Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן שאנחנו (אני למען האמת) עובדים על ריצפת החיפושית.

התחלנו מפירוק כול השטיחים שהודבקו שם לפני, קילוף כול הזפת שהיה מודבק על הריצפה, ושיוף, הרבה הרבה שיוף של הריצפה המקורית שהייתה חלודה, חורים לא היו הרבה, סגרתי אותם באמצעות "פלסטלינה" וקצת חומר פחחים, אני לא יודע עד כמה זה נחשב למקצועי אבל עם הידע הנסיון והתקציב המועטים שיש בידי זה הכי טוב שאני יכול לתת לה כרגע, ניקתי טוב טוב את הריצפה שטפתי אותה, שאבתי אותה ויבשתי אותה, על כול זה התזתי שכבה דקה מאוד של זפת, היום ואתמול ישבתי לחתוך שטיחים לרכב, זה לקח לי המון זמן, אבל העבודה יצאה מדויקת להפליא! השתמשתי בשטיח (סוג של לבד) שחור, קניתי אותו בת"א בעלות של כ50 שח', לכמה מטרים.

היום קניתי דמוי עור לבן- לדתות, ולקנטים שבין הגג לריצפה (הגג חדש, לבן) ועכשיו אני בחיפושים אחרי ריפודים דמויי עור לבנים.

הנה כמה תמונות של הריצפה אחרי זיפות, ושטיח שהספקתי להדביק על האיזור שבין המושבים (איפה שממוקם האמברקס וידית הילוכים.

וכמה תמונות של הסט שטיחים שחתכתי, חסר בתמונה השטיח שישב מאחורי המושב האחורי, והשטיח של איזור האמברקס וידית ההילוכים כי כבר הדבקתי אותו.

אני ישמח לתגובות מכול סוג.

שוב אני יציין, זאת פ]עם ראשונה שאני מתעסק ברכב אספנות, ובשיפוץ רכב בכלל.

דרך אגב, עשיתי פחחות למכה בכנף האחורית, ובעוד כמה מקומות קטנים, והאמת שהתפלאתי מאוד מאיכות העבודה.

פשוט כיף!

IMG_2686.jpg

IMG_2687.jpg

IMG_2689.jpg

IMG_2690.jpg

IMG_2691.jpg

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

כל הכבוד בני! עבודה יפה מאוד, לדעתי במציאות זה יצא הרבה יותר יפה! שיהיה המון בהצלחה בהמשך.

נ.ב נראה לי אני בסוף יביא חיפושית ביגללך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי לא בגללי, בזכותי!

ותודה לכולם:]

כרגע חזרתי מהעבודה, ירד קצת החום אני ילך להתחיל להדביק ויעדכן:]

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...