Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל מזמין את חבריו ואת כל בעלי האלפות הקלאסיות לטיול לצפון שיתקיים בתאריך 4/6/11.

נפגשים בקפה נטו ביתן אהרון בשעה 10:00.

פרטים נוספים בהמשך.

עד עתה נרשמו לטיול:

מאיר - אלפא GTV

שלי- אלפא ספיידר

ראובן- אלפא ג'וליה

גילי- אלפא ג'וניור

יחיאל- אלפא ג'ולייטה

רפי- אלפא סוד

אלון- אלפא ספיידר

אנדי- אלפא GTV

אלון- אלפא 33

דני- אלפא 75

אסף- אלפא 75

יובל- אלפא 75

שמוליק- אלפא 75

גולן- אלפא ברלינה

שלומי- אלפא ג'וליה

יוני- אלפא ג'וניור

אבנר- אלפא 164

בועז- אלפא GT

שי- אלפטה

נדב- אלפא 75

גדי- אלפטה

יואל- אלפא 75

אהוד- אלפא 75

עוז- אלפא ג'ולייטה

גיא- אלפא GTV

יוסי- אלפא ג'וניור

יהודה- אלפא GTV

ברוך- אלפא 75

רמי- אלפא ג'וניור

יוסי- דה תומאסו פנתרה

גיל- פיאט 127 ספורט

יגאל?- אלפא ספיידר

דני?- אלפא GTV

אליעד?- אלפא ג'וליה

דוד?- אלפא ג'וניור

ירון?- אלפא ג'וניור

ירון?- אלפא GTV

גיל?- אלפא ספיידר

רונן?- אלפא ג'וליה

עדי?- אלפטה

רני?- אלפא ספיידר

אם מישהו אישר הגעה (או רוצה לאשר) ולא רואה את שמו רשום נא להודיע כאן או באימייל [email protected] או בפייסבוק:

http://www.facebook.com/event.php?eid=216769841680537

אלו שבסימן שאלה, אשמח לקבל תשובה סופית במהרה.

כל אלו שאינם ברשימה מכיוון שרכבם אינו תקין או ללא טסט, אנא דאגו לאלפא לפני הטיול כך שתוכלו להצטרף.

חשוב מאוד הפעם לאשר הגעה בגלל פעילות מסויימת שתתברר בהמשך, יש למה לצפות.

ראובן,

בשם מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל, המועדון שמאגד בתוכו את הרוב המוחלט של האלפות הקלאסיות בישראל ומקושר עם רוב מועדוני האלפות הקלאסיות בעולם לצורך החלפת מידע ומציאת חלפים נדירים לחברינו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל מזמין את חבריו ואת כל בעלי האלפות הקלאסיות לטיול לצפון שיתקיים בתאריך 4/6/11.

נפגשים בקפה נטו ביתן אהרון בשעה 10:00.

פרטים נוספים בהמשך.

עד עתה נרשמו לטיול:

מאיר - אלפא GTV

שלי- אלפא ספיידר

ראובן- אלפא ג'וליה

גילי- אלפא ג'וניור

יחיאל- אלפא ג'ולייטה

רפי- אלפא סוד

אלון- אלפא ספיידר

אנדי- אלפא GTV

אלון- אלפא 33

דני- אלפא 75

אסף- אלפא 75

יובל- אלפא 75

שמוליק- אלפא 75

גולן- אלפא ברלינה

שלומי- אלפא ג'וליה

יוני- אלפא ג'וניור

אבנר- אלפא 164

בועז- אלפא GT

שי- אלפטה

נדב- אלפא 75

גדי- אלפטה

יואל- אלפא 75

אהוד- אלפא 75

עוז- אלפא ג'ולייטה

גיא- אלפא GTV

יוסי- אלפא ג'וניור

יהודה- אלפא GTV

ברוך- אלפא 75

רמי- אלפא ג'וניור

יוסי- דה תומאסו פנתרה

גיל- פיאט 127 ספורט

יגאל?- אלפא ספיידר

דני?- אלפא GTV

אליעד?- אלפא ג'וליה

דוד?- אלפא ג'וניור

ירון?- אלפא ג'וניור

ירון?- אלפא GTV

גיל?- אלפא ספיידר

רונן?- אלפא ג'וליה

עדי?- אלפטה

רני?- אלפא ספיידר

אם מישהו אישר הגעה (או רוצה לאשר) ולא רואה את שמו רשום נא להודיע כאן או באימייל [email protected] או בפייסבוק:

http://www.facebook.com/event.php?eid=216769841680537

אלו שבסימן שאלה, אשמח לקבל תשובה סופית במהרה.

כל אלו שאינם ברשימה מכיוון שרכבם אינו תקין או ללא טסט, אנא דאגו לאלפא לפני הטיול כך שתוכלו להצטרף.

חשוב מאוד הפעם לאשר הגעה בגלל פעילות מסויימת שתתברר בהמשך, יש למה לצפות.

