Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה פומבית איכותית, 1955 Mercedes-Benz 300SL Gullwing

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון הקישור למען הדורות הבאים:

zWCXckgP3mU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם אני הייתי הקונה נראה לי שהייתי תולש את כל שערותי במתח עד להכרזה של "נמכר".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם כל הכבוד, אני בספק אם המפגש בנוקיה הוא "ברמה" מספיק ל"קאלסיקה אמיתית" שכזו, בניגוד לכול הקלאסיקות הלא-אמיתיות שמסתובבות שם.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אם עכשיו היא נמכרה ב495 אלף דולר, מעניין כמה היא היתה עולה ב1955 :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אם כל הכבוד, אני בספק אם המפגש בנוקיה הוא "ברמה" מספיק ל"קאלסיקה אמיתית" שכזו, בניגוד לכול הקלאסיקות הלא-אמיתיות שמסתובבות שם.

מה זה בדיוק "קלאסיות לא אמיתיות"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כל מה שלא שווה 495 אלף דולר?:roll::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סתם אני צוחק על הניסוח, בשל היותי סרקסטי. כל הזמן מעלים פה תמונות של אוקשנים ומרוצים של פורשות נדירות, והגולווינג הזו לדוגמא, ותמיד מזכיר שאלו מכוניות קלאסיות ברמה.

זה קצת מעצבן אותי. למה? מי שנוסע בקורבט או מוסטנג לצורך העניין, נחשב אספן סוג ב'? אבל אני מניח שאני נטפל לשטויות.

פורסם

את זה אתה אמרת,

ובלי שום קשר מדובר ברכבים המוניים אין בהם חן או תחכום

ולרוב עושות יותר רעש כמו הבעלים שלהם

גהנום ירוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התחכום והחן הם בעיניי המתבונן.

חבל שלא שמעתי על המכירה לפני, עכשיו אין לי מה לעשות עם ה495 אלף דולר המיותרים שלי. :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שוב, דיברתי על הניסוח, אבל כמו שרשמתי, זה כנראה סתם אני כרגיל שנטפל לקטנות.

אתה כנראה צודק, ובנימה אופטימית זו, נסגור את הדיון על הנושא :-)

פורסם

המכוניות שלנו עושות הרבה רעש אבל הם נוסעות ועושות לנו כיף.

ואתה אדון פיסטון על מה נוסע?

יש מבצע על סוללות ליתיום ל קורקינט ברמה, לך תקנה.

אולי תוכל להגיע עד נוקיה כי אתה נתקע בדרך ועוצר בצהלה ומפסיד את כל המכוניות היפות.

נ.ב

לפנטז זה לא רע אבל תחסוך מאיתנו את חלומותיך תשאיר אותם לעצמך.

פורסם

לא אוהב את הצבע כסף של החדשה- אפשר גם אותה בשחור?:wink:

מבחינתי- זו מכירה איכותית, ולו הייתי יכול- זה היה כבר כאן!8)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1959-Mack-B61-/320714508130?pt=Commercial_Trucks&hash=item4aac130762

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...