רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 689 צפיות
שלום לכם, אני רוצה כבר זמן רב לקנות רכב אספנות ובזמן האחרון אני עסוק בזה כל הזמן, הייתי רוצה לקבל את עצתכם לגבי איך מתחילים, ואיזה רכב לדעתכם יתאים לצרכיי אז קצת רקע: בן 32, מחפש רכב ספוטיבי/סקסי (עדיפות לאלפא אבל כרגע אני מוכן להתפשר) תקציב עד 25,000, הרבה אמביציה, ידע מכני בסיסי ביותר נ.ב. מי שרוצה עזרה בטיפול/שיפוץ ברכב באזור הדרום אשמח לתת יד בתמורה למידע/הכוונה/לימוד
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 4 תגובות
- 960 צפיות
סרטון קצר ממפגש ההתנעה בכרמיאל,באהבה:
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 729 צפיות
http://www.fullgaz.co.il/forums/showpost.php?p=922949&postcount=1
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
נצפתה בחוף באשדוד, פשוט יפייפיה. מעניין כמה רכב כזה שווה...
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
חברים,לאחרונה אני בהתלבטות קשה, האם למכור את הונטו שלי ולהתחדש,או לשפץ את הונטו ולהנות ממנה עוד כמה שנים. הסיפור כזה, הונטו אצלי כבר מעל 4 שנים,אני מאוהב ברכב הזה עד מאוד וקשה לי לוותר עליו. בכמה החודשים האחרונים כמו (כמעט) כל רכב ישן התחילו להופיע תקלות כאלו ואחרות,חריקות ,פלסטיקים שהתייבשו,צבע שמתקלף.. בקיצור המצב הקוסמטי והמכני דורש טיפול משמעותי. השאלה שלי היא,האם יש מקום אחד שבו אוכל לבדוק את הרכב,לקבל הצעת מחיר כוללת,לשכוח ממנו לכמה שידרש ולקבל אותו במצב חדש? לצערי אין לי רקע טכני ואני לא חושב שהידע הבסיסי שלי מספיק על מנת לשפץ את הרכב בכוחות עצמי. אשמח לקבל יעוץ ,הכוונה או כל טיפ אחר. אני יודע שהרכב לא מוגדר כרכב אספנות,אך לדעתי אין פו…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
תיעוד נדיר, קצת הומוריסטי והרבה ציני של ההחלטה לקבל את הדה שבו לצה"ל. המאייר, אל"מ יהודה הררי ז"ל, מייסד הצנחנים בצה"ל וגם קריקטוריסט מוצלח. התיעוד לקוח מתוך עיתון בשם "האגם הזה" (מעין מראה ל"עולם הזה") שיצא ב1962 ע"י... רחבעם זאבי תמונת הדה שבו (להמחשה) צולמה במוזיאון חיל האויר שימו לב לכיתוב שמופיע בכל תמונה, הגניקולוג שמכניס 9 נשים לדה שבו, הדה שבו שהתפרקה מהדיונים ועוד...
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה במוסטנג או ברוב הרכבים האמריקאים הישנים לאורות אחורה מגיעים 3 חוטים אור חניה + אור ברקס + איתות 3 אלו מתכנסים למנורה אחת של 2 מגעים לפי מה שידוע לי החוט להט הנמוך מקבל האור חניה והברקס והאיתות הולכים לחוט להט הגבוה . במצב של איתות וברקס ואור חניה מופיע האור בצורה הזו אור חניה דלוק בשני הפנסים , בצד אחד האור ברקס דולק ובצד השני יש איתות במידה ואני יחבר את האיתות ביחד עם האור ברקס, ואני יפעיל את שניהם האור ברקס ינצח כי הוא יתן מתח קבוע והפולסים של אוטומט לא יורגשו איך מחברים את החוטים על מנת להגיע למצב כזה יכול להיות שאני טועה אז תקנו אותי בבקשה ותפתרו לי דילמה של לא מעט זמן . תצודה מראש
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 2 תגובות
- 696 צפיות
בחיפושית שלי, שנת 73 (דגם אמריקאי) יש בצד של הנהג תופסן חגורה שנתפס כמו בכול רכב, זכר ונקבה, ובצד השני יש תופסן דמוי שאקל כזה, שנתפס על מאין חישוק שממוקם קצת אחרי ידית בלם היד (אמברקס), אני רוצה להחליף את צד הנהג לשאקל כזה, מאיפה אני יכול להשיג שאקל כזה? אני בקרוב יצלם ויעלה תמונה.
