רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לעוזרים אני מחפש דבק מגע איכותי מאוד שמדביק סקאי לדשבורד (הדשבורד עבר ציפוי מלא של יריעות פיבר גלאס עקב סדקים) מי שמכיר סוג של דבק מגע שלא מאבד את הכוח שלו גם לחשיפה לשמש ויוצר בועות במשך השנים, אני זקוק למידע איכותי ,על מקום שמוכר דבקים או על דבק מגע איכותי .
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הזדמנות יוצאת מן הכלל לקנייה http://www.artdaily.org/index.asp?int_sec=2&int_new=47422
הודעה אחרונה מאת danש, -
שיקום גל ארכובה 1 2
מאת lulisa- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ברשותי גלי ארכובה משומשים של רובר 10/12. הם הושחזו כבר מעבר לגבול התחתון שהיצרן מרשה. מכיוון שהמכונית מצויידת במיסבים יצוקים בטלטלים, פירוש הדבר שהשחזה נוספת תצריך עובי לא סביר של המתכת הלבנה הרכה שממנה עשוי המיסב ובלאי מהיר של המנוע המשופץ. בספרי המכונאות כתוב שבמצב זה ניתן לצפות את שרוולי גל הארכובה בכרום קשה ולהחזיר אותו לקוטר הנומינלי שלו. בעבר ניסיתי זאת, על שני גלי ארכובה. שניהם צופו ולוטשו (ביוקר רב) - ונישברו אחרי תקופת שמוש קצרה (פרטים נוספים ב"האוטו שלנו ירוק" - סיפור הרובר). נאמר לי אז כי אחרי הציפוי יש לערוך לגל-הארכובה טיפול טרמי מסויים, שיחזיר לו את הגמישות וימנע את שבירתו. שאלתי היא: האם למישהו יש מידע על התהליך הנכון לשיקום גל ארכובה, ובייחוד: האם את…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
עזרה בזיהוי
מאת yishai_c- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נראה כמה אתם זריזים.. המפלצון הנ"ל נצפה בכינרת. מי מכיר?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיחור אופנתי אני מצרף מס' תמונות מהמפגש ביום שישי. היתה שם גם צלמת חיננית שאולי תוסיף לתמונות החיוורות משהו שצילמתי.
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קישור http://new.ba-bamail.co.il/View.aspx?emailid=8599&memberid=754779
הודעה אחרונה מאת oren99, -
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
הייתי חייב לשתף אתכם המקצוענים בשיפוץ ושיחזור של אלפא ברלינה שהוקמה לתחייה ע"י הבוס שלי גולן תגובות יתקבלו בברכה וכמו כן אתגרים נוספים http://www.youtube.com/watch?v=h8lU3oAubP4 תהנו
הודעה אחרונה מאת רן 75, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זחל"מ מתוצרת בית
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לצפות את ה Headers שיש לי במנוע בחומר לבידוד טרמי. האם ניתן להשיג בארץ או שוב פעם לקנות בחו"ל. מצ"ב לינק להמחשה: http://www.speedwaymotors.com/Thermo-Tec-Header-Wrap,1146.html תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום רב, במסגרת שתוף הפעולה ההדוק בין מועדון רנגלר- לייף ומועדון החמש מועדון רנגלר- לייף מזמין את חברי מועדון החמש למפגש JEEP הגדול בישראל, שיתקייים ביום שבת, 14.05.11 , באתר אנדרטת משמר הגבול, חדרה, החל משעה 09:00 בבוקר. האירוע יתקיים בשיתוף מועדון החמש ומועדון ה-CJ הישראלי. באתר יוקצה שטח תצוגה מיוחד לחברי מועדון החמש בעלי ג'יפים אספנות מסוג JEEP ווויליס . מצ"ב קישור לאירוע - http://www.wrangler-life.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=715 - יש לאשר הגעה בשרשור זה. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. היום ביצעתי לתרנגול בדיקת קומפרסיה. אני יודע שזה לא נכון, אבל הבדיקה בוצעה על מנוע קר. המד הראה כמעט 120 PSI. מה דעתכם חברה?! האופנוע מעשן כאשר הוא קר. ואז העשן נפסק, אולי אלו גומיות שסתומים. אשמח אם יש למישהו , נתון יצרן, מתוך ספר או ידע אישי. תודה
הודעה אחרונה מאת yonico, -
סובארו R2 1 2
מאת Simply Nuts-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
היום תשומת ליבי הוסבה למודעת מכירה של סובארו R2. אני חושב שזה הדגם היחיד מבין דגמי סובארו שהגיעו לארץ ש"לוטה בערפל", לא שמעתי איזכור שלו באף שרשור, אין תמונות, לא ידוע על אספן המחזיק אחת ובגדול הוא פשוט נשכח. במודעה ביד 2 מדובר יותר על שלד של דינוזאור מאשר מכונית, גם לא ידוע אם יש לה רשיונות או מי הבעלים. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=187575&Code=647f8af536e9e2f019df9412527eec56 הלוואי יבוא מישהו כמו אריה שיעשה קסם ויקח אותה כמו שהוא לקח איזטה ממצב של עציץ ועשה ממנה רכב תצוגה. אני לא מאמין שנשארו עוד כאלה, אשמח אם משיהו (חן?) יתן איזה "הספד" לרכב החמוד הזה לפני שהוא חוזר להישכח שוב.
