רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
הבטחתי לעדכן והנה אני מעדכן חם חם! לפני פחות מ5 דקות החנתי אותה אצלי בבית חיפושית, שנת 72 מנוע 1300 (ידני) יד 10 טסט לתשעה חודשים. מניעה, נוסעת.. מטוס! רוב הרכב מקורי, חוץ מהמושבים הקדמיים והג'נטים. בימים הקרובים נתחיל להתעסק איתה. בינתיים כמה תמונות
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 5 אלף צפיות
אז מה יש לנו: יומולדת לאסף בקר, סבא טרי בני גרומר, אבי נוף מחתן את הילד. בקיצור, חגיגה ובדרך היה נחמד לראות מוסטנג אדומה (של משפחת כרמון)
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מוביל רכב דרך חברת אליסן, עובד שם בחור ישראלי בשם אילם יערי, מישהו מכיר/ממליץ/לא ממליץ/חווה/נכווה?
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכבי מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל יוצגו במוזיאון הפתוח בתפן בשבת הקרובה (12:00-14:00) לצד האוסף שנמצא שם. מי שמעוניין להנות ממחזה מרהיב של המותג האיטלקי הקלאסי לצד האטרקציות שהמוזיאון מציע שיגיע (הכניסה למוזיאון בתשלום). http://www.omuseums.org.il/museum/sitePage.aspx?pageID=368&Place=1
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, חבר טוב מחפש עזרה באיתור (ואם יהיה מזל - רכישת) אופנוע מוטוגוצי 650 שהיה בבעלותו ונמכר לפני יותר מעשור. זהו V65 קאסטום בצבעי ניקל ושמנת צהבהבה עם ציור של נשר צבעוני על מיכל הדלק, ותיקי צד, חזית ואחור מעור עם פרנז'ים כמיטב מסורת ההארלי'ס. הוא עדיין לא הביא לי את התמונות אך מי שמכיר/ראה בודאי לא פיספס. אני נתקלתי באופנוע בפעם האחרונה לפני כ6-7 שנים כשהיה למכירה שוב באתר קלאסיקאר. בקרוב אעלה תמונות.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 3 תגובות
- 874 צפיות
שלום, במסגרת ההתעסקויות הבלתי נגמרות שלי בפרטים קטנים שלעיתים יכולים להעסיק אותי המון גם ללא כל התקדמות ממשית בפרוייקט שלי, אני מחפש צירים יפים וחזקים לחיבור דלת תא הכפפות (שנבנה מפיברגלאס) לדשבורד המגניב שבניתי (גם הוא מפיברגלאס). כל הדשבורד עתיד להיות מרופד (ככל הנראה) בעור או בריפוד יוקרתי אחר ואני הייתי מעדיף צירים שאוכל להחביא לגמרי. אני לא מעוניין בצירים פשוטים - הם לא יחזיקו מעמד לאורך זמן, וגם, אה, הם מכוערים מאוד. היות ואני ירושלמי, האפשרויות שלי מוגבלות (מבחינת הצע החנויות כמובן, ולא מגבלות אחרות) ולכן אני מתכוון לצוד את הצירים בארץ האפשרויות הלא מוגבלות (תל אביב). אשמח אם תמליצו לי לאן לגשת בתקווה שליד האוצר אמצא גם סגר איכותי, אולי אפילו עם …
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם אפשר לקבל רשיון ייבוא עם REG ? זה נראה כמו אישור טסט או משהו כזה, מישהו נתקל בכזה דבר?
הודעה אחרונה מאת VWHaifa, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
HI Just before sending today afternoon to Jerusalem day Party.. I was there Guy
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
זיהוי בקליות
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מי יודע לאיזה אוטו זה שייך ?
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפה אני יכול להתקין מזגן קומפלט לרכב?
