Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה לספר, סה"כ הכל אמת.

באתי לשים אצלהם צ'יפ, ניסו להוציא את הצ'יפ שלי, לא הצליחו, שברו רגל אחת של הצ'יפ, שלחו אותי הביתה עם "אין אפשרות לשים צ'יפ באוטו הזה (תמא טורבו)"

משם נסעתי ישר לגיא, שהוציא את הצ'יפ בקלות, ושם לי צ'יפ שעשה לי רטט בכל לחיצה על הגז.

פשוט חוסר מקצועיות במקרה שלי, ועוד לשלוח אותי הביתה עם צ'יפ לא תקין.

פורסם

מר שניר היקר

אני לא מצליח להיזכר בך או ברכב שלך

ואני כעט בטוח שב10 שנים אחרונות לא עשינו אפילו ציפ אחד לתמא טורבו

סתם לידיעתך אם לציפ יש רגל שבורה או הלחמה לא תקינה אפילו ברגל אחת הרכב לא יניע

כך שלא יכול להיות שנסעת עם הרכב כשהרגל של הציפ שבורה

כך שלפני שאתה מפרסם דברים תיבדוק את אמינותם

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שמשפר סמארט , זה לא מסוכן ? אני מתכוון זה לא יכול לעוף ברוח או משהו כזה ?

ואיך הפניות של הרכב הזה הוא בכלל יציב ?

אני באמת לא אומר מתוך זילזול אלה מתוך חוסר ידע ובורות והייתי רוצה להשכיל יותר בנושא הנ"ל

בתודה מראש

בן

פורסם

בעברי הלא רחוק השכרתי סמארט ל-24 שעות.הרכב מרגיש די גבוה על הכביש ואפילו הנוחות סבירה.מסוכן מאוד לפנות עם הרכב במהירות העולה על 35-40 קמ"ש, וגם זה נאמר באופטימיות יתרה.ההרגשה היא שהרכב קל מאוד ומאוד רגיש אפילו לתנודות רוח חזקות. בקיצור, לא מומלץ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא הייתי עושה את העבודה אצל E&A

יצא לי להיות אצלהם לפני כחודשיים נתקלתי ביחס מזעזע ומזלזל.. ככל הנראה בגלל שבאתי אם הרכב של אשתי (פולו) ואני עדיין בטוח שאם הייתי מגיע אם אותו הרכב שרציתי לשפר הייתי מקבל יחס שונה פי עשר מונים..(הרכב בכל זאת נמכר יומיים לאחר מכן)

אנשים כאלו שמודדים בנאדם לפי מה שנראה שיש לו אני לא יודע איך להגדיר אותם.. אבל נראה רחוק מאוד מאמין ומקצועי.

ובעניין הסמארט שלך היתה לי כזו בשנת 2005 רכב חמוד אבל לא נראה לי כבסיס לשיפורים, תהנה ממנו כמו שהוא ומהניסיון שלי עוד חצי שנה-שנה כבר יתחיל להימאס לך.

בהצלחה בכל זאת.

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שמשפר סמארט , זה לא מסוכן ? אני מתכוון זה לא יכול לעוף ברוח או משהו כזה ?

ואיך הפניות של הרכב הזה הוא בכלל יציב ?

אני באמת לא אומר מתוך זילזול אלה מתוך חוסר ידע ובורות והייתי רוצה להשכיל יותר בנושא הנ"ל

בתודה מראש

בן

בעברי הלא רחוק השכרתי סמארט ל-24 שעות.הרכב מרגיש די גבוה על הכביש ואפילו הנוחות סבירה.מסוכן מאוד לפנות עם הרכב במהירות העולה על 35-40 קמ"ש, וגם זה נאמר באופטימיות יתרה.ההרגשה היא שהרכב קל מאוד ומאוד רגיש אפילו לתנודות רוח חזקות. בקיצור, לא מומלץ.

חרטה חרטה, בוא נגיד ככה, עם הג'טה אני מפחד להשתולל בגלל חוסר ביטחון, עם הסמארט אני מרגיש שליטה של 100%!

בגשם בשמש אין הבדל, אני יכול להכנס לפניות ב40 קמ'ש האוטו נדבק לכביש, כיכרות והטיות של ההגה במהירויות גבוהות האוטו נדבק, כשאני חוזר מהעבודה יש לי בערך ק'מ של כביש מהיר עד לכניסה לראש העין, אני נוסע שם על 100 ונוסע בזגזגים לפעמים ומתפעל כמה יציב הרכב (כמובן אחרי ששמעתי שחבר ניסה לבדוק את שלו גם ועף לקיר בטחון-לא קרה לו כלום פשוט כל האוטו השתפתשף לו הפסקתי) אבל הרכב יציב ברמות לא נורמלית, אנשים שנכנסים לאוטו ומעורערים בקשר ליציבות בשניה אפשר להראות כמה היא יציבה להפליא.

וכן, בצורה מאוד לא מוסברת - האוטו יושב ממש גבוה על הכביש בלי שום "יחסית" פשוט גבוה. התחושת גובה היחידה שהרגשתי שנהגתי זה על האמר של אבא שלי ועל הסמארט חוץ מזה שום אוטו לא העניק לי תחושה כזאת.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אז א- זה משהו שאני צריך לראות

ב- זה נראה לי כל כך מנוגד לחוקי הפיזיקה האוטו הזה נראה כאילו אם אני דוחף אותו מהצד הוא פשוט יכול להתהפך אם זה נכון מה שאתה אומר אז תבורך וסע יותר בזהירות .