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
תמונות ממפגש השרון להנאתכם ....
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כרגיל תמונות. יוסי פרנקוס קנה טוינגו חביבה ונתן לשמרון נסיעת מבחן. לירוי ביקש תמונת יחיד.
ביום אירוע גלאי הוזמנתי על ידי חברי מועדון ה 5 להשתתף באירוע וכן הצטרפתי לשיירה שיצאה מחיפה כשהגעתי אפילו כוונתי על ידי נחום למקום החניה. כעבור כשעה ניגש אלי חבר מועדון ושאל האם אני חבר מועדון משהשבתי בשלילה שאל אז מה אתה עושה פה עניתי בשאלה האם אתה שוטר במשמר הגבול כשענה בשלילה שאלתיו אז מה אתה עושה פה כעבור 5 דקות ניגש אלי נחום קדמיאל שאיתו פעלתי בזמן האחרון לטובת ענף רכב האספנות כשהוא חיוור מזיע ומבוהל קימעה ואמר לי שיש כ4 חברים שהתחילו מהומה בגללי ואני צריך לעזוב עניתי לו אם תגיד לי ללכת אני אניע ואסע מהמקום והוא ענה כן אין ברירה הם יעשו בלגן גדול ואכן עזבתי ומיד התקשרתי למפקד משמר הגבול וסיפרתי לו את אשר קרה. הוא אמר שיטפל בענין היה לי סיכום עם נחום שלא אעשה …
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
מפגש הקולני 13/5
מאת רינו- 1 תגובות
- 702 צפיות
כמה תמונות עדיף מאוחר מאשר....
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
כחלק מהחסות שנותנת חברת לובינסקי למועדון השנה, השתתפו כמה מכוניות ובעליהן באירוע 75 שנה לחברת לובינסקי. האירוע המושקע נערך בחוות רונית. כלי הרכב הוצגו על גבי במה בכניסה אל גן האירועים, כשהם מסמלים את העבר. שחקנים בתחפשות היוו חלק מהתפאורה. כמה תמונות להנאתכם אריה
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חנות באזור שטוטגרט לחלקים לחיפושיות?
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נראה מוכר?
