רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעניין מאד
הודעה אחרונה מאת por1, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום ובכמה מילים רציתי לומר ברכות על מפגש שהיה ממש חוויה, סדר וארגון למופת. תודה לMG ישראל ולכל הנוטלים במלאכה. המשך פעילות פוריה. שיהיה לכולם חג שמח!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שאילה פתוחה לקהל הרחב: אם יש לי רישיון ב' (2) מותר לי לנהוג ברכב שמותקן בו אביזר גרירה? (רכב שללא גרר הינו רכב מתאים לרשיון ב' כמובן) כתבתי לנהוג ולא לגרור כי ברור לי שעל מנת לגרור,כן צריך רשיון מיוחד.
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
תגידו לי מה זה הרכב הזה כי מחקו לו את כל הסמלים
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי אופנוע שיבאתי מאנגליה, על העדשה של הפנס הקדמי יש חץ לכוון שמאל, מה שאומר שהוא עלול לסנוור לשמאל. יש למישהו נסיון בעמדה מספר 1 במשרד הרישוי עם רכב עם פנס כזה? האם יתכן שהאופנוע לא יעבור תקינה בגלל הפנס?
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
הזמנה למפגש נשים חודשי והרצאה של מיכל מקובר בנושא 'עקרונות ההצלחה' , בנוקיה ב- 6 מאי
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
מפגש נשים חודשי בנוקיה ת"א שלום רב, ביום שישי- 6 מאי 2011 יתקיים המפגש החודשי של נשות החברים וחברות מועדון החמש מאזור המרכז, בשעה 17:30 . והפעם תינתן הרצאה בנושא 'עקרונות ההצלחה' , באדיבות מיכל מקובר מאמנת אישית ועסקית. מפגש הנשים מתקיים בקפה ארומה נוקיה, בסמוך לתצוגת רכבי האספנות. כתובת המקום: יגאל אלון 53, תל אביב. כולן מוזמנות! לפרטים נוספים יש לפנות אל יוזמות המפגש: מזל כרמל בטל' 5795083- 052 אל רחל מקובר בטל' 8372180- 052 או אל משרד המועדון- 7318818- 03 בברכה, סמדר- מועדון החמש. מועדון החמש- נשים.pdf
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יפני העונה לשם MB5 (ממשפחת הונדה) עושה לי חיים קשים... הכל נראה במקום, הכל מחובר לפי הספר אך בכל זאת, משהו שם לא עובד כמו שצריך מבחינת התאורה וכו'.. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על חשמלאי שמבין/מומחה/יודע מה שהוא עושה שיכול לסייע (בתשלום כמובן) עם סיום נושא החשמל של האופנוע, כדי שאוכל כבר להניע אותו ולרכב לעבר השקיעה בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על מוסך אופנועים שיעשה בדיקה לאופנוע לצורך מתן אישור מוסך לטסט לאופנוע אספנות, הדבר ישמח גם הוא עד מאוד... שבוע טוב, ליאור. היפני הסורר כפי שנתפס בעדשת צלם ציוני לפני דקות אחדות:
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כמה תמונות ..
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, אבא שלי כבר הרבה זמן רצה להביא רכב אספנות ולשפץ אותו, ובשעה טובה הגיע הרכב המתאים. אז כמו בכותרת מדובר במרצדס 450SL. לרכב יש את שני הגגות קשיח ובד אבל בבד יש מספר קרעים אז נצטרך להזמין חדש... סה"כ הרכב במצב טוב, הפנים די שמור וגם חיצונית הרב פחחות חוץ מכנפיים שכנראה נזמין חדשות... מצ"ב קישור לאלבום תמונות שלה שעשיתי ביום שהבאנו אותה (יום שישי) כרגע אנחנו מתחילים להסתובב בeBay ולבדוק מה אנחנו צריכים להזמין ומה אפשר להביא עם דודים שבאים עוד מעט.... חוץ מeBay יש עוד אתרים שכדאי לחפש בהם חלפים?