הודעה אחרונה מאת avshio, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 921 צפיות
לשוהים בחוף המזרחי של ארה"ב מוצעים שני אירועים מקבילים המתרחשים לא רחוק אחד מהשני: בין השלישי והחמישי ביוני בקרלייל (Carlisle) יהיה המפגש הארצי של חובבי פורד שיכלול תצוגות ושוקעתיק ענק. ברביעי ביוני יהיה בהרשי (Hershey) יום האוטובוסים במוזיאון האוטובוסים הלאומי (שהוא חלק ממוזיאון מועדון המכוניות העתיקות האמריקאי). במסגרת היום הזה יהיה שוקעתיק וכן הסעות למחסני האוטובוסים הלא מוצגים. שני האתרים נמצאים במדינת פנסילבניה ליד הבירה הריסבורג, כשלוש שעות נהיגה מניו יורק. הנה הלינקים: אירוע פורד: http://www.carlisleevents.com/ce/events/ford-nationals/ אירוע האוטובוסים: http://www.aacamuseum.org/events/event.aspx?id=364 אני מתכוון להיות שם ומי שמעוניין בפרטים ש…
הודעה אחרונה מאת zvir, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אחרי פניות חוזרות ונשנות מכמה וכמה חברים וחברי פורום. אני חושב שהגיע הזמן לארגן קבוצת רכישה. אני מאמין שאם נצבור מספיק אנשים, נצליח לשכנע יבואן בארץ להזמין עבורנו את הצמיגים ולא נצטרך להתעסק עם שילוח,מכס ועוד. הצמיגים המדוברים בגודל 165/70/10 אותם לא ניתן למצוא בארץ (145/10 יש, אלו צמיגים של נגררים). יש כמה יצרניות מובילות, וננסה לפנות לכל היבואנים כדי לבדוק מי יתן את המחירים הטובים ביותר (אם בכלל יסכימו להזמין). המחירים לא ידועים כרגע אבל אני מניח שינועו בין 2300-2700 ש"ח לרביעייה, זה גם תלוי בכמות. הנה הדגמים הרלוונטיים: דגם: Yokohama A008 "The Yokohama 165/70 continues to be the best performance street tyre on the market" דגם: Yokohama A032-R…
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=9&ved=0CFwQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.collect.co.il%2Fcontent.aspx%3Fid%3D88&ei=4iniTeP_II6xhAfb14HzBw&usg=AFQjCNGO8soCF9phs0XtcsheI_rOmuGSHw
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לירון, אסף, יהודה, דודי ולכל יתר המכורים...
הודעה אחרונה מאת ILIA-GT, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מועדון החמש מפגש נשים חודשי – מאי 2011 ביום שישי- 27.5.11 יתקיים המפגש החודשי לנשים באזור המרכז בבית פרטי (כתובת מדוייקת תישלח במייל לחברים), בשעה 17:00. במפגש זה תעביר ענת יוחנן הרצאה בנושא ' מעגל הנשים המקודש'. ההרצאה תימשך כשעה וחצי. מי שטרם אשרה הגעתה במפגש הקודם מתבקשת לאשר בהקדם אצל מזל כרמל, בטל' הבא- 5795083- 052, על מנת שנוכל להיערך בהתאם. בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 7318818- 03
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
היי חבר'ה אתמול ה27 למאי התחיל בערך מסביבות 9 בבוקר כשיצאנו מחיפה והתחלנו את היום בשוק עתיק של מועדון ה5 שהתקיים במוזיאון אגד שבמהלכו ראיתי חברים ועוד אנשים נחמדים שהכרתי , משם המשכנו למפגש מודעון אלפא ברמת החייל כמו תמיד היה כיף לראות רכבים אדומים מתוצרת איטליה ואחרי ההרצאה של התותח דוד נמרי המשכנו לכיוון 'נוקיה' ומשם למפגש השרון היה ממש נחמד וכייפי תמונות שוק עתיק אלפא נוקיה
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במפגש הסניף השבוע (27.5) נחגוג , שנתיים לסניף הצפוני בארומה נשר, ביחד עם זכיין ארומה נשר, אנדריי ומשפחתו. בתוכנית, עוגות, מוזיקה, ברכות ועוד. חובבים ובעלי רכבי אספנות מוזמנים למפגש הסניף הצפוני. להתראות, עדי ואמוץ
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
http://fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=49181
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 53 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע שוק עתיק -התאריך עודכן 27.5 בחסות חברת האוטובוסים 'אגד' ומנהל מוזיאון אגד - מר נח סלוצקי בתאריך 27.05.11, יום ו', בין השעות 09:30 – 13:30 יקיים מועדון החמש, כמיטב המסורת אירוע נוסף של "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות. האירוע יייערך במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון . מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי החלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת החלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. כבפעם הקודמת, מתחם המכירות ב"שוק עתיק" פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/קלאסיים באשר הם. ביום האירוע…
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם , בשבוע שעבר ביקרתי בהולנד ובלגיה , תוך כדי תפסתי כמה תמונות של אספנות .. בבקשה : סיטרואן דה שבו , עקפה אותנו כשהיינו בנסיעה של 100 קמ"ש , אחרי עמידה בפקק , הנהג פתח את הגג המתקפל . פיאט 500 , עם מנוע מקורי , הרעש מסגיר , נסעה במהירות של מעל 90 קמ"ש הופתעתי ...