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחר פיקניק מאוד מוצלח שהיה בצרעה, החבר'ה הראו סימני רעב. מועדון אלפא קלאסיק מזמין את חבריו ואת בעלי האלפות הקלאסיות לפיקניק "על האש". נפגשים ב-11:30 בחנייה שמאחורי תחנת הדלק דור אלון בצומת דרור, כניסה מכביש מספר 4 לכיוון תל מונד ומייד שמאלה ברמזור הראשון. ניסע משם בצורה מרוכזת ליער קדימה. תגיעו עם האלפות, חנייה בשפע ליד שולחנות וכסאות. כל אחד דואג לעצמו לאוכל, לא לשכוח מנגלים למי שיש, וכרגיל, כולם "טועמים" מכולם . ניתן להגיע עם ילדים, יש ביער מתקנים. נא לאשר הגעה בהודעה פרטית או לאימייל [email protected] או בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=208236442531496¬if_t=event_invite שיהיה לנו לשובע, ראובן, בשם: מועדון אלפא ר…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, שמי אלק, בן 28 מהנדס ומפרנס וכו' וכו' ... וברשותי פורד טאונוס משנת 81, דגם אשר זהה לפורד קורטינה סדרה 80 או MK5 (דגמי הטאונוס יוצרו בגרמניה ואילו הקורטינות בבריטניה). הרכב אצלי מגיל 17 ואני אוהב אותו מאד, לכן החלטתי כי הגיע הזמן לשיפוץ מקיף (במושגים שלי) שעיקרו פחחות וצבע אם כי האוברול מתוכנן כבר להמשך. כבר שנים אני מדפדף בין דפי הפורום, צובר חלומות ופנטזיות על שיפוצים ואוברולים...ולמרות שהטאונוס רחוק מלהיות בעל ערך אספני, החלטתי בכל זאת לשתף בתהליך השיפוץ על-מנת לקבל הערות והארות ואולי גם להוות השראה לאנשים כמוני שעד עתה פינטזו... מצורפת תמונה להמחשה. מעט פרטים טכניים: פורד טאונוס שנת 80 סלון, מנוע 1600, תיבה ידנית (4 הילוכים)…
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://money.cnn.com/galleries/2011/autos/1105/gallery.barn_finds/?hpt=C2 It seems too good to be true. A car that was abandoned and forgotten in a garage for decades is discovered -- and it's worth a mint! Case in point: This supercharged Bugatti was parked in a garage by its then-owner in the early 1960s and, for some reason, simply left there for half a century. In February, 2009, this unrestored car was sold at auction for $4.4 million. But how is it possible that a car worth $4 million can go unnoticed for so many years? In some cases a car that may not seem particularly exciting to its owner at the time is parked in a barn or garage and for…
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
עזרה בזיהוי
מאת יורקי- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש עזרה בזיהוי רכב יש לי רק תמונה מאחור אנסה להשיג פרטים נוספים
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
:lol:1)יוניט אור ברקס תקול-הפתרון לפניכם. 2)חשקה נפשכם בחלונות חשמליים-פתרון מהיר.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אני חדש בפורום ובכלל בתחום.. מאוד אוהב רכבי אספאנות והחלום שלי מגיל קטן לרכוש רכב מיוחד.. סוגי המכוניות הן הקטנות עם גג נפתח/קופה למיניהן.. שלשום הלכתי לראות (בפעם הראשונה) פיאט ספיידר 850 שנת 71, הרכב יפה מאוד חיצונית וגם מכאנית במצב טוב..בפנים הרכב יש במה להשקיע ולתקן.. כבר רציתי לסגור עם המוכר רק שעכשיו הרבה אמרו לי שכדאי לא להתעסק עם הדגם הזה ואם כבר בכלל אז ללכת על הספיידר 124.. רציתי לדעת אם יש מקום ספציפי שמטפל ברכב כזה (אגב, צריך להוסיף גג לרכב..יש רק את הברזלים שלו ללא הכיסוי..האם גג זה עסק יקר ומאיפה אפשר להשיג או לתפור) רציתי לקבל קצת חוות דעת מהמומחים אם זה כדאי,או האם הרכב בעייתי.. ובכלל לשמוע מה דעתכם. תודה וחג-שמח!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 931 צפיות
איזה חברה מייצרת את הרכב? שנת ייצור של רכב זה ונפח מנוע ?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחת המכוניות המדהימות שיצרו בשנות השיבעים, חמה ולוהטת. ויש מי שלא שכח והוציא גירסה מיוחדת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4067680,00.html סוף עידן התמימות-רן
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצה על גרר אמין ובמחיר שפוי להעברת רכב מאזור לונג איילנד לאזור ניו ג'רסי בארה"ב. אודה לכם על עזרתכם. אמיר לפיד [email protected]
הודעה אחרונה מאת nitch, -
היום הוזמנו להתארח אצל משפחת חורש בכפר חסידים. האירוח היה כיד המלך. תודה למשפחת חורש!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- 2 תגובות
- 868 צפיות
למי שיש ניסיון בשילוח חלק גדול באנגליה (במקרה זה - anti roll bar) - באיזה צורה/ספק הכי זול? תודה. אודי
הודעה אחרונה מאת ariebz,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 354 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אביתר א.
- אורח לרגע
- mitsugli
- nir eli
- SlowRide
- dani666
- davemustaine87
- yoav911gt2
- Avia
- Yuvalino
- stum
- Jack457