ראובן,

בשם מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל, המועדון שמאגד בתוכו את הרוב המוחלט של האלפות הקלאסיות בישראל ומקושר עם רוב מועדוני האלפות הקלאסיות בעולם לצורך החלפת מידע ומציאת חלפים נדירים לחברינו.

האם זו רשימה של כל בעלי האלפות הקלאסיות בארץ?

כי אם כן אשמח לתרום עוד שמות:lol:

ואגב אני תוהה מה מחפשת פיאט 127 ברשימה ובכלל במועדון שלך? אחרי שהשיק את הפיאט שלו במסגרת מועדון פיאט (ומאז לא ניראה עוד במסגרת מועדון פיאט או כמו שנהוג לומר במקומותינו "ההשתמשת וגם זרקת") הוא החליט להתחפש לאלפא?

ועוד נקודה שלי נראית קצת הזויה.

המשפט שרשמת ", המועדון שמאגד בתוכו את הרוב המוחלט של האלפות הקלאסיות בישראל ומקושר עם רוב מועדוני האלפות הקלאסיות בעולם לצורך החלפת מידע ומציאת חלפים נדירים לחברינו."

אני חושב שלהגיד משפט כזה זה אמירה קצת תלושה מהמציאות . המועדון שלך לא מייצג (מתיימר לייצג אולי זו הגדרה נכונה יותר) את רוב האלפות הקלאסיות מכיוון שדווקא רובם חברים במועדון אלפא רומיאו הישראלי והמשפט שלך שהוא ממש התגרות מכוונת הנגועה בשחצנות יתר בחברים הרבים במועדון אלפא רומיאו הישראלי (ולא, אין לי שום אינטרס כלשהו כי אני הרי לא בעל אלפא כלל וכלל).

אני חושב (לפחות לדעתי האישית) שאתה פוגע בצורה לא מכובדת בעשרות בעלי אלפא רומיאו קלאסים החברים במועדון אלפא רומיאו.

חבל שכך.

נקודה למחשבה . קח הכל ברוח טובה וכביקורת בונה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
האם זו רשימה של כל בעלי האלפות הקלאסיות בארץ?

כי אם כן אשמח לתרום עוד שמות:lol:

ואגב אני תוהה מה מחפשת פיאט 127 ברשימה ובכלל במועדון שלך? אחרי שהשיק את הפיאט שלו במסגרת מועדון פיאט (ומאז לא ניראה עוד במסגרת מועדון פיאט או כמו שנהוג לומר במקומותינו "ההשתמשת וגם זרקת") הוא החליט להתחפש לאלפא?

דבר ראשון זה לא המועדון "שלו" וגם אתה מוזמן עם הפיאט לטיולים רק תהנה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
דבר ראשון זה לא המועדון "שלו" וגם אתה מוזמן עם הפיאט לטיולים רק תהנה

כמו שבאירופה לא תראה מיצובישי מגיעה למועדון טויוטה או פיאט מגיעה למועדון סובארו בוודאי שאני לא אגיע למיפגש של מועדון אלפא רומיאו קלאסיק . בישראל כמו בישראל יש תופעות שיחודיות לישראל.

ולענין אין לי בעיה אם הטיול אבל המשפט שנרשם בסוף ההודעה, הוא משפט תלוש מהמציאות. וכמובן צריך וחשוב להדגיש שמועדון אלפא רומיאו קלאסיק חד משמעית לא מייצג את מרבית בעלי אלפא רומיאו הקלאסים בישראל.

יש לי חברים רבים בעלי רכבים כאלה והמועדון הזה אינו מייצג אותם. הניסיון הברור הגלוי החוזר ונשנה להתגרות ולהתחרות בדרכים יצירתיות במועדון אלפא רומיאו ישראל הוא פשוט לא במקום וחבל.

ושוב אין לי שום אינטרס , אני לא בעל אלפא רומיאו כזאת או אחרת , אני מדבר מידע ומכך שיש לי חברים רבים בעלי אלפא רומיאו קלאסים שחברים במועדון אלפא רומיאו ישראל (שמועדון אלפא רומיאו קלאסיק מנסה ולא מהיום להתחרות במועדון זה בלא הצלחה יתרה)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
כמו שבאירופה לא תראה מיצובישי מגיעה למועדון טויוטה או פיאט מגיעה למועדון סובארו בוודאי שאני לא אגיע למיפגש של מועדון אלפא רומיאו קלאסיק . בישראל כמו בישראל יש תופעות שיחודיות לישראל.

ולענין אין לי בעיה אם הטיול אבל המשפט שנרשם בסוף ההודעה, הוא משפט תלוש מהמציאות. וכמובן צריך וחשוב להדגיש שמועדון אלפא רומיאו קלאסיק חד משמעית לא מייצג את מרבית בעלי אלפא רומיאו הקלאסים בישראל.

