Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי למשפחתי בגראנדיס משומשת.

רביעיית מישלין פיילוט טריה תורכב בקרוב על הג'אנטים 17" מגנזיום המקוריים.

צמד הבולמים הקדמיים גמור למעשה, וזוג מקורי עולה כ- 1,750 ש"ח כולל מע"מ (לפני עבודה).

אני תוהה אם יש בנמצא בולמים תחליפיים טובים יותר שיוכלו לשפר אחיזה תוך הקשחה עדינה(?) של הרכב, ובמיוחד של הפרונט?

(קצת קשה למצוא באנטרנט כי הדגם הזה לא נמכר בארה"ב למשל).

האם זה בסדר להחליף רק צמד קדמי ולהשאיר את האחוריים המקוריים שמצבם בגדול כ- 80% יעילות?

האם יורגש הבדל גם ללא החלפה/שינוי בקפיצים הקדמיים? (בעקרון אני לא מעונין להנמיך את הרכב, מרווח הגחון חשוב למעבר פסי הרעדה וטיולים)?

הרכב ישמש לצרכים משפחתיים ומנהלתיים, לא רייסים, לא "התגרזנות", ואפילו לא דריפטים :roll:

אבל אם אני כבר מחליף (ואכן אחליף!) אז כבר - אני מעונין למקסם את התחושה (פידבק בהגה), האחיזה, קיצור מרחק בלימה וכו'. גם אם הרכות המובנית של הפרונט בדגם הזה תפגע מעט, בגבול הטעם הטוב.

המלצות? יצרנים? סדר גודל עלויות משוערות?

חנות מומלצת לייעוץ יותר מפורט?

תודה!

• תוכן חדש...