Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים רבים וממושכים, מצאתי פנס אחורי ואפילו חדש לאודי 75 שלי.

הבעיה שהרכב הוא סטיישן ויש שם פנסים אחוריים שונים.

המוכר מוכן למכור רק לגרמניה או אוסטריה :cry:.

שלחתי אל המוכר מייל והוא אפילו לא ענה לי.

אשמח מאוד להצעות או פיתרונות.

תודה

אסף.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

פנה לחברי הפורום ג'רמי וRENAULTFREAK.

יכול להיות שהם יוכלו לעזור לך.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

חבר יקר, אם באמת מצאת סוף סוף את הפנסים אחרי שחיפשת בנרות במשך תקופה ארוכה אז אני הייתי שוקל לעלות על טיסה ולקנות את זה מהבחור. אתה אפילו לא צריך להיפגש איתו. קנה את זה ממנו ושישלח את זה לבית המלון שאתה תתאכסן בו.

תתפלא אבל אני ועוד הרבה אחרים עשו את זה כבר. אתה ממש לא תהיה הראשון או האחרון שעשו זאת. שמחפשים חלק בנרות כמעט כל סכום יהיה שווה בעבור זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
חבר יקר, אם באמת מצאת סוף סוף את הפנסים אחרי שחיפשת בנרות במשך תקופה ארוכה אז אני הייתי שוקל לעלות על טיסה ולקנות את זה מהבחור. אתה אפילו לא צריך להיפגש איתו. קנה את זה ממנו ושישלח את זה לבית המלון שאתה תתאכסן בו.

תתפלא אבל אני ועוד הרבה אחרים עשו את זה כבר. אתה ממש לא תהיה הראשון או האחרון שעשו זאת. שמחפשים חלק בנרות כמעט כל סכום יהיה שווה בעבור זה.

לו רק יכולתי .... :-D

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

בניגוד לאחרים כאן, אני מציע לך להזהר. מנסיון, הגרמנים והאוסטרים לא תמיד הפנימו שכדאי להיות נחמד לפחות בשביל הפידבק, ויש מצבים שלהתעסק איתם באי ביי זו צרה צרורה. אם אתה רואה שהמוכר לא משתף פעולה ונחמד עדיף בהחלט לרדת מזה.

אני מבין שאין לך דרך לתקשר איתו כרגע. אם יש טלפון תנסה לדבר איתו, עדיף דרך מישהו שיודע גרמנית, ותסביר לו שאתה משלם מיד ושאתה תדאג לשלוח אליו חברת שליחויות שתקח את החלקים.

פורסם
בניגוד לאחרים כאן, אני מציע לך להזהר. מנסיון, הגרמנים והאוסטרים לא תמיד הפנימו שכדאי להיות נחמד לפחות בשביל הפידבק, ויש מצבים שלהתעסק איתם באי ביי זו צרה צרורה. אם אתה רואה שהמוכר לא משתף פעולה ונחמד עדיף בהחלט לרדת מזה.

אני מבין שאין לך דרך לתקשר איתו כרגע. אם יש טלפון תנסה לדבר איתו, עדיף דרך מישהו שיודע גרמנית, ותסביר לו שאתה משלם מיד ושאתה תדאג לשלוח אליו חברת שליחויות שתקח את החלקים.

אפשר לומר זאת בדיוק בכיוון השני. הגרמנים והאוסטרים הבינו שלא כדאי להם להתעסק עם קונים מחוץ לאיזור שלהם או לאיחוד האירופי. זה יכול להיגרם מכמה סיבות. אחת, יצא להם בעבר להתעסק עם קונים שהם ניכוו מהם והם לא רוצים לבזבז זמן וכסף על פריטים שלא שווים מבחינתם. השנייה, הם לא רוצים להתעסק עם החזרות במקרה שהחלקים לא מתאימים.

