Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזג אויר הזה פשוט לא יאמן..

מחפש תאריך מחודש למסע שיצא הכי טוב. רציתי להגיע היום ולהרשם למועדון האם הבנתי נכון שיהיה דוכן הרשמה בשוק עתיק?

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש תאריך מחודש למסע שיצא הכי טוב. רציתי להגיע היום ולהרשם למועדון האם הבנתי נכון שיהיה דוכן הרשמה בשוק עתיק?

יריד 'שוק עתיק' של מועדון החמש יתקיים ב-27.05.11

עדי גולדנברג 13399

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן יהיה דוכן של המועדון שירשום חברים חדשים,

כמו כן ימכרו חולצות,סמלים,כובעים,מידבקות של המועדון.

ראובן

ראובן נזירי,

פורסם

מי שמחפש חלקים לפיאסטה דור 1 (כולל חלקי פח) שירשום, אני מקווה שיהיה לי איך להביא מהקיבוץ.

בנוסף אם אגיע אני מביא ג'נטים מרתון של חיפושית (11 צלעות) משופצים ברמה גבוהה+ שפורפרת צבא לתיקונים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש מישהו שמתכנן להביא חלקים לחיפושית או ונדורה במקרה?

או מישהו שמחפש חלק למרצדס?

שאני לא יגיע סתם..

מה אתה צריך לחיפושית ?

מחפש לפיסאסטה 83 תפס לחגורת בטיחות מגש אחורי סוככי שמש.

זה דור 1 או 2 ? מחפש חדש או משומש?

בדוכן שלי יהיה:

מכסי טנק דלק (חדשים)לרכבים שונים,ידיות וישר,כמה ספרי היינס ודומיו

ספר לסובארו בראט דור 1 יש ? (טנדר בתצורת שנות ה70)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
מי שמחפש חלקים לפיאסטה דור 1 (כולל חלקי פח) שירשום, אני מקווה שיהיה לי איך להביא מהקיבוץ.

בנוסף אם אגיע אני מביא ג'נטים מרתון של חיפושית (11 צלעות) משופצים ברמה גבוהה+ שפורפרת צבא לתיקונים.

הי. הג'נטים 5 או 4 חורים?

עמוס.

פורסם

4 חורים מרווח חיפושית 68 ומעלה.

פורסם

מחפש צמיג אליאנס 165-15 דחוף .

מזל נאחס גרם לכך שאצלי הורכבה לפני שנה רביעיה אחרונה בארץ ,והיום עקב מפגש עם המדרכה הצמיג נחתך ונפסל ,מכיוון שכל ה3 חדשים אז אני מחפש צמיג כזה במצב טוב שישלים את ה4.

אם יש למישהו גם חגורות בטיחות לחיפושית אבל מהסוג שבאמת מגן ולא סתם רצועה רופפת ,זה יהיה מצויין.

אני יכול להביא כל חלק למרצדס W123 אפשרות להחלפה בחלקים לחיפושית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אתה יכול להחליף את 2 הקדמיים ולהעביר את ה"ישן" הנותר לספייר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יכול להציע למכירה חלקים שזרוקים אצלי ?

יש לי המון חלקים לפולקסווגנים ישנות גולפים בעיקרMK1 ו MK2 ו2 סטים של הג'אנטים כמה גרילים של פז'ו ודיאטסו ישנות

אני יכול לשים הכול בארגז של הקאדי וזאת תהיי העמדה שלי?

נ.ב

אני לא חבר מועדון

פורסם

נראה לי שזה שוק פתוח לא סגור של חברי מועדון בלבד..

אני גם לא חבר במועדון ואולי אני יגיע .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפניכם מוצע למכירה צעצוע בדמות מכונית Volvo Amazon העשוי ויניל.

צעצוע זה שייך למשפחת דגמים צבעונית אשר כולם יוצרו בשוודיה ונחשבים כיום לפריטי אספנות מבוקשים ברחבי אירופה בזכות מעצבם, שעיצב צעצועים פונקציונלית ומתוך דיעה שעליהם להתקיים לנצח נצחים (נראה, על פניו, שהבחור צדק...).

מעט היסטוריה: פריט זה מפורסם בזכות "מנגנון" הנמכה והגבהה לגלגלים, אשר הוכר רשמית כפטנט בחודש אוגוסט לשנת 1989, עובדה המתארכת את ייצור הפריט המדובר לתחילת שנת 1990. יש לציין שהפריט חדש לחלוטין.

הגוון הירוק נחשב יחסית לנפוץ, בעוד שהצעצועים בגווני השחור והלבן מחליפים ידיים תמורת עשרות יורו.

דגם הוולבו הזה שייך לסדרה שכולה עוצבה על-ידי מעצב הצעצועים Björn Alskog.

כאן תוכלו למצוא אספן משוגע במיוחד ובכך להיווכח עד כמה המחלה קשה (ופופולרית) באירופה... :lol:

המחיר המבוקש: 180 ש"ח.

volvotoy.jpg

לפניכם מוצע למכירה מחזיק-מפתחות איכותי עם מיניאטורת Fiat 500 קלאסית מפורטת מאוד בכל הנוגע לירידה לפרטים.

הפריט חדש לחלוטין ובאריזתו המקורית.

המחיר המבוקש: יימכר למרבה במחיר.

fiat500keychain.jpg

ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...