Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצה על גרר אמין ובמחיר שפוי להעברת רכב מאזור לונג איילנד לאזור ניו ג'רסי בארה"ב.

אודה לכם על עזרתכם.

אמיר לפיד

[email protected]

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

במידה והרכב במצב נסיעה יכול לבדוק עבורך נהג מקומי בתשלום כמובן

שלום לכולם,

אשמח להמלצה על גרר אמין ובמחיר שפוי להעברת רכב מאזור לונג איילנד לאזור ניו ג'רסי בארה"ב.

אודה לכם על עזרתכם.

אמיר לפיד

[email protected]

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

הרכב במצב נסיעה אבל ללא רישוי מאז שעבר על שמי כך שלא חוקי לנהוג בו ללא לוחיות זיהוי.

בכל מקרה, תודה לכולם על התגובות. לחלק גדול מהמגיבים לא אוכל להתייחס לצערי בשל העומס הרב ועימכם הסליחה. גם שלושה ימי חופש שלקחתי במהלך השבת והחג לא הספיקו לי לעבור (שלא לומר - להגיב) על כל התגובות.:roll:

לגבי משלח זול ואמין מאיזור ניו יורק אני מניח שעדיף שאפתח שרשור חדש על מנת שלא נעמיס יותר מדי את השירשור הנוכחי.

אז אם למישהו יש אחד כזה (משלח אמין וזול, לא שירשור...), אשמח אם יעביר לי פרטים.8)

1977 Corvette T-top 350

פורסם

Sui - +1-201-599-0041

איפה בלונג איילנד? האי הוא ובכן, ארוך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לכולם, הבנתי שהמשלח לוקח את הרכב ישירות מהמוכר כך שכרגע אני זקוק למשלח ולא לגרר. מדובר על Holbrook, NY 11741.

1977 Corvette T-top 350

פורסם

המשלח בדרך כלל יוסיף לך למחיר על גרירה מהמוכר אליו. השווה את החלק הזה מהצעת המחיר למה שהגרר ירצה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...