Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם אפשר להשתיל את המנוע, אז אי אפשר, כי לגולף גיר ידני של 4 הילוכים, מה שהופך את כל העניין למיותר, ואני לא עומד להיכנס להשקעה של החלפת גיר בגולף.

נו נו, האמת היא שאני מתחיל לקבל הירהורי כפירה, ומתגנבות ללבי מחשבות של אולי בכל זאת להשמיש את הרכב. אבל אם זה יקרה, זאת הולכת להיות טעות. זה ברור. ואני עוד לא חושב על התגובה של אשתי, מה שהולך להיות כואב גם כן.

ולא, הרכב לא בנאלי בכלל בתצורת ההאצ'בק, וגם די נדיר - לא ראיתי אחת כזו לפחות שנה ואולי יותר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה 505 שלי עמדה שנה ותשעה חודשים

הונעה פעם בחודש

להחזיר אותה לכביש לא היה קשה במיוחד

הבעיה החריפה ביותר היתה למצוא את דליפת הגז מהמזגן...

החיפושית שלי עמדה שתים עשרה שנה (12!) אחרי טיפול 10000 בלבד

והניעה לאחר החלפת מצבר וריסוס לקרבורטור, ומילוי דלק, צינורות הדלק השפריצו כמו ממטרות

אבל הכל עבד, אבל פעם ידעו לבנות מכוניות....

היא נוסעת עד היום בלי בעיות על בסיס יום יומי.

attachment.php?attachmentid=92299&stc=1&thumb=1&d=1186742980

attachment.php?attachmentid=92294&stc=1&thumb=1&d=1186742589

לסיפור המלא התמונות ושאר ירקות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169578&highlight=%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%9E%D7%A0%D7%94

בקיצור שיהיה בהצלחה, ואם החיפושית שלי נוסעת הכל יסע....! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלדעתי אין לך ביד א גרוייסע מציאה שצריך לטרוח כ"כ כדי לשמור אותה לעוד 5 שנים.

תגיד אדון 2pac מישהו שאל את דעתך האם כדאי לשמר את הרכב?

שמת לב שאתה בפורום אספנות ולכל אחד פה יש את השריטה שלו לגבי איזה מכוניות הוא אוהב ומה בא לו לשפץ?

פורסם
מה אתה מתערב?

אני חושב על הגולף משנות ה80 שזה רכב סתמי שאין בו שום דבר מיוחד אז מה?

דווקא הפאסאט ובמיוחד ההצ'באק יפה לדעתי.

ונכון שלכל אחד יש טעם משלו וזה לא העניין פה בכלל.

התגובות שלך מתאימות לילד קטן.

פורסם

שלום חברים,

מסתבר שיש לי אופי חלש ונשברתי מהר מאוד. התחזיות השחורות (בשרשור + בה"פ) על מצב הפאסאט בעוד 5 שנים, פשוט שברו את ליבי, והחלטתי לתת לזה ניסיון, כלומר לנסות להשמיש את הפאסאט ולהביאה למצב נסיעה בשלב ראשון. בשלב שני לקבל חוו"ד מוסך לגבי היקף השיפוץ המכאני הנדרש כדי להביא את הרכב למצב נסיעה סביר. לאחר קבלת הערכת המוסך להכריע מה הלאה. אם הרכב במצב של העברת טסט בהשקעה זולה יחסית0, אלך על זה, אם לא - חוזרים לאופציה ב' - העמדת הרכב לתקופה ארוכה.

היום התחלתי לעבוד על הרכב והיו לי כמה שאלות הקשורות לצינוריות הוואקום ולטיפול 10K - למי שמעונייןזו ההודעה האחרונה בשרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280662&page=2

אחת הנקודות המבאסות היא שהצמיגים די יבשים, ואני לא מאמין שיעברו טסט. חבל לקנות צמיגים חדשים כי גם כך, מייד לאחר הטסט אני הולך להקפיא את הרשיון ולהיכנס עם הרכב לתקופה ארוכה של שיפוץ (בתקווה שמדובר בעיקר בשיפוץ קוסמטי - ויש הרבה מה לעשות). האם למישהו יש רעיון איך אני חוסך בקטע הזה את ההוצאה הגדולה של הצמיגים? (שיהיה ברור: חשוב לי להעביר את הטסט תוך חודש כי מעל שנתיים בלי טסט, נדרשת בדיקת מעבדה. ולא אין לי שום כוונה לנסוע עם צמיגים יבשים, אז אין צורך להטיף).

תודה לכולם ושתהיה שבת שלום

פורסם

בקשר לצמיגים יש היום המון צמיגים סיניים בזול מאוד ואם זה לנסיעות קצרות מידי פעם זה לא נורא כל עוד יש לך לחץ אויר תקין.

דבר שני תקנה במקום שנחשב זול כמו לדוגמא אנטון ביפו.

יש גם אליאנס שהם גם כן זולים.

בכל מקרה זה יהיה הרבה יותר טוב מצמיגים עתיקים ויבשים לגמרי ולא משנה מאיזה יצרן.

אבל אם זה רק למטרת טסט איך החלטת שהצמיגים שיש לך כרגע יכשלו עוד לפני שהיית במכון הרישוי?

פורסם

עדי, לא המידה היא 185/70/13 (גם על הרכב וגם ברשיון), מסתבר שמידה חלופית נוספת יכולה להיות 195/60/14.

פורסם
עדי, לא המידה היא 185/70/13 (גם על הרכב וגם ברשיון), מסתבר שמידה חלופית נוספת יכולה להיות 195/60/14.

מוזר, :-o פעם ראשונה שאני שומע ש-לוולבו יש מידה "13 :shock:

תמיד יש פעם ראשונה :-D

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...