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא יודע אם לצחוק או לבכות ,אבל לאמריקאים כמו לאמריקאים איש איש וסטייתו... למה להרוס דבר נדיר מיוחד ויפה כ'כ,פשוט חבל ושורף לי לראות את המטומטם התורן הורס ת'רכב הזה,אני יכול רק להיות אופטימי שאולי אולי הרוכש איכשהו יוכל להשמיש אותה חזרה לכביש ולמצבה המקורי. http://cgi.ebay.com/Subaru-COUPE-1974-SUBARU-SCCA-RACE-CAR-CHEAP-FAST-FUN-1300LBS-110HP-/220805327419?pt=US_Cars_Trucks&hash=item336905ea3b
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לראשונה נחשפתי לאתר "תחבורץ", ולכתבתו של אמוץ דור "סיפורו של חיים ששיפץ מכונית "מוריס 8" משנת 1935" מצורף הקישור לכתבה http://www.2drive.co.il/articles/show/id/622 אמוץ, מזמינים כתבה על אופנועי אספנות להתראות באירוע הפתיחה של סניף כרמיאל והגליל בשישי - 1.7.11 בברכה אסתי ויורם
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 543 תגובות
- 133.5 אלף צפיות
הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור. הודעות ינואר - מרץ 2011 נמצאות בשירשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356784
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מאיפה אפשר בארץ להשיג כיסוי לרכב באורך שישה מטר. ,
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
סיפור צ'כי 1 2
מאת השושנים- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
מכירתה של סופי נסיכתי הדיר שינה מעיני, ניסתי להיזכר כיצד הרגשתי כאשר נפרדתי לשלום מכלים אחרים שהיו ברשותי, לאחרונה היתה זאת השמנמנה החביבה שעברה להתגורר ברמת הגולן, שבועיים הייתי צריך להתאושש ועד היום יש לי צביטה בלב בכל פעם שאני חושב עליה... והיתה גם הג'אווה, אז לכבודכם סיפור הג'אווה: אי שם בתחילת שנות התישעים, רכשתי ג'אווה מודל 87 אז להיות בעלים של ג'אווה בקרב האופנוענים היה משול ללהיות מצורע החולה בדלקת ריאות ונשא איידס גם יחד. את הג'אווה הזאת רכשתי ב-1000 ש"ח כשמחיר המחירון נע בין 4000-5000 ש"ח והם נמכרו קצת בפחות. בכדי להבין את הסיטואציה לאשורה אני מוכר וידוע כמגן החלשים רופא הפצועים, ואצלי כמעט כל אופנוע ימצא בית חם ויד אוהבת לטפ…
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
המטרה: 280 קמ"ש ברנו 4
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 779 צפיות
וזה מה שמצאתי ביוטיוב: פורד F-3 משנת 1951, משופצת ברמה מוזיאונית +++, שינויים קלים במנוע (קרבורטור אדלברוק), מערכת חשמל משודרגת ל12 וולט. אין הרבה דברים כאלה... http://www.youtube.com/watch?v=wjc_pseGmc8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
אהלן , מישהו מכיר אומן שמתעסק בשחזור ושיפוץ ניקלים ישנים ? אני מאיזור הצפון (חיפה וקריות) ויש לי כמה חלקי ניקל עקומים שאיבדו קצת מהצבע שלהם ... אשמח אם בעל מקצוע יוכל להחזיר אותם למצב טוב ... תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בשיטוט מזדמן ברחוב יצא לי לראות זוג פורדים(ראו שרשור "ענתיקות בחצרות ובדרכים"), שאלתי לגביהם ועם מידע משלים אני משער שהם היו קורטינות MK2 וMK3. מזה כמה שבועות שאני מנסה לאתר קורטינה למכירה ובחיפוש ברשת נתקלתי בטאונוס, שלפי חיפוש תמונות שלה נראית כמעט כמו מה ששייכתי לקורטינה MK3. מהו ההבדל ביניהם מבחינת שנות יצור, דורות, מנועים...?האם יש הבדל בתחזוק טאונוס לקורטינה מבחינת זמינות חלפים והקבלה מכאנית לדגמים אחרים(כמו הסיירה לקורטינה)? ואשמח אם אוכל לקבל הכוונה לקורטינה MK3 שנתקלתם בה בחוץ או למכירה בצורה כלשהי. בתודה.