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, המפגש המרכזי בנוקיה מתקיים ביום שישי 27.05 כסדרו גם השבוע חניית הרכבים של חברי מועדון החמש בנוקיה תהיה במגרש החנייה הצמוד למשטח שבו אנו נוהגים להחנות. בשבוע הבא המפגש יתקיים ברחבה הקבועה. בברכה, סמדר- מועדון החמש. __________________
הודעה אחרונה מאת eranatia2, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
באם אחליף את הראשים לראשים מבלוק של 5 ל' : *השאלה- האם כול ראש יתאים ולא משנה שנת ייצורו? -מה בעצם ההבדל בין ראש 5 ל' לראש 5.7 ל' ? -גם ראשים שהיו מורכבים במנועי וורטק? יש בכלל מנוע וורטק 5 ל' (בארץ הקודש)? -ללכת על ראשי אלומיניום?? -האם צריך לעשות לראשים PORTING בכדי להתאים אותם לבלוק 5.7 ל'? **ולשאלה החשובה- האם בכלל ההחלפה מצדיקה את עצמה? איזה שינוי יחול? הוספת כוח סוס? מהירות תגובה? חיסכון בדלק? תודה
הודעה אחרונה מאת TDS, -
בחצר של אבשי
מאת יניב.ש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שבת , 09:00 . כ 10 חברי מועדון מהצפון , התאספנו בחצר של אבשלום מרגולין, הוא אבשי מיקנעם. ערב קודם ,שמענו קצת על האיש ומעלליו ,אולם מאום לא הכין אותנו לחוויה הנדירה שלפנינו. ברגעים הראשונים נראה היה כי הגענו למחסן גרוטאות ענק . חלקי מנועים וגנרטורים מפוזרים בכל מקום, משאיות ענתיקות, מכונות חקלאיות שונות , עגלות ו...טרקטורים. הרבה הרבה טרקטורים ! בתוך הסככות הענקיות ניצבים להם עשרות רבות של טרקטורים שונים ומשונים . קטרפילרים לצד פרגוסונים, ג'ון דירים ליד פורשה (טרקטור כמובן ), פורדסון ומה לא ?! אם שאלתם את עצמכם לאן נעלמו הטרקטורים הצבעוניים שהיו מוצבים פעם בגני הילדים ובקיבוצים - ובכן , חלקם הגדול הגיע לחצר של אבשי . מקצתם נראים כאילו יצאו זה עתה את שערי המפעל, חלק אח…
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נצפתה ביציאה הדרומית של חיפה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
שלום, ראיתי בבירת הנגב באר-שבע שברולט בלייזר, נראת קצת מוזנחת, מלאה אבק, וחונה באותו מקום, ליד מסעדת אווזי וקמפאי, למישהו יש מיידע על הרכב? מישהו יודע מי הוא בעליו והאם הוא מתכנן למכור? בתודה Kenworth Man
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשישי זה נחגוג ונשוויץ בחלפים שקנינו בשוק עתיק, במסיבת טרום קיץ מרעננת, יהיו המון סוגי בירות קרות, מיטב קוקטלי קיץ מצננים. המון חטיפים ומטעמים...יהיו גם אופנועים/רכבים ישנים מוזיקה והמון חברים ומצב רוח טוב... נפגשים החל משעה 1430 ועד שנגמר-הזמנה לכל מי שבעניין ללא הבדל דת מין וגזע-מחכים לכם-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, בתהליך שיפוץ של חיפושית מודל 71. חסרים לי מספר חלקים אולי מישהו יכול לעזור.. 1.גשר הפח מתחת לכיסה האחורי. 2.זרועות בצורת U של מכסה המנוע (אחורי). זהו בנתיים. אני מאיזור המרכז. תודה מראש... אם משהוא מעוניין בהחלפה כנגד חלקים מכניים אחרים אשמח.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=y3ESsyk_eEI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=jHKP9RSN9g4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת פיסטון, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל מזמין את חבריו ואת כל בעלי האלפות הקלאסיות לטיול לצפון שיתקיים בתאריך 4/6/11. נפגשים בקפה נטו ביתן אהרון בשעה 10:00. פרטים נוספים בהמשך. עד עתה נרשמו לטיול: מאיר - אלפא GTV שלי- אלפא ספיידר ראובן- אלפא ג'וליה גילי- אלפא ג'וניור יחיאל- אלפא ג'ולייטה רפי- אלפא סוד אלון- אלפא ספיידר אנדי- אלפא GTV אלון- אלפא 33 דני- אלפא 75 אסף- אלפא 75 יובל- אלפא 75 שמוליק- אלפא 75 גולן- אלפא ברלינה שלומי- אלפא ג'וליה יוני- אלפא ג'וניור אבנר- אלפא 164 בועז- אלפא GT שי- אלפטה נדב- אלפא 75 גדי- אלפטה יואל- אלפא 75 אהוד- אלפא 75 עוז- אלפא ג'ולייטה גיא- אלפא GTV יוסי- אלפא ג'וניור יהודה- אלפא GTV ברוך- …
הודעה אחרונה מאת amram66,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 354 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אביתר א.
- אורח לרגע
- mitsugli
- nir eli
- SlowRide
- dani666
- davemustaine87
- yoav911gt2
- Avia
- Yuvalino
- stum
- Jack457