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 1 תגובות
- 975 צפיות
לחברי הפורום שלום ברשותי הרכב הנ"ל האוטו עבר טיפול אחרון לפני שנה לערך ומאז הוא עומד. הייתי מעוניין להניע אותו ולהתחיל בשיפוץ בעיקר של המנוע. האם יש צורך בהחלפה של שמנים או משהו מיוחדד לפני ההתנעה (בפעם האחרונה שבדקתי הוא הניע, לפני שלושה חודשים )?. האם ישנם חלקים ואו דברים חיוניים שצריך לעשות בהתחלה? בברכה עמית.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
תמצית החיים הטובים 1 2
מאת פיסטון- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=CvY1zQt5oFE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראיתי שאף אחד לא העלה ... אז הנה כמה לטעימה
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל גולשי הפורום, בקיץ האחרון ביקרתי בסקנדינביה וצילמתי כמה וכמה רכבים ובינהם שני הרכבים האלו, אבקש את עזרתכם בזיהוי שתי המכוניות: לפי מה שבנתי אחת מהן (הקובץ המצורף) היא וולבו אבל לא ידוע לי שם הדגם. הנה השנייה: https://picasaweb.google.com/MDachis/CarsSpottingInScandinavia#5507936199262561122
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
**זה הולך להיות ארוך, אז אם אין לכם סבלנות, זה הזמן לעבור לשרשור אחר** ***הודעה שלי ארוכה ולכן יש המשך בהודעה שאחריה, נא התאזרו בסבלנות, גם התמונות יועלו מייד*** איפה מתחילים? 1989, אני בן 13, שנה קודם הצלחתי לשכנע את אמא ורכשתי פיאג'ו C, זה היה הדו גלגלי הראשון שלי. אבא שלי לא הסכים אפילו לשמוע על קטנוע ובטח שלא בגיל 12. אז הפיאג'ו הוחבא במחסן ויצא לרכיבות בלילות וכשאבא היה בעבודה. עברה שנה ואני כבר בגיל מצוות, הגיע הזמן להשתדרג. כל משפחת ה-TSX, פאנטיק, דרבי, בנלי, גארלי (כן, היה כזה אופנוע, גארלי), היו גדולים מידי למידותיי ויקרים למדי. איפשהו, סביב שנת 1988, אם זכרוני אינו מטעה אותי, נערך "ראלי ניצנים" הראשון, היו קטגוריות ג…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
שלום חברים, הפאסאט מודל 85, 1.8, אוטומטית, עומדת אצלי בחצר. ביולי היא תהיה שנתיים ללא טסט. את הרכב קיבלתי במתנה לפני בערך שנה, עם 90K בקילומטרז', כנראה אמתיים. אני לא מצליח להעלות תמונות, אבל אפשר לראות בקישור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280655 בזמנו הרכב הונע בעזרת אסף בקר, אחרי שעמד כשנה בהרצליה, נסע לת"א והועמד שוב. כרגע ידוע על בעיה בקרבורטור שכנראה דורש ניקוי + הצ'וק האוטומטי שבור. הצבע, כמו שאתם רואים, על הפנים, אבל אין שום רקבונות. יש עוד כמה דברים קלים לתיקון, כמו חלון חשמלי של הנוסע הקדמי שלא עובד, וידיות דלתות בעייתיות. הסלון שמור יפה מאוד ודורש עבודת שיקום פשוטה. עד פה לגבי מצב הרכב. מה שחשוב הוא שהרכב מדליק אותי ואני מת לשפץ…
הודעה אחרונה מאת רנו, -
כן רבותי,יש מפגש של רכבי אספנות נהדרים ברמה גבוהה עם אנשים מדהימים בצפון תל אביב נהנתי מאד פשוט תרבות כמו באירופה בלי כל הילדים שמשתוללים בלי מפצחי גרעינים ובלי כל מיני ערסים שמסבסים את הגלגלים בפוזה מפגרת.
