Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב מכל הלב!

נקווה לראותה מגיעה למפגשי פיאט \אלפא רומיאו בהרצליה פיתוח.

לגבי זאתי של מומי לטעמי האישי בלבד נופחה מעבר לכל פרופרציה וכמובן שהיא לא חוקית לפי מיטב ידיעתי ולא יכולה לעלות על הכביש.

מקווה שהעולה החדשה והיפיפיה תישאר נאמנה למקור כמו שאומרים.

למה אתה נותן דעות כאלו על רכבים של מישהו אחר ועוד בפורום פתוח.

אני מקווה שהמנהלים ימחקו את ההודעה שלך או יערכו אותה.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש איזה חוק שאוסר להביע דעות שליליות בפורום פתוח?

אתם חיים בללה לנד אם מה שאתם מצפים לראות זה רק "איזה יופי, איזה מדהימה, ממש מושלמת"

כותב בנאדם את דעתו השלילית, בצורה עניינית ונימוסית- זכותו.

גם אני חושב שהפיאט של מומי משופרת חיצונית לא בטוב טעם, so shoot me

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט מותר ורצוי להביע כל דיעה, להיפך מי שלומד, לומד דווקא ממצוות האל תעשה, הרבה יותר

ממלקקי הפינכה, דעה אמיתית ראויה ומגובה הייטב יכולה להיות שיעור נהדר לכל אחד!

על טעם וריח אין מה להתווכח, מה שיפה ומושך לטעמי יכול להיות דוחה עבור אחר

ואפילו סדין אדום לחברו...

תרבות היא ההבנה של קבלת המגוון על כל סוגיו, והידיעה שחלק ממנו אינו הטעם האישי

שלך, וגם תגובה ראויה היא כזאת המכבדת את השונה תוך ציון שלדעתך האישיית היא לא קולעת

כי.....

ניתן להתווכח בגבולות הטעם הטוב ולנסות לשכנע, אני בטוח שהפיאט המשופרת קולעת בדיוק לטעם בעליה,

ומדגדגת לאחרים באזורים אינטמיים, לי למשל היא נתפסת בכמה מישורים:

1. מעולה ביכולת של הבעלים להביא אותה למצב כזה מבחינה מכנית טכנית ויכולת נהיגה!

2. נכשלת מבחינת שימור אספנות ומקוריות.

3. פושרת ברמת השימושיות והחוקיות

4. ולא רעה מבחינת המראה החיצוני, הייתי יכול לאהוב אותה במקומות אחרים....

אני לא הייתי רוכש אחת כזו, כי לא הייתי יכול לממש את אהבת הנהיגה שלי יום יום שעה שעה

בכביש ציבורי בדרך אל ומהעבודה, לחברים ולמכולת. אצלי האוטו נוסע יום יום ואני נהנה מהנסיעה

על חיפושית וההנעתה האחורית, על הווספה המפמפמת במהיריות הליכה, והגולף החדשה שלומדת

לחרוך אספלט בדיוק כפי שאני אוהב...

בקיצור מישמש, אין טעם לירות בשליח, על מנת לפתח תרבות מוטורית אמיתית

צריך לדעת לקבל בחיבוק כל תופעה ז'אנר ותת ז'אנר אחרת לא יהיה מגוון ועיניין...

עכשיו נישאר רק לחנך את הרשויות להבנה זו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש איזה חוק שאוסר להביע דעות שליליות בפורום פתוח?

אתם חיים בללה לנד אם מה שאתם מצפים לראות זה רק "איזה יופי, איזה מדהימה, ממש מושלמת"

כותב בנאדם את דעתו השלילית, בצורה עניינית ונימוסית- זכותו.

גם אני חושב שהפיאט של מומי משופרת חיצונית לא בטוב טעם, so shoot me

אני לא מדבר על להביע דעה לגביי רכב יפה כדאי או לא.

זה שהגיב נכנס לפרטים של רכב מסויים שבכלל לא נושא בשרשור הזה והביע דעה לגביו ולגבי חוקיות שישמור דעות כאלו לעצמו.

