Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן כן היום בבוקר בשעה 08:30 עברה הפיאט טסט בפעם אחת ללא שום ריג'קטים, נרשמו מספרי המנוע והשלדה ומידות הצמיגים משם נשלחה הפיאט לתיקון סדק באגזוז.

לאחר כל התיקונים נכנס הרכב לשטיפה יסודית ניקיון פנימי פוליש ווקס, יצא מיליון דולר.

זהו תם פרק הגיור, בקרוב ההשקה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ראיתי, צילמתי ואפילו מיקי לקח אותי לסיבוב יש למה לחכות....

לבקשתו התמונות יפורסמו רק לאחר ההשקה, ומיקי מי שחולם מגשים!

3X ממפגש החלומות בטוביה שהגשים חלום בחודשים האחרונים!

ולא האחרון!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מזל טוב ,מיכאל סוף סוף נגמרו כל הבעיות ול X1\9 יש אישור לנסוע על כבישי

ארצנו ,רק שתרבו נחת מהקטנה הזאת :-D:-D:-D

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב.

אני מעוניין לבצע עבודת פחחות קלה ברכב.

בכנף האחורית יש מעט חלודה שיטחית שלא חדרה לפח, כדי שהחלודה לא תחדור פנימה אני מעוניין לשייף את המקום היטב, לצבוע בממיר חלודה ולאחר מכן לצבוע בצבע הרכב.

באלו חומרים אני צריך להשתמש, באיזה נייר שיוף באיזה צבע בסיס שישמור על הפח מהתפתחות חלודה עתידית וכמובן היכן אני משיג את כל החומרים האלה ואיך אני יכול לקבל פחית צבע בצבע הרכב.

תודה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איפה התמונות המדוברות?

וכמובן מזל טוב על הטסט

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...