רק וולוו , כמעט כל אוטו אירופאי, למעט S קלאס , סדרה 7 A8 ודומותיהן נמכר עם אופציה לגיר ידני, אפילו E קלאס, סדרה 5 ולוו S60 וכו.

פורסם
מממש ממש לא 20 אלף ...הסבנו פעם A6 לידנית הכל עלה 6500 שקל ואגב מבוקר מחשב לא מבוקר מחשב זה גיר של ZF וזה חרא גירים תאמין לי אני יודע מי מביא לי פרנסה ...הם הולכים כמו פיסטוקים גם בלי שיפורים אתם יכולים לעשות מה בא לכם אני רק מציע לא צריך לריב חברים

אם אתה מתחייב לי שזה המחיר, מחר בבוקר אני מציב אצלך A6 .

אתה יודע מה, אל תתחייב לי על 6500 תתחייב לי 10 אלף ? ועוד על מנוע אורכי.

פורסם

תמיד חלמתי להסב A6 2.7 בי-טורבו לסליפר ידני, עכשיו אני אדע למי לפנות, להתחיל לחפש?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
הזוי :shock:?!תתקשר לוולבו בשוודיה תשאל אותם למה הם עושים רכב מנהלים אפור עם גיר ידני.

2007volvos60t5cockpitin.jpg

ג'ימבו היקר,לפני שאתה סתם קופץ בראש (אתה יודע על מי אומרים את זה),דיברתי על "הסבה" כלומר רכב אוטמטי שמשנים לידני.

זה שהאופציה קיימת אני יודע.

העלויות של להפוך רכב כזה לידני לא כדאיות.

פורסם

העלויות כדאיות למי שמעוניין לשמור על אותה "פוזה" נוכחית של מכונית מנהלים סטנדרטית.

אך מעוניין בביצועים גבוהים יותר ובאמינות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...