Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בסמארט צנרת

בוא נהיה הגיוניים לרגע

המנוע מאחורה, וגם הדוד. המנוע יושב ממש בקצה ואת הפילטר שמן רואים אם מתכופפים (וגם אפשר להחליף אותו)

שים לב, ה"צנרת" היא חצי עיגול עם חיבור אחד, באורך של פחות מ9 סמ סה"כ והיא הולכת ישירות לדוד

חיישן החמצן נמצא על הדוד! בצידו הימיני (סתכל בתמונה של דוד ברבוס).

אין צנרת, אין מה לשנות, אין מה להחליף. אתה יכול לעשות בנייה מוזרה עם דוד קטן, אבל אתה מוגבל מאוד במקום

שוב, הכי טוב להביא ברבוס, כמו שהממיר בצד ימין, אתה צריך להבין שהממיר הינו חלק מהדוד!! והוא איננו יחידה נפרדת! (מה שגורם לבעיות בטסטים כשהממיר מת, וההחלפה עולה 6000 שקל למקורי חדש).

אתה יכול לשים ללא ממיר וללא חיישן, ז"א לבנות משהו ו/או להשתמש במוכנים באינטרנט, אבל אז החוקיות של הרכב בטסט גובלת בקומבינה בלבד.

מעבר לזה, אתה תצטרך לשים נגד על החוטים של החיישן למבדה כדי שתהיה קריאה תקינה למחשב, אל תשכח, יש לרכב מצערת חשמלית, תקלה בחיישן חמצן תגרום לאוטו לזחול ללא פעולה של הטורבו (שגם הוא, נשלט חשמלית - דהיי ברז גדישה חשמלי).

אל תשכח שלא משנה מה תעשה, יותר מ5 סוסים לא תקבל וזה בגלל שהרכב בא במקור עם כ60 סוסים על הנייר (בדיינו הוא יצא 44 כ"ס כשקניתי את האוטו).

אני אוהב את הסמארט שלי, ואני אוהב אותה כשהיא חוקית.

השאלה היא, מה אתה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי במקור האוטו מתחיל עם 60 סוסים גם... אם אתה אומר שזה כל כך מסובך אז נראה לי אני אוותר, למרות שאני ידבר עם אבא שלי על להביא לארץ צנרת חדשה והעברת הטסטים של הרכב, אבא שלי מבין בזה קצת יותר מאיתנו הוא יוכל לעזור לי אם אצטרך ואם הוא יסכים.. בכל מקרה, לפי מה שאתה אומר, כדאי לרדת מהצנרת אה? למרות שאני מת לשים אחת של ברבוס שתפיק לי רעש יפה ומענג..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, הדוד של בראבוס חוקי וכשר למהדרין.

אין בעיה להתקין אותו ולעבור איתו טסט

כל השאר לעומת זאת, חרטטה ברטטה.

פורסם

הצנרת הזו נראית כמו עבודת לחובבן

יש שם בדיוק 5 זויות שאפשר לרכוש מוכנות, עוד קטע צינור מנירוסטה - שלא אמור לעלות יותר מ-100 שקל

עוד שרשור לצנרת פליטה [200 שקל בלחץ] ודוד של מגנה פלואו שיעלה 300-400 דולר כולל משלוח ומיסים פה בארץ.

אם אתה מחפש אדם שיבנה לך את זה -

יש לי שתי המלצות בשבילך:

1. איגור - מאיגור אגזוזים, עשה עליו חיפוש, הבחור אומן ויודע את העבודה.

2. משתמש פה בפורום בשם RACEPAK

מכיוון שכל מערכת הפליטה בסמארט היא קצרצרה ופשוטה - זו אמורה להיות עבודה יחסית זולה, לא נראה לי שצריך לעבור את ה1500-2000 שקל להכל כולל הכל.

בהצלחה

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...