רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם אומנם הרכב עדיין לא אספנות {אבל דיי נדיר } אני מפרסם פה כי אתם המומחים לחלודה . יש לי רכב מסוג פיאט אונו טורבו שנת 92 . יש לי חלודה ליד הסאנרוף השאלה עם אפשר לתקן את זה כמובן מצורף תמונה . ועם יש המלצה למישהו שיכול לתקן
הודעה אחרונה מאת איש שטח, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 102 תגובות
- 19.4 אלף צפיות
ובכן חברים - לאחר חתירה בלתי נלאת נגד הזרם, בסיוע לא מבוטל של תום לב וטעויות של מתחילים. הבייבי שלנו כאן ההורים הגאים יצאו אלי דרך - מגובים במזגן, דיאט קולה והרבה תמימות לאשדוד, על מנת לשזוף לראשונה בעינינו הנדהמות ביצירה שנחתה (על הג'נטים) היישר מארה"ב הרחוקה. והנה היא... קבלו אותה... היא זקוקה להרבה TLC ואנחנו מבטיחים לתת לה את זה.
הודעה אחרונה מאת פיסטון, -
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
היא פשוט חופשית מידי (ימינה שמאלה) האם מישהו יודע איך ניתן לחזק דוושת הגז (האצה) בלי להיכנס לפירוקים מורכבים מידי?
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה משתתפים במסיבת הסיום של כפר הנוער "רמת הדסה" קרית טבעון נפגשים בכפר הנוער רמת הדסה (קרית טבעון) , ביום שבת 18.06.11, בשעה 10:00 בבוקר. 10:30 : התכנסות באודיטוריום בתכנית הרצאה ותצוגת רכבי אספנות של חברי מועדון החמש החל משעה 11:00. כיבוד קל יינתן לחברים המשתתפים בתצוגה באדיבות כפר הנוער. שעת פיזור משוערת- 13:30. פרטים נוספים ולוח זמנים מדויק יימסרו בהמשך. הרשמה מוקדמת לתצוגה אצל עדי גולדנברג, רכז המפגש בצפון, בטל' 2611660- 052 , או במשרד מועדון החמש טלפונית / במייל. לבירורים ניתן לפנות גם אל יורם דוקטורי, אחראי קשרי קהילה,…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה פרצופים חדשים הגיעו היום וגם קניה חדשה הגיעה למפגש כמה תמונות
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
חידוש פנסי חזית
מאת irork- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום הריפלקטור בפנסים הקידמיים תפסו חלודה. האם מישהו מכיר בעל מקצוע שיודע לפתוח את הפנס ולחדש את הציפוי? או שאין ברירה וצריך לחפש כאלו חדשים?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
חידה
מאת gabyglazer- 6 תגובות
- 921 צפיות
מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
בשרות המולדת
מאת lulisa- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 904 צפיות
הביקור השבוע במחנה צריפין (הנקרא כיום ידין), עורר בי זכרון ביקור קודם במקום, ובאותו רובר עצמו. תוכלו לקרוא את סיפור המעשה כאן: http://wp.me/pXLKy-bX
- 7 תגובות
- 5 אלף צפיות
השבוע התחדשתי בחיפושית שנת 69 אורגינלית לחלוטין כולל סאנרוף מקורי, לצערי למרות היופי החיצוני,הרצפה גמורה.. מספר חלקים שאני מחפש לקראת השיפוץ: 1. רצפה חדשה- מחפש אפילו שלדה טובה ללא רישונות כדי לחתוך ממנה את הרצפה (אני צריך את כלל הרצפה של הרכב כולל צד שמאל) 2. מדרגה שמאלית 3. ג'אנטים לא מקוריים (פתוח להצעות) 4. אם למשהו יש פופ-אאוט אשמח גם לשדרוג 5. סאנרוף חדש + גומיות (בשלי יש רקבונות אני מעדיף חדש מאשר לשפץ) 6. פתחי חימום תחתונים קדמיים 7. יש המלצות למושבים? (כרגע חשבתי על מושבים של הונדה) תודה
