Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פניות חוזרות ונשנות מכמה וכמה חברים וחברי פורום.

אני חושב שהגיע הזמן לארגן קבוצת רכישה.

אני מאמין שאם נצבור מספיק אנשים, נצליח לשכנע יבואן בארץ להזמין עבורנו את הצמיגים ולא נצטרך להתעסק עם שילוח,מכס ועוד.

הצמיגים המדוברים בגודל 165/70/10 אותם לא ניתן למצוא בארץ (145/10 יש, אלו צמיגים של נגררים).

יש כמה יצרניות מובילות, וננסה לפנות לכל היבואנים כדי לבדוק מי יתן את המחירים הטובים ביותר (אם בכלל יסכימו להזמין).

המחירים לא ידועים כרגע אבל אני מניח שינועו בין 2300-2700 ש"ח לרביעייה, זה גם תלוי בכמות.

הנה הדגמים הרלוונטיים:

דגם: Yokohama A008

"The Yokohama 165/70 continues to be the best performance street tyre on the market"

yo_a008g.jpg

דגם: Yokohama A032-R

"Yokahama has upped the ante in performance tyres for the Mini! The Yokahama Advan 032R has been a popular tyre for Autocrossers and Vintage Racers alike in 13" size; now it's available in 10" for the Mini guys! It has an extremely aggressive tread pattern, and a very soft rubber compound. Size is 165/70-10."

מדובר בצמיגים ספורטיביים שלאו דווקא מתאימים לכולם. מתאימים בעיקר למי שאוהב לסוע על הצד :twisted:

TYRE15.jpg

דגם: Falken FK07E

"A popular inexpensive 10" tyre which will fit all widths of wheels upto 6"wide"

TYRE07.jpg

דגם: DUNLOP R7

"These Dunlop R7 165/70/10 radial tyres are a modern tyre with a 1960s style tread pattern very similar to the classic Dunlop Racing CR65 tyre"

TYRE05.jpg

אנא כתבו פה אם אתם מעוניינים ובאיזה צמיגים, ושלחו לי בהודעה פרטית פרטי התקשרות.

אני לא יכול להבטיח שמפה תגיע ישועה, אבל עדיף לנסות מאשר להמשיך ולחפש או להזמין לבד.

כרגע ברשימה:

1) Funkyp - אני :)

2) יאשה והפיצפוצים

3)

4)

5)

6)

7)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

רעיון מצויין אבל אני לא בטוח שזה יוזיל עלויות בצורה משמעותית.

אני הזמנתי לפני שבועיים את הסט הזה.

http://www.midlandwheels.com/Shop/P-2952-5-x-12-JBW-Minilight-Silver--165/60x12-Falkens.html

עלות המשלוח היתה בהתחלה 250 ליס"ט ואחרי דין ודברים טלפוני הגענו ל- 180 ליס"ט.

במהלך המו"מ שאלתי עם אני מזמין 10 סטים כמה יעלה משלוח...? לצערי לא היה שינוי משמעותי (יחסי לכל סט).

לדעתי הדרך להוזיל את העלויות הוא להסביר ולשכנע אותם למשלוח ימי.

דרך אגב, לנשואים שביננו יש פתרון קסם :wink: שולחים את האישה לסופ"ש באנגליה ומסבירים לה שבדרך היא צריכה לאסוף חבילה קטנה....

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
שגיא

האם הגיעו כבר הג'נטים וכמה כסף עלה בסך הכול כולל מכס

305 ליס"ט קניה

180 ליס"ט משלוח

485 ש"ח מע"מ + עמלה לUPS

סה"כ 3500 ש"ח וזה מגיע עד הבית תוך 3 ימים.

זה אומנם לא זול אולם בנסיבות שאין לא את הג'נטים ולא את הצמיגים בארץ זה לדעתי סביר (סט של צמיגים+ג'נטים לרכב ממוצע באוטודיפו עולה באזור 2500 ש"ח).

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

נאור במידה ואתם מעוניינים אני יכול לקשר אתכם ישירות ליבואן פירלי בארץ, אילן שומרוני שהוא מנכ"ל תמיג.

אם זה עוזר פנה אלי בפרטי.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

שמעתי שבמידה ומביאים את הצמיגים מורכבים על הג'נטים אין מיסוי מאחר והמיסוי הוא על הג'אנט או על הצמיג וכך זה כבר נקרא גלגל...

שווה בדיקה, ייתכן ויוזיל משמעותית את העלויות.8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
נאור במידה ואתם מעוניינים אני יכול לקשר אתכם ישירות ליבואן פירלי בארץ, אילן שומרוני שהוא מנכ"ל תמיג.

אם זה עוזר פנה אלי בפרטי.

היי רביב,

תודה על ההצעה, כבר פניתי לתמיג ואני אמור לקבל הצעת מחיר מחר :)

אם לא יילך איתם אני אעזר בך.

שמעתי שבמידה ומביאים את הצמיגים מורכבים על הג'נטים אין מיסוי מאחר והמיסוי הוא על הג'אנט או על הצמיג וכך זה כבר נקרא גלגל...

שווה בדיקה, ייתכן ויוזיל משמעותית את העלויות.8)

מכיוון שהמטרה הראשונית היא יבואן צמיגים ישראלי, אני לא בטוח שג'אנטים באים בחשבון. במידה ויהיה עניין רב אז ניתן יהיה לבדוק את האופציה.

פורסם

בועז דגן מצמיגי רמת אביב אמר לי פעם שחיפשתי צמיגים במידה בעייתית שחבל שלא פניתי אליו.

אני מציע לפנות אליו ולבדוק מחיר וכמה זמן מחכים לצמיגים בטח יש לו אפשרות להביא.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים,

לאחר הרבה בדיקות עם יבואנים בארץ, כנראה לא תהיה ישועה (תמיג חזרו עם מחיר של 5000 שקל לסט צמיגים :o ).

הרישום עדיין פתוח,

אני מקווה שעד סוף פסח נסגור רשימה להזמנה.

כרגע:

1) Funkyp

2) גיל

ערב נעים וחג שמח,

נאור

פורסם

יש מספר חברים שמעוניינים בצמיג 135x15 מיועד לדיגמי סיטרואן דה שבו, דיאן, אמי, ולרנו קטר שבו ועוד.

במידה וניתן לקבל הצעה על המידה הנ"ל אשמח, למיטב ידיעתי 5 סטים מובטחים.

חברה ידועה למידה הנ"ל TOYO יפן אבל יש גם אחרים.

תודה וחג שמח

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לאחר הרבה בדיקות עם יבואנים בארץ, כנראה לא תהיה ישועה (תמיג חזרו עם מחיר של 5000 שקל לסט צמיגים :o ).

נאור

אם במקרה מישהו פה חושב לשלם 5000 ש"ח על סט צמיגים, שיצור איתי קשר. :-D

במחיר הזה אני טס לאנגליה, מבלה סופ"ש, אוכל טוב, הולך למשחק כדורגל (או מיוזיקל לגייז), קונה 4 צמיגים, משלם על אוברוויט לחברת התעופה, משלם מע"מ ומביא לו את הצמיגים עד הבית (חדרה-גדרה).

• תוכן חדש...