Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לראשונה נחשפתי לאתר "תחבורץ", ולכתבתו של אמוץ דור "סיפורו של חיים ששיפץ מכונית "מוריס 8" משנת 1935"

מצורף הקישור לכתבה http://www.2drive.co.il/articles/show/id/622

אמוץ, מזמינים כתבה על אופנועי אספנות

להתראות באירוע הפתיחה של סניף כרמיאל והגליל בשישי - 1.7.11

בברכה

אסתי ויורם

פורסם

כתבה מהנה לקריאה ומעניינת.

נ.ב.:

'כתבה ותמונה באדיבות אמוץ דור ממועדון רכבי האספנות של אזור הצפון' -

אנו מתבשרים (גם) על הקמת מועדון רכב חדש?

פורסם

מוזר מאוד...

הסתכלתי על התמונה והיא נראתה לי מאוד מוכרת,

ואז הבנתי מאיפה:

IMG_4241.jpg

מכיוון שלאחרונה אישרתי לאמוץ להשתמש בתמונותיי לצורך כתבה (על האירוע בכרמיאל) בעיתון "הגה", שיערתי שאולי על בסיס אותו אישור (שכלל רישום קרדיט לצלם, אך לא כלל אישור לשימוש במגזינים אחרים), גם כאן יתנוסס איזשהו איזכור של שמי. (שכן התמונה נלקחה מאותה גלריה).

אך למרבה הפתעתי, הקרדיט היחיד שמצאתי בכתבה מנוסח:

"כתבה ותמונהבאדיבות אמוץ דור ממועדון רכבי האספנות של אזור הצפון"

אני לא נכנס כרגע להערה של אסף על נושא הקמת מועדון בצפון, ואני בהחלט לא אוהב להיות הורס השמחות, אבל בהחלט תמוה בעיניי מדוע נעשה שימוש בתמונה שלי ללא אישור מפורש ממני כפי שאני דורש בכל גלריה שאני מפרסם.

ובטח כשמדובר במגזין רכב כזה או אחר שעושה זאת למטרת רווחים.

בינתיים, אבקש להוריד את התמונה הנ"ל מהכתבה.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...