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי חגגנו ללירוי יום הולדת 33 .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
מגרש החניה בנוקיה? 1 2
מאת Da7kStar-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למה מגרש החניה היה היום בתשלום?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת ולמה?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
ביום שלישי – 7.6.11 - ערב שבועות יתקיים במפגש השרון בשעה 17:30 מפגש חגיגי משולב. הרמת כוסית וכיבוד לכבוד החג, וגם השקה של פולקסוואגן type 2 , ווסטפלייה קאמפר poptop שנת ייצור 1969 נפח מנוע 1600 הרכב שופץ באהבה על ידי שמעון דדוש (מר פינגווין) ידידנו, ויוצג לראשונה במפגש בערב שבועות. יהיה יין, יהיה כיבוד, וכמובן גלידת פינגווין ליום קיץ חם. בעלי רכבי אספנות מכל הסוגים, ואוהדי הנושא, מוזמנים להגיע ולהשתתף באירוע. ....................................................... בעלי פולקסוואגן באס המגיעים, מתבקשים להיות בקשר עם אבי גואטה 050-564440 רפי זיגובס…
הודעה אחרונה מאת liatgol, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בשפיים כנסו לקישור http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=19665&sid=0923adc6639c0c15458d630e668d3e6f
הודעה אחרונה מאת carlover, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני כמה שנים אבא שלי שם במגרש של דוד שלי רכב ישן שהיה לנו ותכננתי לשפץ אותו כשאחסוך קצת אחרי הצבא. מבחינתי דוד שלי היה מדובר בגרוטאה והוא "עשה לנו טובה" ונתן אותו למישהו לחלקים. הרכב הוא BMW1802 שנת 1973. פנסים עגולים מאחורה. מספר רישוי 318-762 (אני לא בטוח אם זה 762 או 562 אבל אני כמעט בטוח 7) אני יודע שלא עשו לרכב העברת בעלות, כי הרכב מופיע עדיין על שמנו. כל מי שיודע על הרכב או שמי שהשתמש בו לחלקים ונמצא כאן בפורום אני אשמח אם תגיבו. לא משנה לי מה מצב הרכב כרגע. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלתי כבר בעבר אבל לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה עכשיו כאשר אני מחווט את לוח השעונים אני חייב לברר לפני שאני ממשיך לוח השעונים שלי שבשעונים המקוריים שלו אני משתמש כרגע הנו של גולף 84 אשר חיווט מד הטורים בו היה ככל הנראה מכני לחלוטין השעון עצמו בעל 3 חוטים: פלוס, מינוס ופולסים ככל הנראה מהכוהל. המנוע ברכב הוחלף וכעת יש לי ברכב גם מחשב ניהול מנוע והזרקה אלקטרונית. איך לעזאזל אני אמור לחבר את השעון הישן למנוע החדש? האם גם כאן אני מתחבר לכוהל? אני שואל מאחר ומד הטורים לא עבד מאז החלפת המנוע וככל הנראה ישנה סיבה לכך. בסכמות חיווט של הדגמים החדשים ישנו חיישן לסיבובי מנוע מה שלא קיים אצלי המתחבר למחשב וככל הנראה שעון אחר המתחבר גם הוא למחשב. האם אוכל ל…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=zWCXckgP3mU&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מכירה פומבית ברמה, קלסיקה במיטבה