פורסם
שישמור דעות כאלו לעצמו.

על החלק הזה אני מדבר

כל עוד אדם מביע דעתו לפי כללי הפורום ובצורה נימוסית ובוגרת- זכותו להביע דעתו על כל עניין, בכל שרשור, אם מדובר ישירות בנושא השרשור או בעקיפין.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני לא מדבר על להביע דעה לגביי רכב יפה כדאי או לא.

זה שהגיב נכנס לפרטים של רכב מסויים שבכלל לא נושא בשרשור הזה והביע דעה לגביו ולגבי חוקיות שישמור דעות כאלו לעצמו.

זה בדיוק מה שהתכוונתי, לי אישית אין בעיה על הבעת דעה לגביי יופי כזה או אחר אבל, לגביי חוקיות- אני חושב שפורום פתוח זה לא מקום להביע דעה. בוא נשמור על תרבות מוטורית ולא נהרוס!

אני מקווה שעכשיו אני יותר מובן.

אסף.

פורסם
על החלק הזה אני מדבר

כל עוד אדם מביע דעתו לפי כללי הפורום ובצורה נימוסית ובוגרת- זכותו להביע דעתו על כל עניין, בכל שרשור, אם מדובר ישירות בנושא השרשור או בעקיפין.

ופה אתה מצטרף לאותם אנשים שמוציאים דברים מהקשרם מצטט חלק ממשפט שהוא כולו מקשה אחת ונותן את דעתך, לא יפה.

אתה רוצה שמישהו יחפש דברים לכתוב על הרכב שלך בפורום פתוח שהם לא נכונים ויוציא אותך לא טוב.

ואתה היפה נפש תגיד זכותו לכתוב מה שהוא חושב.

אני חושב שלא צריך לכתוב כל מה שחושבים וצריך לשמור על הפה והמקלדת לפעמים.

פורסם
ופה אתה מצטרף לאותם אנשים שמוציאים דברים מהקשרם מצטט חלק ממשפט שהוא כולו מקשה אחת ונותן את דעתך, לא יפה.

אתה רוצה שמישהו יחפש דברים לכתוב על הרכב שלך בפורום פתוח שהם לא נכונים ויוציא אותך לא טוב.

ואתה היפה נפש תגיד זכותו לכתוב מה שהוא חושב.

אני חושב שלא צריך לכתוב כל מה שחושבים וצריך לשמור על הפה והמקלדת לפעמים.

צודק!

פורסם
ובכן חברים - לאחר חתירה בלתי נלאת נגד הזרם, בסיוע לא מבוטל של תום לב וטעויות של מתחילים.

הבייבי שלנו כאן

ההורים הגאים יצאו אלי דרך - מגובים במזגן, דיאט קולה והרבה תמימות לאשדוד, על מנת לשזוף לראשונה בעינינו הנדהמות ביצירה שנחתה (על הג'נטים) היישר מארה"ב הרחוקה.

והנה היא... קבלו אותה... היא זקוקה להרבה TLC ואנחנו מבטיחים לתת לה את זה.

ובכן איש יקר אני מברך אותך ותתחדש....

אני מצטט כי דיברת על טעויות של מתחילים

ואני כזה !!

השבוע רכשתי 1978 FIAT X 1\9

דרך ebay

כבר בצעד הראשון אני ניתקל בקשיים כמעט בלתי סבירים

מאוד מאוד מאוד הייתי שמח לעזרה

תודה על צומת הלב

אורי 0544511556

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הכל הולך קשה, לאחר שהצלחנו לצלוח את הבירוקרטיה הישראלית, הוזמן הגרר אחר כבוד לאוברסיז והרכב נגרר למוסך המתמחה בפיאט, הרכב לא נכנע כל כך מהר, להעלות אותו לגרר היה סיוט, הרכב נמוך מאוד ובנוסף לכך הצמיגים ללא אוויר, לאט לאט טיפס הרכב על הגרר והוסע למוסך, למוסך הגענו בשעות הערב ומתברר שהגרר לא יכול להגיע לפתח המוסך, ניסיון להזיז את הרכב מהגרר לא צולח, הרכב מסרב לזוז, הגלגלים תפוסים ואין בהם אוויר, משיכה קלה של הרכב עם רצועה מחוברת לרכב והוא מתחיל לזוז מהגרר, לאט לאט והרכב במוסך ואנחנו הולכים לישון.