פורסם

לקוחות יקרים.

הסדנה שלנו קיימת יותר מ 10 שנים ואני יכול להתגאות ולומר, שאנחנו הראשונים שהרמנו את הכפפה ופתחנו את סדנאת השיפורים הראשונה בישראל.(החוקית בכל אופן...)

תחת ידנו עברו אלפי כלי רכב ואנו יכולים להתגאות ולומר שיצרנו ועזרנו ליצור, חלק לא מבוטל ,מהמכוניות המהירות ביותר בישראל.

בכל אופן ,כפי שאמר כאן שותפי לסדנא- אביחי טופור,לא זכור לנו ,שבכל שנות קיומנו החלפנו צ'יפים ברכב מסוג תמא טורבו!-אנחנו פשוט לא מטפלים במחשבים של הרכב הנ"ל!

וגם אם דבריו של ידידי המלומד "שניר " נכונים ואכן לפני מספר שנים, ניסינו לשפר את רכבו ולא הצלחנו ,אז מה? האם זו סיבה להכפיש את שמנו ולומר ששברנו לו רגל בצ'יפ ?

רכב ,ששבורה לו רגל אחת בצ'יפ לא נדלק.נקודה! ,ויעיד על כך ,אם נבקש ממנו,גיא פרילינג בכבודו ובעצמו.

לגבי הבחור שהגיע עם הפולו:

אנשים לא נמדדים אצלנ וע"י הרכב שהם מגיעים. למעשה ,חלק לא מבוטל מלקוחותינו מגיעים אלינו בטנדרים ביום -יום ורק בסופי שבוע ,הם נוסעים במפלצות תאוצה

ולכן ,אגדיל ואומר שיתכן שהגעת אלינו ביום לא מוצלח מבחינתנו (הרי כולנו בני אדם)ולא נותר אלא להתנצלים בפניך ולקוות לשרתך בעתיד ולתקן את הרושם שנוצר.

ולפותח התרד: לאורך השנים ,יצא לנו לעשות מספר רכבים כשלך ,התגובות של בעלי הרכב היו משביעות רצון מבחינתם ולא שמעתי על בעיות כלשהן.

למרות זאת ,בבירור מעמיק וספציפי יותר עם חברת "אפסולוט " נאמר לי, שבעת החלפת ההלוכים,הם מורידים את הגדישה, וזאת במטרה לשמור על הגיר הרובוטי.

לטענתם ,הרכב הנ"ל נפוץ מאוד באירופה ותחת ידם עבר מספר לא מבוטל של "סמארטים".

בברכת שבוע טוב לכל חברי הפורום.

צוות "אי אנד איי-אוטוספורט"

פורסם

להגיד למישהו לא להכנס לסדנא מסויימת (E&A לצורך העניין) בגלל רושם אישי שלילי שנוצר זה לא לעניין.

על כל דעה שלילית אחת כלפי E&A תקבלו אלף דעות ופידבקים חיוביים.

לי למשל נשאר רושם רע מאוד מכמה ביקורים ב-PIT-STOP,בעיקר בגלל יחס וחוסר מקצועיות בנוגע לחלק שהזמנתי בעבר.

לאומת זאת אני מרגיש תמיד welcomed ב-E&A,ותמיד הם מפנים תשומת לב אליי גם אם הם עסוקים.

למרות זאת אני לא אציע לאנשים לא להכנס ל-PIT-STOP רק כי נשאר לי טעם מר בפה.זאת חווית הלקוח האישית שלי.

לפותח השרשור: מנסיון אישי שלי אני ממליץ לך לבקר ב-E&A,להתנסות בצ'יפ שלהם,לקבל הסברים מהם ולהחליט בעצמך.

איגור.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

בסופו של דבר כולם מגיעים בסוף לאי אנד אי במיוחד אנשים שנוסעים על vw אם זה להוציא 100% מהרכב ואם זה בשביל לאתר תקלות נקודה !!!!!!!

פורסם

ולפותח התרד: לאורך השנים ,יצא לנו לעשות מספר רכבים כשלך ,התגובות של בעלי הרכב היו משביעות רצון מבחינתם ולא שמעתי על בעיות כלשהן.

למרות זאת ,בבירור מעמיק וספציפי יותר עם חברת "אפסולוט " נאמר לי, שבעת החלפת ההלוכים,הם מורידים את הגדישה, וזאת במטרה לשמור על הגיר הרובוטי.

לטענתם ,הרכב הנ"ל נפוץ מאוד באירופה ותחת ידם עבר מספר לא מבוטל של "סמארטים".

בברכת שבוע טוב לכל חברי הפורום.

צוות "אי אנד איי-אוטוספורט"

אשמח אם לא תהפכו את השרשור שפתחתי לדיון על הדעות אישיות.

שנית, אפשר הסבר על מה שבאבולוט אמרו לכם, כי לא הבנתי ממש :)

לילה\בוקר טוב,

עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...