הודעה אחרונה מאת vw1954, -
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
תאוצה מאפס למאה קמ"ש לא ניתן למדוד מאחר והגברת הגיעה למקסימום של 98... התאוצה ל-80, אם תהיתם, עומדת על קרוב לחצי דקה. נפח המנוע(ראש שטוח) עומד על 1172 סמ"ק, הספקו 30.1 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 תגובות
- 874 צפיות
ביום שישי הקרוב נדרדר לכיוון תל-אביב, השם ישמור... לכבד בנכחותינו את ידידינו ליאור ברוך והרכב המדהים שלו (קרור אוויר!) ולכן לא יתקיים המפגש הרגיל בטוביה, מי שירצה יוכל להשתתף במסיבת רחוב שמארגנת עיריית י-ם במקום. השיירה מי-ם תצא מרחבת טסט ליין בשעה 1500 לכיוון ת"א. כולם מוזמנים-רן
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384039
הודעה אחרונה מאת 504L, -
מזל טוב היתחדשתי!!! 1 2 3
מאת yariv_mi-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הרכישה האחרונה מוסטנג 70 הנסיכה....
הודעה אחרונה מאת yariv_mi, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום חברים. גם אם זה טוב וגם אם זה רע. רכשתי השבוע חיפושית קבריולט שנת 79 . הרכב נמצא בקליפורניה. הרכב במצב סביר , ללא חלודות ומהווה בסיס טוב לשיפוץ הרכב נקנה ב 1500$. 1. מישהו יוכל להעריך לי מה יהיה הסכום המלא להכנסת הרכב לארץ ? 2. אשמח מאוד למצוא פה אנשים אשר מוכנים לאמץ ולהדריך אותי בתהליך היבוא , קישור לאנשים הנכונים , עיצות , , מידע , חיסכון בזמן , רעיונות , ראיונות, ועוד.. ניתן ליצור קשר למייל או בהודעה פרטית. אשמח גם להתקשר לכל מי שמוכן לתת מידע ולעזור. יש באפשרותי להשאיר את הרכב בקליפורניה אצל חבר במידה וזה לא זמן טוב לייבא רכב . אשמח לדעת מה לעשות ממי שמבין
הודעה אחרונה מאת VWHaifa, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אמנם לא ענתיקה, אבל בהחלט אספנות, אבל המחיר..המחיר... מי יכול לעמוד בכזה דבר.. רכב פשוט מושלם http://cgi.ebay.com/ebaymotors/250834809221
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
רום כרמל קבריולט 1 2
מאת סלמונלה-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. החל מחודש אוגוסט אני יוצא לשנת שבתון והחלטתי במסגרת שנת הגשמת החלומות המוטוריים שלי לממש כמה מהן, אז במסגרת התקציב הוחלט (אישתי החליטה) לרכוש רכב חדש אחד למשפחה, סקודה פאביה ובשאר להגשים לי את הפנטזיות (למזלי הם לא כל כך יקרים) אז התחלתי לחפש אל קמינו במצב נסיעה ויש כמה אופציות לרכישה בקרוב, החלום השני שלי הוא להפוך רום כרמל סדאן לקבריולט, מצאתי רום כרמל ללא מנוע ובמצב חיצוני טוב, שילמתי לבעל הרכב וסגרתי איתו שאבוא עם גרר לקחת את הרכב בתחילת החודש הבא ואז גם אתחיל במשימה. אני מתכוון לחתוך את הגג ולהוציא את החלונות האחוריים, בצדדים ומאחורה, לסתום את החורים בחומר כלשהו (עדיין לא ביררתי עם מה עדיף) ולהרכיב גג מבד עם חלונות מניילון קשיח (את החלונות אני לוקח מגג ברזנ…
הודעה אחרונה מאת סלמונלה, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
בהמנשך להודעתי הקודמת. החלטנו ללכת על קניה של חיפושית ושיפוצה לאט לאט. החלטנו לרכוש רכב במצב נסיעה כדי שנוכל לנוע איתו ממקום למקום בעת הצורך ולחסוך קצת כאבי ראש (רכב אספנות ראשון) בימים האחרונים ביררתי קצת לגבי ביטוח לרכב, אני צריך רק חובה, או חובה וצד ג'- מקסימום, הרכב יהיה רכב רביעי במשפחה, גם כשיהיה מוכן הוא יסע פעם בשבוע בערך כרגע קיבלתי הצעה של 1200 שקל (חובה+ג') וזה נראה לי מוגזם, אני קורא בכול מקום שביטוח לרכב אספנות עולה סביב ה400 שקלים. חשוב לציין שאני נהג צעיר (בן 22), הרכב עוד לא נרכש, אבל יש אחת ממש על הכוונת שאנחנו מתכוונים לסגור עיסקה כבר השבוע או בתחילת שבוע הבא, אבל עניין הביטוח כרגע הרתיע אותי, אז אם תוכלו לכוון אותי קצת בעניין אני אשמח, תודה מראש…