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 899 צפיות
בזמן שעבדתי היום ראיתי גולף MK2 3 דלתות חונה בצד הכביש, במבט חטוף כזה הרכב ניראה דיי שלם למעט פס קישוט שחסר על דלת ימין. זה ניראה שהרכב חונה שם כבר איזה כמה שנים והוא במצב דיי סבבה, לא ראיתי חלודה או שהרכב עבר איזה תאונה או משהו בסגנון... אני מחר אסע למקום ואדפוק על דלת הבית שהרכב מחנה ליד, אני מקווה שהם יהיו הבעלים שלו, אם לא, יש אפשרות לאתר את הבעלים ולהשיג את המספר טלפון שלהם על ידי מספר הרכב? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת amit133, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שנת 1969, מאות ג'וליות משטרתיות מוכנות למשלוח במפעל בארזה, המכונית הראשונה שייוצרה במפעל הייתה האלפא ג'וליה בשנת 1963, מנועים חזקים לתקופה עד 112 כ"ס, 4 בלמי דיסק, 5 הילוכים, מד טורים, מקדם גרר 0.33 שעד היום נחשב מדהים ועוד ועוד. אחד הסודות השמורים היתה העובדה שהניידות המבצעיות צויידו במנועים גדולים יותר ממכוניות הנוסעים. זו הייתה גם המכונית הראשונה של אלפא שיוצרה בפס ייצור רובוטי עם מעט מאוד מגע יד אדם.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי חיפושים רבים וממושכים, מצאתי פנס אחורי ואפילו חדש לאודי 75 שלי. הבעיה שהרכב הוא סטיישן ויש שם פנסים אחוריים שונים. המוכר מוכן למכור רק לגרמניה או אוסטריה . שלחתי אל המוכר מייל והוא אפילו לא ענה לי. אשמח מאוד להצעות או פיתרונות. תודה אסף.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 1 תגובות
- 994 צפיות
שלום לכולם. בסופו של דבר החלטתי ללכת אל אוברול מלא. כל העבודה נעשתה וחסרים לי שני חלקים כדי לסיים. האחד ה״חרב״ של שרשרת הטיימינג והשני הוא סט מיסבי קראנק. למי יש מושג היכן ניתן להשיג. (ניסיתי אצל ג׳אבור בחיפה שניסה ככל יכולתו) גם אצל אבו אלעאסל בכפר יאסיף ובכל מיני חנויות בחיפה). שאלתי השניה היא האם החרב והמיסבי קראנק של ה 450 מתאימים ל 350 מנוע מס׳ 116 אודה על תשובתכם בהקדם
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעבר ראיתי שמנוע הקורבייר משמש להנעת כלי-רכב אחרים, לרבות אופנועים, באגי (לרבות זה של סטיב מקווין) סירות, קרוואנים ומטוסים ולאחרונה שיטטתי קצת ברחבי האינטרנט בחיפוש אחר השימושים השונים... אז ככה, מדובר במנוע 6 צילינדר בתצורת בוקסר, מקורר אוויר, פשוט מאוד באופן פעולתו, חסכוני, קל לתחזוקה, תפעול ותיקון. השימוש האינטנסיבי העיקרי למעט הנעת מכוניות הקורבייר הינו הסבה פשוטה יחסית של המנוע למנוע לכלי-טיס, הן חדשים וחדישים (בד"כ מטוסים מבנייה עצמית/קיט) והנעת מטוסים ישנים יותר. אתר המוקדש למטוסים מונעי קורבייר, יש שם המון תמונות, סרטים, מאמרים וכו': http://www.flycorvair.com/ סרטון להורדה: http://www.flycorvair.com/601mxvid.wmv כמה דוגמאות: …
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני רוצה לרכוש סט לקרבורטור או להחליפו ל"אדלברוק" ולשם כך אני צריך זיהוי שלו - מידה שלפיה אזמין אדלברוק. אשמח לקבל עזרה. חג שמח ! חן. זוהה הקרבורטור....
הודעה אחרונה מאת rich98, -
איזה רכב בהרכבה? היכן צולמה התמונה? באיזו שנה?