הודעה אחרונה מאת פיסטון, -
- 5 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ביקרתי השבוע במשרד הרישוי בבני ברק כדי להוציא רישיון תנועה זמני לקורבייר, נאמר לי שאישור כזה לא ניתן להוציא אצלם כי הרכב עדיין לא עבר תקינה (למרות שבידי טופס ובו רשום שבאמצעותו ניתן להוציא רישיון זמני לחודש לפני תקינה). הפנו אותי למשרד הרישוי המחוזי, חולון. אין בעיה. ביקרתי היום במשרד הרישוי בחולון כדי להוציא רישיון תנועה זמני לקורבייר, נאמר לי שאישור כזה לא ניתן להוציא אצלם כי הרכב עדיין לא עבר תקינה (למרות שבידי טופס ובו רשום שבאמצעותו ניתן להוציא רישיון זמני לחודש לפני תקינה). הפנו אותי למשרד התחבורה מחלקת תקינה. אין בעיה. טלפון אליהם ולאחר שעה של המתנה (מצלצל שוב ושוב ללא מענה) ענתה מישהי שאמרה שזה לא עניין שלהם אלא של משרד הרישוי. …
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
6.5.11 הצדעה למותג MG וקבלת פנים ל-MGB 67 בנוקיה http://www.carsforum.co.il/vb/showth...26#post2916726 6.05.11 הזמנה למפגש נשים חודשי והרצאה של מיכל מקובר בנושא 'עקרונות ההצלחה' , בנוקיה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=369638 6.5.11 מפגש מועדון החמש בירושלים מתארח ביקב בגוש עציון http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373627 7.5.11 טיול אופנועים שלישי לשפלה ולהרי ירושלים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=369787 7.5.11 מפגש קפה ומצברוח בצומת רופין
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
לפני כ שנתיים בערך רכשתי את המכונית במצב פח מעולה אך עם המון חלקים חסרים יום אחרי שנתים של חיפושים אני לקראת סיום ההשלמות קצת רקע תכני המכונית היא 1000 סמק שתי פעימות יוצרו בעולם כ 171000 יחידות הקופה דה לוקס מצויד בבלמי דיסק קידמים לארץ לא היה יבוא של הדגם הזה היא יובא באופן אישי עם לוחית רישוי 5 ספרות והיא היחידה מסוגה בארץ לדגם הזה (במוזאון של אורי סהר נמצאת אחותה בגירסה הפתוחה) טוב אז אחרי איסוף של כ70 - 80 קילו חלקים החלק הגדול ביותר שהגיע היה מכסה מטען שנגנב ע"י גנבי ברזל הגיע הזמן לתמונות
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
תמונות מתאילנד
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר חזר מתאילנד ושלח את התמונות האלה לפי הסמלים זה ניראה כמו יגואר
הודעה אחרונה מאת otal, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מועדון אלפא רומאו קלאסיק נמצא בקשר עם המחלקה ההיסטורית של אלפא רומאו הממוקמת בארזה מקום המפעל ההיסטורי המיתולוגי. מי שמעוניין לקבל פרטים לגבי ריכבו או לגבי רכב אותו הוא מעוניין לייבא (רק אלפא רומאו כמובן), ניתן לפנות לאיש מאוד נחמד ועוזר בשם Marco Fazio באימייל: [email protected] ולקבל אינפורמציה לגבי תאריך הייצור, לאן נישלח, צבע הרכב וכו'.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר, לאיזה כלי שייך המנוע הנ"ל תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
