Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד טרמי ל Headers

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי בחו"ל ת כדאי גם לצבוע בצבע סיליקון כדי למנוע ספיחת ליכלוך.

זה המנוע של הג'וניור שלי.

img00072201102111314.jpg

פורסם

החומר הנ"ל משמש בעיקר בתחום המטוסים כבידוד צנרת נירוסטה חמה לדעתי הוא לא מתאים לרכבים שצנרת הפליטה עשוייה מברזל החומר הנ"ל סופח לחות ורטיבות וגורם לקורוזייה רצינית לדעתי .

שלום,

אני מעוניין לצפות את ה Headers שיש לי במנוע בחומר לבידוד טרמי.

האם ניתן להשיג בארץ או שוב פעם לקנות בחו"ל.

מצ"ב לינק להמחשה:

http://www.speedwaymotors.com/Thermo-Tec-Header-Wrap,1146.html

תודה,

מאיר

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

קראתי לא מעט דעות בעניין ואני נדבק לזו שעדיף לא לשים את הבידוד הנ"ל.

אז נכון מתקבל תא מנוע קר יותר אבל זה מגיע על חשבון פינוי פחות יעיל של חום גזי הפליטה כלומר שסתומי פליטה חמים רגישים שמתבלים מהר יותר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ישנם חילוקי דעות בקשר לנזקים האפשריים, אצלי הסעפת ( בעצם כל האגזוז ) מנירוסטה איכותית. אם מדובר על ברזל רגיל אז החום הגבוהה יזרז את הבלאי.

לגבי ביצועים איך חילוקי דעות. בידוד צנרת משפר את הביצועים עקב שמירת חום בסעפת. בדרך כלל מצפים את הסעפת בציפוי קראמי.

רון

פורסם

אם אתה עדיין מעוניין אחרי כל הדיעות (שגם אני מצדד בהן) יש את הבידוד הזה בארץ לחברת היוגב(בידוד איכותי של חברת 3M), ביררתי בזמנו אצלם נתנו לי טלפון של הנציג שלהם שמתעסק בבידודים.

http://www.layogev.co.il/

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
ישנם חילוקי דעות בקשר לנזקים האפשריים, אצלי הסעפת ( בעצם כל האגזוז ) מנירוסטה איכותית. אם מדובר על ברזל רגיל אז החום הגבוהה יזרז את הבלאי.

לגבי ביצועים איך חילוקי דעות. בידוד צנרת משפר את הביצועים עקב שמירת חום בסעפת. בדרך כלל מצפים את הסעפת בציפוי קראמי.

רון

נכון יש חילוקי דעות כמו שאמרתי, אם החצי כ"ס שתתקבל בעקבות צפיפות האויר משמעותי כלכך עבורך זה בסדר, אם לא אז עדיף תא מנוע חם על פני שסתום פליטה מטוגן.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מחזק את קודמי

מניסיון עם יריעת הבידוד כ10 שנים אוכל לומר כי הסעפות אכן נרקבו ,מהירות גזי הפליטה הואטה ולמעשה השפיעה על התערובת בתא השריפה במיוחד בימי הקיץ

הפתרון הוא אלומיניום מעורגל או מכופף בדומה לבידוד יצרני המכוניות המשתמשים בפח אלומינום תלת שכבתי

עיצוב הצורה לפי הסעפת הלחמת הברגות ועיגון על ידי ברגים ,עבודה לא קלה אך משתלמת לאורך שנים

• תוכן חדש...