לדוגמה, קניתי אטם ראש מנוע לרכב ממוכר בארה"ב שלא הסכים למכור מחוץ לארה"ב. מה שעשיתי היה שקניתי את האטם, שלחתי לחבר ודרכו האטם נשלח אליי לארץ. למרבה הצער ובגלל הדפקט של המוכר נשלח אליי האטם הלא נכון בטעות. המוכר סירב בכל תוקף להחזיר לי כספים בגין המשלוח של האטם מהחבר לישראל ומכאן ממני בחזרה לחו"ל. תשובתו הייתה "בגלל זה אני לא מוכר מחוץ לארה"ב". תשובה מטומטמת מצד עסק שרוצה לשמור על שמו הטוב ועל הגינות אבל מה לעשות, לא כולם כאלה שדואגים לשם שלהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

תבדוק אם הוא יהיה מוכן לשלוח לאנגליה (במידה שכן - תודיע לי בה"פ)... אני מבקר אצל אחותי בסוף החודש

רונן

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

לדוגמה, קניתי אטם ראש מנוע לרכב ממוכר בארה"ב שלא הסכים למכור מחוץ לארה"ב. מה שעשיתי היה שקניתי את האטם, שלחתי לחבר ודרכו האטם נשלח אליי לארץ. למרבה הצער ובגלל הדפקט של המוכר נשלח אליי האטם הלא נכון בטעות. המוכר סירב בכל תוקף להחזיר לי כספים בגין המשלוח של האטם מהחבר לישראל ומכאן ממני בחזרה לחו"ל. תשובתו הייתה "בגלל זה אני לא מוכר מחוץ לארה"ב". תשובה מטומטמת מצד עסק שרוצה לשמור על שמו הטוב ועל הגינות אבל מה לעשות, לא כולם כאלה שדואגים לשם שלהם.

אתה אמיתי?

ואם הייתי שולח את האטם לחלל ומשם בחזרה ואז דרך ראש העין לצפת ומשם אליך ואז לארה"ב - המוכר היה אמור לשלם לך על הטיול השנתי הזה?

המוכר מוכר בתוך ארה"ב - המקס' שהוא צריך לעשות לך זה לשלוח לך אטם חדש על חשבונו בתמורה להחזרה של האטם המקורי.

לדרוש כסף בחזרה כי הוצאת את האטם לטיול בעולם זו חוצפה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

tאסף

יש לי חבר טוב בבלגיה שבכייף יהיה מוכן לקבל את החלק אליו ולשלוח אליך

או שתברר כאן בפורום למי יש חבר טוב בגרמניה או אוסטרי שמוכן לקבל ולשלוח את החלק

העברת כסף על ידי פייפאל ברשת- פשוט וקלי קלות

GUY

פורסם
אתה אמיתי?

ואם הייתי שולח את האטם לחלל ומשם בחזרה ואז דרך ראש העין לצפת ומשם אליך ואז לארה"ב - המוכר היה אמור לשלם לך על הטיול השנתי הזה?

המוכר מוכר בתוך ארה"ב - המקס' שהוא צריך לעשות לך זה לשלוח לך אטם חדש על חשבונו בתמורה להחזרה של האטם המקורי.

לדרוש כסף בחזרה כי הוצאת את האטם לטיול בעולם זו חוצפה.

בוא ונתחיל מכך שאומר שאני מנהל בעסק של מכירות ונאלץ להתמודד עם דרישות ותלונות של לקוחות. לפיכך אני תמיד שואף לצאת פייר. אם אני טעיתי, אהלן וסאלן, הלקוח יקבל פיצוי כל שהוא. אם הלקוח טעה, אני בדרך כלל מנסה עדיין איכשהו לעזור ולנסות ששני הצדדים לא יפסידו. מקובל?

הנה הסיפור במלואו. המוכר, מתמצא באטמי ראש מנוע לכל מיני מכוניות. לכל מכונית שהוא מציע אטם הוא גם שם תמונה של האטם על מנת שהלקחות באינטרט יוכלו להתרשם. שוב פעם, כל בעל מכונית יכול לראות את האטם וכמובן לכל מכונית יש תמונה של האטם שלה.

הזמנתי את האטם לחבר שגר בארה"ב והוא שלח אליי, זאת בגלל שהמוכר לא מוכר מחוץ לארה"ב.

