Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חיפשתי מחזיק כוסות ל- VW POLO, בארץ המחיר הכי נמוך שמצאתי היה 500 ש"ח לפני מע"מ והתקנה,

הבאתי בסוף מגרמניה בפחות מ-200 ש"ח.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמח שהוצאת קיטור, השנקל שלי:

היום קיבלתי את היושימורה שהוזמן בחמישי שעבר לקטנוע שלי.

העלות הכוללת של האגזוז (SLIP ON) היתה 800 דולר, כולל מיסים ומשלוח אווירי (הגיע לארץ תוך פחות משבוע)

הכפלה פשוטה ב-4 מביאה אותנו ל3200 ש"ח, עם אפס כיתות רגליים מצידי ומשלוח שמגיע עד אלי למשרד (הפקידה התקשרה לספר לי שהגיעה לי חבילה)

בארץ אגזוז זהה נמכר תמורת 8000-10000 ש"ח.

סיפור עגום למדי

בנוסף יש את הדיסקים לבלמים שהזמנתי - 100 דולר כולל משלוח לסט קדמי ואחורי.

כרגע הם מעוכבים במכס.

על דיסק בודד דורשים בארץ 800 ש"ח לפני מע"מ

על דיסק משומש מפירוק - מבקשים 400 ש"ח

עוד דוגמאות?

רצועת ורייאטור לקטנוע שלי עולה 1100 ש"ח לפני מע"מ

רצועה זהה תעלה בחול בין 120-150 דולר למקורית

או 80 דולר לחליפית.

בקיצור -

כלקוחות אין לנו, אלא להצביע ברגליים ולהוציא את הכסף שלנו מעבר לים.

תסלח לי, רק לידיעה כללית. אגזוזי יושימורה מיועדים לשימוש מרוצים בלבד והם לא חוקיים בגרוש לשימוש בכביש. אני גם לא יודע איך משרד התחבורה הרשה לך להכניס אותו כי אין לו תקן בגרוש. כנראה שהיית בר מזל והאלים היווניים חייכו אלייך.

עצם העובדה שהחלפת לאגזוז שכזה אתה ממרר לאנשים ברחוב שלך את החיים. במיוחד לאלה עם ילדים קטנים שמשקיעים מאמצים להרדים אותם. אז אני מודה שבגיל 17 זה היה קוול לעשות קצת רעש אבל כאשר מגיעים לגיל שיש ילדים וצריך לקום בשבילם בלילה כמה פעמים, כל דקת שינה חשובה ביותר. זה מאוד לא סימפטי כאשר כמה חוליגנים עוברים ברחוב בשעות מאוחרות בלילה וגורמים לרעש מיותר. במיוחד עכשיו שהחופש הגדול התחיל.

הפיתרון שלי:

א. תישאר עם המקורי, אוליי זה ישמע לך גיי אבל החלפה מאגזוז מקורי ליושימורה אולי תוסיף לך במקרה הטוב חצי כוח סוס וזה במקרה הטוב. כמה כבר הבדל תרגיש מחצי כוח סוס במקרה הטוב?

ב. תקנה אגזוז מחברות שמיצרות אגזוזים תחליפיים שחוקיים לשימוש בכביש. חברות כמו אקרפוביץ' וליאו ווינס' מציעות בשימחה אטלרנטיבות חוקיות לכביש. אחרי הכל כמה כבר רעש צריך? מספיק שהאגזוז התחליפי הוא פחות כבד ומייצר טיפה יותר רעש מהמקורי.

מצטער אם גרמתי לך לשנוא אותי בעקבות הביקורת אבל לכל מטבע יש שני צדדים ורציתי שתדע גם את הצד שלי.

בבקשה אל תעבור ברחוב שלי ב 2 בלילה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...