ביום שישי ה-29/4/11 נחוגוג יום הולדת ארבע (4) למפגש האספנות בי-ם, וכולם מוזמנים! קצת היסטוריה לפני ארבע שנים בחודש באפריל הקמנו את מפגש י-ם לרכבי אספנות, בהתחלה כסניף מועדון החמש, ואח"כ כבר לא.... ידענו תהפכות רבות, אבל הצלחנו לשמר את האהבה לאופנועים ומכוניות קלאסיות, ורכבי אספנות. המפגש מתכנס יחד בכל יום שישי בצהרים בפאב "הטוביה" בי-ם שאימץ אותנו בחום ע"י קובי בעל הפאב, אספן רכב בעצמו. הקיצר בסוף החודש חוגיגים יום הולדת וזו סיבה נהדרת למסיבה גדולה חגיגה של מכוניות אופנועים ומה שבניהם. נפגשים ביום שישי 29/4/11 בשעה 1400 בפאב הטוביה י-ם רח' שושן 8 מרכז העיר! מחכים לכולם-רן
הודעה אחרונה מאת tomer.m, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא בדיחה - המכונית המקורית שנבנתה במיוחד לסרט משנת 1967. זאת GEN11 עם רישוי לכביש - נוסעת, תקינה ומצוחצחת, כל הגאדג'טים פועלים (טוב, היא לא עפה). http://www.icollector.com/Original-Hero-Road-going-GEN-11-Chitty-Chitty-Bang-Bang-Car-from-Chitty-Chitty-Bang-Bang_i10499756
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי עשרות שנות שרות יצאו בולמי הזעזועים ב-BMW R100RS שלי לפנסייה בבום...וללא התראה מקודמת. מחפש כרגע שני בולמים למפלץ, מי מיבא בולמים לאופנועים בארץ או היכן ניתן להשיג בולמים כאלה. כל רעיון שישיב אותנו לכביש יתקבל בברכה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע אפוא ניתן להשיג צמיגים לאופנוע 325x19"
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר צריך כדי לתאם איתו למחר בצמיגים.
הודעה אחרונה מאת nofer58, -
- עוקב אחד
- 86 תגובות
- 22.1 אלף צפיות
כותרת משנה: אספן נולד שלום לכולם. אני חבר חדש במועדון, והחל מהשבוע, גם מלכלך ידיים בשיחזור גרוטאה. כאופנוען אני מעוניין יותר בשיחזור אופנועים, ובקיץ האחרון הצלחתי לרכוש קטנוע Fuji Rabbit, מדגם S601A שהיה נפוץ מאוד בארץ בשנות ה - 70'. אני זוכר את זקני ת"א, כשהייתי ילד, משייטים ברחובות עם רעש המנוע המונוטוני, שלא נשמע כמו שום כלי אחר. הקטנוע הספציפי שלי (עם רשיונות, כמובן) מחובר לסירת צד מתוצרת "וולקוביץ'" הישראלית. הרישום ברשיון הרכב טוען שהוא מודל 70', אלא שהייצור של קטנועים אלו הופסק בשנת 68'. למי שלא בקי, רק נזכיר בקצרה שהקטנוע היה בין המתקדמים ביותר בשנות ה- 60': צמיגי טיובלס, התנעה חשמלית, מאותתים, מד דלק, מתלה אחורי נתמך קפיץ-אוויר. היו…
הודעה אחרונה מאת oren_hershco, -
לוחיות רישוי 1 2
מאת danny_koro-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם , בעקבות ההתקדמות עם הרכב החלטתי היום ללכת לקנות לוחיות רישוי חדשות לרכב . רציתי לוחית כמה שיותר קטנה , חוקית , עם הכיתוב "רכב אספנות " . בסופו של דבר הלכתי על לוחית הכי קטנה שיכלתי למצוא שעדיין עונה לדרישות החוק . ע"פ החוק הכיתוב צריך להיות בצבע שחור בגדול של לא פחות מ40 מ"מ על רקע צהוב זוהר . הלוחית שלי עונה לדרישות האלו אך נאמר לי כי יכול להיות לי בעיות בטסט עם מספר כזה . תמונה להמחשה : - הלוחית המקורית והלוחית החדשה - מישהו יכול להגיד לי בוודאות מה הפרמטרים ? יתכן שיהיה בעיה לעבור טסט עם מספר כזה ? *המספר הוא להמחשה בלבד .
הודעה אחרונה מאת noon, -