הגיע אטם אחר בטעות. פניתי למוכר והסברתי לו את הבעייה. המוכר מצידו טען שהתמונה לאטם היא תמונה כללית סתם להמחשה ולא מייצגת את התמונה האמיתית. הסברתי לו שזה לא משנה כי הזמנתי אטם לפי מספר קטלוגי וזה לא האטם. לא עזר. אחרי שכנועים הוא הואיל בטובו להסכים לקבל את האטם בחזרה. אבל מה? רצה לזכות אותי רק על מחיר האטם. הסברתי לו שזו טעות שלו ורק שלו. כל עסק שמכבד את עצמו צריך לעמוד מאחורי הטעויות של עצמו. טוב, לאחר משא ומתן שנוהל על כבי לא מעט אימיילים הוא הואיל בטובו לזכות אותי בעבור מחיר האטם פלוס עלות המשלוח ממנו לחבר בארה"ב.

עדיין לא פייר, אמרתי לו מיכוון שזה טעות שלו למה עליי לשלם על המשלוח אליו בחזרה? האטם הרי אצלי בישראל, נכון. אבל נניח לרגע שהאטם היה אצל החבר בארה"ב. אז למה אני צריך לשלם עבור המשלוח בחזרה? עשית טעות? תשלם עלייה.

הסברתי לו שכמו שמחיר המשלוח עלה 10 דולר מבית העסק לבית החבר שלי ככה הוא צריך להחזיר לי 10 בחזרה. הוא סירב להחזיר כל סכום. אז כך יצא ששילמתי על המשלוח בחזרה מכיסי. לא משנה שזה נשלח מישראל, גם אם זה היה בארה"ב עדיין אני הייתי צריך לשלם עליו. זה נראה לך פייר?

אז בבקשה חבר פורום יקר, אל תשפוט אותי עד שלא תגיע למקומי. תודה.

פורסם

יש לי חבר טוב בפורום של צילום אוירי שמתגורר באוסטריה!

אנחנו בקשר ממש טוב והבחור עושה רושם של אמין וחביב הוא גם לא צעיר \ ילד

אוכל לשאול אותו אם הוא יוכל לקנות בשבילך ולשלוח אליך לארץ

כך שלפני.... תוכל להעביר לו כסף.

במידה והסכום לא ממש גבוה- הייתי הולך על זה

צור קשר במידה ותרצה

GUY

פורסם

תודה רבה לכל החברים שניסו לעזור.

הבעייה כנראה נפתרה.

פורסם

יש לי פיתרון נהדר - מזמין את כולכם להשתמש בו.

בעל האתר הזה לחלקי סיטרואן www.citparts.at מאוסטרייה.

שמו קארל והוא מאוד אוהב את ישראל. הוא אפילו התנדב כמה שנים בקיבוץ בארץ בצעירותו.

אני קונה ממנו חלקים מעל 10 שנים לסיטרואן שלי, ולאחרונה הוא הציע לי שהוא מוכן לעזור בעיסקאות למינהם שקשורות לגרמניה/אוסטריה בצורה הבאה:

הוא ייצור קשר עם המוכר, הוא ישלם (גם אם זה דרך בנק) לקונה, יקבל את החלקים ויישלח לכם לארץ.

אתם תשלמו לו בPAYPAL והוא מכיר את נוהלי המכס הישראליים (והמבין יבין).

העמלה היחידה שהוא לוקח זה 15% בדרך כלל. כלומר שילם 100 יורו על החלק והמשלוח לארץ ? שלמו לו 115 יורו.

אם מדובר בחלק מאוד מאוד זול של כמה יורו, אני בדרך כלל מצ'פר אותו באיזה 5-10 יורו על המאמץ.

אתם מוזמנים לפנות אליו להיעזר, הוא בן אדם פשוט מקסים וישמח לעזור. תגידו לו שרביב נתן את המייל שלו.

המייל הפרטי שלו הוא : [email protected]

ב-ה-צ-ל-ח-ה ! לא תצטערו.

רביב

• תוכן חדש...