Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לגולשי הפורום,

טוב אחרי תקופה ארוכה שנסעתי עם רכבי (הונדה סיויק 93 ידנית), הלך לי המנוע איכשהו ללא סיבה או סימן כלשהו, אני רוצה לרכוש מנוע 1800 וויתק שמעתי על המנוע הזה מאיפה אני משיג אותו ואני רוצה להגיע למתקין אמין או ללכת לחברת הונדה ולעשות שם התקנה, מה עושים?

פורסם

עם תוכל לאשר את ה1.6 VTI תהנה מ160 כ'ס אטמוספריים אמיתיים חזקים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

מנוע B18 יהיה לא חוקי על האוטו שלך, ויצריך שינויים לא מעטים ברכב כגון תושבות, ציריות, מחשב ניהול, גיר וכו'

עלות הפרוייקט תיהיה לא מעטה בכלל, בסביבות 13,000 ש"ח לדעתי.

מנוע B16A/1/2 שייך לדגם הVTI של הסיוויק, מספק עד 168 כ"ס תלוי בדגם המנוע, ויהיה פרקטי יותר על רכבך מכיוון שיש סיכוי שתצליח לאשרו. גם פה תצטרך לשנות לא מעט דברים ברכב והעלות תיהיה לא נמוכה בכלל.

אם בכל זאת החלטת ללכת על הפרוייקט, ממליץ לך לדפדף בפורום קניה/מכירה של הונדה קלאב, יש שם מידי פעם מכירות של המנועים המדוברים, כולל כל החלקים הנחוצים להסבה.

כמו כן אתה יכול להרים טלפון ליבואני מנועים/גירים כמו ישראל יפן ולשאול אותם מה עלות היבוא של הרכיבים שאתה צריך.

פורסם

תודה רבה לך, אבל אני מחפש מנוע חדש! זה נכון במה שאתה אומר שאת סוג מנוע 1800 סמ"ק לא יאשרו לי אני באמת יסתפק ב- 1600 סמ"ק עם ה168 כ"ס עם הרכבת טורבו בעתיד, איפה אני מוצא את המנוע הזה?

• תוכן חדש...