למחרת עם בוקר, מורידים את הגלגלים ומחליפים באחרים שהוכנו מראש, הגלגלים משוחררים וניתן להזיז את הרכב, חיבור מצבר חדש והרכב ניעור לחיים חלקיים, מערכת החשמל ניבדקת ונמצאת תקינה ב99 אחוז (פנס אחד לא מתפקד) שאר הפנסים האורות הווישרים הצופר הכל עובד!!

לפני שמניעים רוצים לראות שהמנוע לא תפוס, סיבוב הפולי מספר לנו שהמנוע לא תפוס והוא מוכן ומזומן לתת בראש.

ניקוי קרבורטור זריז, בדיקה של עוד מספר דברים והלילה דופק על השער, הולכים לישון.

היום בבוקר, החלפת קבל ופלטינה במפלג, שימון וכיוון ומתחילים בניסיונות הנעה, צינור הדלק יכול לשמש כמסננת אך הוא לא יוביל יותר דלק לקרבורטור, החלפה של הצנרת לחדשה ומתחילים מחדש, המנוע משתעל ובועט מקלל וצורח אך היום זה היום להתעורר

(לאחר 6 שנים) אבל מה לעשות כבר אמרנו רכב עקשן אז הרכב אמנם מניע אך נכבה מיד, וכאן מתגלה הבעיה הראשונה, המשאבה חלשה, המוסכניק מיואש ומודיע לנו שהמשאבה תהיה חשמלית ולא מכנית כמו במקור מכיוון שאין לו מושג מאיפה הוא ישיג אחת שתתאים בדיוק, פתאום הוא נזכר במאגר ישן שיש לו לפיאט והנה צצה לה משאבה חדשה מהקופסה מתאימה בול לרכב, החלפה מהירה של המשאבה ויש לחץ יציב וחזק של דלק, אבל הרי אמרנו רכב עקשן, אז לילכוך עקשן סותם את הדיזה ואין מעבר דלק ללוע הקרבורטור,

הזלפה של דלק ישר ללוע הקרבורטור והמנוע ניעור לחיים, לאחר 6 שנים שהוא ישן הוא התעורר באחת, המנוע נשמע נהדר ואין רעשים מחשידים.

בסוף היום הצלחתי לגרום לפנס השני לעבוד, ניקוי הקונקטור וחיזוקו והפנס כמו חדש.

בתמונות המצורפות ניתן לראות שתחתית הרכב ללא חלודה כלל, הרכב קיבל בעבר טיפול נגד חלודה והוא נמרח בחומר הדומה לזפת כך שתחתית הרכב נשארה כמו חדשה.

התכנון למחר, החלפת רצועת טיימינג, טיפול מעמיק בקרבורטור, החלפת כל הנוזלים ברכב ואם הכל הולך טוב נעבור לבלמים ולמערכת ההגה והגלגלים.

http://www.youtube.com/watch?v=PiJq0pl34_w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

CIMG0163.JPG

CIMG0164.JPG

CIMG0165.jpg

CIMG0173.jpg

CIMG0174.jpg

CIMG0175.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איזה כייף לקרוא!!

יאללה, יום שישי נראה אותה בטוביה, אי"ה...

וד"א, עוד לא גמרתם עם הביורוקרטיה הישראלית. ממש ממש לא. אבל אני משוכנע שאתם תצליחו להתגבר על כל המכשולים שמדינתנו האהובה תעמיד בפניכם.

בהצלחה!!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

מזל טוב מיקי, מי כמוני מכיר את מסכת היסורים שעברתם, עכשיו "מתוק האור בעיניים"

יאללה כולנו מחכים להצגה הרשמית בטוביה ברגע שתיתן אור ירוק!

סעו רק בדרכים טובות ובטוחות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...