Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים לראות את מצב הרכבים בחו"ל לעומת הרכבים בארץ הקודש, האם זו בעיית החניה...מודעות...או הכסף שצריך להשקיע כדי לשמור על הרכבים הללו???

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

בבקשה :

סיטרואן דה שבו , עקפה אותנו כשהיינו בנסיעה של 100 קמ"ש ,

אחרי עמידה בפקק , הנהג פתח את הגג המתקפל .

פיאט 500 , עם מנוע מקורי , הרעש מסגיר , נסעה במהירות של מעל 90 קמ"ש

הופתעתי ...

מחוץ לברצלונה על הכביש המהיר , פיאט 500 אברט עקפה אותי (אני נסעתי במהירות של 130 .... )

IMG_0693[1].JPG

IMG_0700[1].JPG

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

רק אני שמתי לב שהתמונות האלה ממש מזכירות את ישראל?

אם זה הנוף מאחורה ואם זה הרכבים שיש להם מספרי רישוי בצבעים כמו שיש בישראל. מצחיק...

Polo 2012

פורסם

וואו - תמונות מדהימות! לפחות יש בהולנד רכבים אמיתיים, ולא רק זבל מצוי תוצרת קוריאה,

attachment.php?attachmentid=242585&d=1306359464

attachment.php?attachmentid=242581&d=1306359009

attachment.php?attachmentid=242570&d=1306358617

attachment.php?attachmentid=242588&d=1306359599

והפייבורט שלי זה הסבא-רבא של הטנדר שלי:

attachment.php?attachmentid=242582&d=1306359464

רק אני שמתי לב שהתמונות האלה ממש מזכירות את ישראל?

אם זה הנוף מאחורה ואם זה הרכבים שיש להם מספרי רישוי בצבעים כמו שיש בישראל. מצחיק...

ישראל "העתיקה" הרבה דברים מהתיקנה האירופאית, בין אם זה מספרי רישוי ובין אם זה הפס הזוהר הדבילי

בצבעים אדום צהוב, בין אם זה תקן בטיחותי ובין אם זה תקן זיהום אוויר, - רק את הדברים הטובים שכחו

לקחת - ישראלים אתה יודע...מאמצים את השלילי...

ולא רק, גם סגנון הבניה בישראל דומה לאירופה, וגם השילוט בכבישים, בגלל זה הנוף מאחרי הרכבים כ"כ מזכיר לך את הארץ

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
מחוץ לברצלונה על הכביש המהיר , פיאט 500 אברט עקפה אותי (אני נסעתי במהירות של 130 .... )

פיאט 600

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...