Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות יהיו כבר מחר, גם פנימי וגם של תהליך השיפוץ שהתחלנו.

חשוב לי מאוד להודות לאבי יעקב (שכרדע משפץ גולף מטוטאלוס) שעזר לנו המון ובלעדיו לא היינו עושים רבע ממה שעשינו היום.

אז אבי תודה רבה אחי, ותדע שיש לך כאן פרטנרים מכול הלב והנשמה בעניני רכבים.

ושוב תודה לכולם, אביתר הרכב נקנה מהדרום, אבל לא מב"ש.. אם תרצה פרטים יותר מעמיקים.. ה"פ:wink:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתיישן , ותמשיך לעדכן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

היה אחד כזה לחבר מהדרום שקנה ממני את הגבות לפנסים בגלל זה שאלתי :)

אם אתה צריך חלקים יש לי כמה במלאי, הכל חדש. הייתה לי גם כזאת שהשיפוץ שלה לא התחיל אף פעם :)

בהצלחה בהמשך.

פורסם

שוב תודה! כיף לקרוא כ"כ הרבה תגובות מפרגנות.

הרכב לשמחתי באמת במצב מצויין יחסית לגיל ולידיים, הבעלים הקודמים גידל אותה במשך 4 שנים, גם מבחינה מכנית הוא מגיב לא רע בכלל עד עכשיו.

שכחתי את הכבל של הפאלפון, תמונות יהיו בערב בע"ה!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

תהנה, נראית אחלה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
תמונות יהיו כבר מחר, גם פנימי וגם של תהליך השיפוץ שהתחלנו.

חשוב לי מאוד להודות לאבי יעקב (שכרדע משפץ גולף מטוטאלוס) שעזר לנו המון ובלעדיו לא היינו עושים רבע ממה שעשינו היום.

אז אבי תודה רבה אחי, ותדע שיש לך כאן פרטנרים מכול הלב והנשמה בעניני רכבים.

ושוב תודה לכולם, אביתר הרכב נקנה מהדרום, אבל לא מב"ש.. אם תרצה פרטים יותר מעמיקים.. ה"פ:wink:

בכייף אחי, העיקר שתהנה! אני מאוד נהנתי לעזור כמו שראיתה, אשמח לעזור בכל הזדמנות.

הכי חשוב בהצלחה עם השיפוץ!

נ.ב תודה על הפירגון!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הג'אנטים נראים מצויין!

גם הרכב נראה מעולה..

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...