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, האם יש כאן אנשים שביטחו את הרכב שלהם בביטוח מקיף שהוא לא הפניקס? אני שואל כי הפניקס עושה לי בעיות ומתנה את הביטוח בשער חשמלי ותקרה מקורה? נאמר לי שרק הם מבטחים רכבי אספנות ולכן הם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם. אבסורד!!! אני אשמח לשמוע מכם תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
מבצע "חם חם" (או... איך עוזרים למנוע המקורר אוויר של הקורבייר בימי הקיץ החמים...) 1 2 3 4
מאת lior_baruch-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 46 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
לאחר מספר פעמים בהם ראיתי הבהובים של האור האדום המתריע על התחממות בקורבייר, פניתי בפורום ייעודי בארה"ב ושאלתי איך מתמודדים עם מזג אוויר חם... התשובות היו מאוד מעניינות ורובן שלחו אותי לבצע עבודות ניקיון בצלעות הקירור של הקורבייר... לאור העובדה שכמעט ולא נגעתי במה שקשור למנוע שלה (למעט שיפוץ קרבורטורים ומערכת דלק), החלטתי להתלבש על העניין ולדגם קצת את תא המנוע, בנוסף להכנת הרכב לחודשי הקיץ החמים... אז ככה... בקורבייר יש מפוח עליון שמזרים אוויר קר (נשאב גם מלמעלה וגם מצינור יניקת אוויר מתחתית הרכב - לפני המנוע) לתוך מערכת קירור סגורה. אותה מערכת היא בעצם מכלול פחים העוטפים את המנוע כולו באופן אטום, כשיש תרמוסטט הנפתח כשהמנוע מתקרב לטמפרטורת עבודה ומוציא את הא…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 31 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בעוד מתנהל הדיון הציבורי סביב מחירי הקוטג', סכיני הגילוח והבמבה, רצף מחירים שנתקלתי בהם לאחרונה מהתחום "שלנו" עורר בי את הצורך להעלות כאן את נושא (ובעיקר את המרמור שלי) מחירי החלפים והחלקים בארץ לעומת חו"ל. אתמול לדוגמא, נכנסתי לחנות חלפים בכפ"ס וביקשתי לרכוש שסתום PCV (שימוש נפוץ בצינורות ואקום במכוניות אמריקאיות ישנות). המוכרן ציין כי אין כזה וצריך להזמין מת"א, יגיע עוד 3 שעות והמחיר הוא 90 ש"ח. ביודעי מה המחיר בחו"ל (רגע, גם לזה נגיע) שמתי פעמיי לחנות חלפים אחרת ה'ידועה' ככזו שמחזיקה חלקים וחלפים למכוניות ישנות. שם נאמר לי שיש להם משהו והמחיר? רק 80 ש"ח. מחיר חלק זהה באיביי נע בין $1 ל-$2.50, אותו חלק בדיוק. משלוח? בין $3.5 ל-$4.5. ניקח את הדוגמא הגבוהה, חלק כזה…
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3522425,00.html
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת סוסיתא טנדר משנת 1974 SUSSITA PICK-UP 1974 שופץ ע"י חבר מועדון החמש גיורא פישטיין ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של מפגש מועדון החמש בגעש, סמוך לקפה 'אספרסו', תחנת הדלק 'דור אלון', ביום ו', 24.06.11, בשעה 17:30 נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל, סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת יצרן הרכב המושק מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל גידי אשכנזי, רכז מועדון החמש בשרון, בטל' 2595070- 050 או אל מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים בטל'- 4472256- 052 האירוע בחסות חב' קא…
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 357 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוד495
- elad18
- נעם101
- Chabadi
- MRobot
- garicho
- benny62
- Haim_gds
- פינדר
- urich
- mikk
- hans