Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זכור לי שבשנת 1982 הובאה ארצה הטאונוס . היא נעלמה יחד עם הקורטינה בשנת 1983 ,עם כניסת הצורה החדשה - "סיירה".

טאונוס הובאה לארץ הרבה אחורה ..הרבה מעבר ל10 שנים .

12M ץ..!

היו גם עם הנעה קדמית .

פורסם
טאונוס הובאה לארץ הרבה אחורה ..הרבה מעבר ל10 שנים .

12M ץ..!

היו גם עם הנעה קדמית .

אתה צודק ,התנסחתי בצורה לא נכונה : בתגובה לדבריו של חן התכוונתי שבשנת 1982 עדיין הובאה הטאונוס יחד עם הקורטינה עד לכניסת הסיירה ב-1983 .

ודרך אגב : לי הייתה טאונוס 20M מודל 66

לי לא זכורה טאונוס עם הנעה קדמית ,אשמח אם תציין דגם ושנה .

פורסם
אתה צודק ,התנסחתי בצורה לא נכונה : בתגובה לדבריו של חן התכוונתי שבשנת 1982 עדיין הובאה הטאונוס יחד עם הקורטינה עד לכניסת הסיירה ב-1983 .

היתה לי 20M ,נדמה לי שיש לי עוד משאבות מים שלהן ,כאלו שאין להם קשר אטם עם המנוע ,אם אתה מכיר .

היתה לי גם 12M ,זו היתה הראשונה של פורד גרמניה עם הנע קדמי.הרבה צרות עם הקרדנים והרדיאטור .

Same size, but a completely new car based on the Ford Cardinal project. New body, new V4 engine, front wheel drive. The first Ford car with front wheel drive (second is Ford Corcel, third is Ford Fiesta). Engines:

פורסם

היום בצפון המדינה:

הוצאנו ממחסן בישוב צפוני 12M עם הנעה קדמית למטרות התנעה ובדיקת כדאיות השקעה .

הרכב היה במחסן עומד על בוקים משנת 79 .

מצבו נדיר אבל יש השקעה בצנרות יבשות ואטמים .

סטטוס אספנות .

• תוכן חדש...