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 878 צפיות
אם היה המפעל קיים הם בטח היו עושים חגיגה. אז הנה חגיגה פרטית שלנו: (השארתי בכוונה את העניין של התלושים כדי להראות קצת מהרקע הכלכלי בארץ ועל ההגיון בהרכבת מכוניות כשחלב וביצים לא היו כאן...) תודה לחברי הטוב יורם שמיר על איתור המודעות.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלה בשביל חבר. ייבאתי לפני שנתיים וקצת שכחתי איך זה הולך וגם ראיתי ששינו את האתר ואולי יש פה שינוי. בעבר היה צריך למלא 3 העתקים של בקשה ליבוא רכב כמו כן היה צריך נספח טכני והצעת הזמנה. עכשיו באתר רשום שיש כזה טופס והוא ליבוא מסחרי בלבד. אז כבר לא צריך בשביל יבוא אישי את שניהם ? הנה העתק מהאתר : http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=562&Itemid=132 אלו האפשרויות שיש לי: בקשה לרשיון ליבוא רכב ביבוא אישימקוון בקשה לרשיון יבוא - ליבוא מסחרי בלבדמקוון נספח טכני לבקשה לרשיון יבוא - רכב / אופנוע - ליבוא מסחרי בלבדמקוון הצעת הזמנה ליבוא טובין על-סמך רשיון - ליבוא מסחרי בלבדמקוון כמו כן הטופס בקשה ליבוא אישי ה…
הודעה אחרונה מאת orile, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כ5 שנים בערך, כשעוד הייתי נער, נרשמתי לפורום ונעזרתי בכם המון! תודה על כך! הסיפור הוא כדלקמן: בעבר היה ברשותי וברשות אבי רכב אספנות מסוג וולבו 144 דגם ספורט (2 דלתות) משנת 1969. האוטו היה במצב פיקס, עשה רק 80 אלף קילומטר, קנינו אותו מבעליו הראשונים שייבא אותו (כמו בספר , הוא היה רופא ) והמחיר המצחיק שלו היה 5000 ש"ח. הרכב שירת אותנו נאמנות, ונהנו ממנו מאוד בשנתיים שהיה אצלנו, באותו זמן היה ברשותנו גם מיצובישי סופר לנסר שנת 95'. ואז הגיע למשפחה פורד פוקוס חדשה, ובצעד שאני חייב לציין שבדיעבד היה פשוט מטומטם, החלטנו להפטר מהרכב הכי פחות "פרקטי" שהוא - הוולבו, עד היום אני מצטער על כך, לאחר ההקדמה הקשה, עכשיו כשאני לא ילד יו…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אספנות ומועדון ה-5: רציתי לשאול למה לא עושים מפגשים בצפון באזורים כמו ק"ש ראש פינה טבריה יש כאן רכבי אספנות באזור לא שאני מכיר אישית את בעלי הרכב אבל מי שגר בצפון ויש לו רכב ישן או עם נפח גדול קצת בעיה (האמת בעיה גדולה) לנסוע כל פעם למפגשים באזור המרכז או אפילו חיפה, כתור אחד שגם לו יש רק רכבים ישנים (אחד מהם אספנות) רציתי לדעת למה שלא נעשה אחת לכמה וכמה מפגשים כאן בצפון.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר המון זמן שאנחנו (אני למען האמת) עובדים על ריצפת החיפושית. התחלנו מפירוק כול השטיחים שהודבקו שם לפני, קילוף כול הזפת שהיה מודבק על הריצפה, ושיוף, הרבה הרבה שיוף של הריצפה המקורית שהייתה חלודה, חורים לא היו הרבה, סגרתי אותם באמצעות "פלסטלינה" וקצת חומר פחחים, אני לא יודע עד כמה זה נחשב למקצועי אבל עם הידע הנסיון והתקציב המועטים שיש בידי זה הכי טוב שאני יכול לתת לה כרגע, ניקתי טוב טוב את הריצפה שטפתי אותה, שאבתי אותה ויבשתי אותה, על כול זה התזתי שכבה דקה מאוד של זפת, היום ואתמול ישבתי לחתוך שטיחים לרכב, זה לקח לי המון זמן, אבל העבודה יצאה מדויקת להפליא! השתמשתי בשטיח (סוג של לבד) שחור, קניתי אותו בת"א בעלות של כ50 שח', לכמה מטרים. היום קניתי דמוי עור לבן- לדתות, ולקנ…
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, היום נתקלתי במקרה ברכב המיוחד והנדיר הזה. מישהו מכיר במקרה ויודע פרטים? תודה, עידו.
הודעה אחרונה מאת ssc,