יש לי חברים רבים בעלי רכבים כאלה והמועדון הזה אינו מייצג אותם. הניסיון הברור הגלוי החוזר ונשנה להתגרות ולהתחרות בדרכים יצירתיות במועדון אלפא רומיאו ישראל הוא פשוט לא במקום וחבל.

ושוב אין לי שום אינטרס , אני לא בעל אלפא רומיאו כזאת או אחרת , אני מדבר מידע ומכך שיש לי חברים רבים בעלי אלפא רומיאו קלאסים שחברים במועדון אלפא רומיאו ישראל (שמועדון אלפא רומיאו קלאסיק מנסה ולא מהיום להתחרות במועדון זה בלא הצלחה יתרה)

אני לא מבין מה הבעיה אם רכבים אחרים שאינם אלפא רומיאו ישתתפו בטיול - אולי במקומות אחרים כל מותג אוהב לבדל את עצמו

ולכן מותגים אחרים לא משתלבים. לא חושב שזה מה שצריך להיות - ועובדה שברוב הטיולים שעשינו השתתפו גם רכבים אחרים כמה פיאטים, פורדים ולנצ'יות - העיקר הוא המפגש עם אנשים שנחמד להם יחד.

אני גם לא יודע מהיכן הציטוט שהוספת לפיו מועדון אלפא רומיאו קלאסיק אינו מייצג את מרבית בעלי אלפא רומיאו קלאסיות

אבל אני יכול לצטט את יו"ר מועדון אלפא רומיאו שצוטט בכתבה במגזין הגה ושאמר שיש במועדון אלפא רומיאו ישראל כ120 חברים רשומים ו70 אחוז ממנו הם בעלי אלפות חדשות - מה שיוצא שבסביבות 36 הן אלפות קלאסיות במועדון אלפא רומיאו ישראל

בספירה האחרונה היו למעלה מ60 קלאסיות במועדון אלפא רומיאו קלאסיק

dror.jpg

פורסם

אני אשוב ואומר שמועדון אלפא רומיאו אינו מייצג בשום צורה את מרבית בעלי אלפא רומיאו הקלאסיות.

והמשפט ההזוי והמנותק מהמציאות שנכתב ע"י ראובן הוא פשוט פגיעה מכוערת ואנושה בתחביב הרכב בכלל ובתחביב רכבי האספנות בפרט. ההתגרות (הקבועה והאובססיבית יש לומר) במועדון אלפא רומיאו פשוט לפעמים נראית ילדותית.

אז זה המקום להדגיש שוב: מועדון אלפא רומיאו קלאסיק עם כל הכבוד אינו מייצג את מרבית בעלי אלפא רומיאו הקלאסיות בישראל . וכל ניסיון לנחס משהו שהוא לא נכון הוא פסול ביסודו .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני אשוב ואומר שמועדון אלפא רומיאו אינו מייצג בשום צורה את מרבית בעלי אלפא רומיאו הקלאסיות.

והמשפט ההזוי והמנותק מהמציאות שנכתב ע"י ראובן הוא פשוט פגיעה מכוערת ואנושה בתחביב הרכב בכלל ובתחביב רכבי האספנות בפרט. ההתגרות (הקבועה והאובססיבית יש לומר) במועדון אלפא רומיאו פשוט לפעמים נראית ילדותית.

אז זה המקום להדגיש שוב: מועדון אלפא רומיאו קלאסיק עם כל הכבוד אינו מייצג את מרבית בעלי אלפא רומיאו הקלאסיות בישראל . וכל ניסיון לנחס משהו שהוא לא נכון הוא פסול ביסודו .

אפשר להרגיע את המילים הגדולות: "נסיון לנחס" , "פסול מיוסודו" - מה אתה רוצה בדיוק?

כן מייצג, או לא מייצג - במועדון אלפא רומיאו ישראל יש כ30 - 35 אלפות קלאסיות וזאת על פי ציטוט של יו"ר המועדון שי ורד

במועדון אלפא רומיאו קלאסיק יש למעלה מ60 אלפות קלאסיות

פורסם
אפשר להרגיע את המילים הגדולות: "נסיון לנחס" , "פסול מיוסודו" - מה אתה רוצה בדיוק?

כן מייצג, או לא מייצג - במועדון אלפא רומיאו ישראל יש כ30 - 35 אלפות קלאסיות וזאת על פי ציטוט של יו"ר המועדון שי ורד

במועדון אלפא רומיאו קלאסיק יש למעלה מ60 אלפות קלאסיות

אשוב ואומר שוב פעם! מועדון אלפא רומיאו קלאסיק לא מייצג רבים , לא מייצג את הרוב, וגם לא את מרבית בעלי האלפות הקלאסיות.

והמשפט ההזוי התלוש מהמציאות הנגוע באובססיביות ובשחצנות יתר שנכתב בסוף ההודעה הראשונה הוא פשוט פוגע בשמם של כל אספני הרכב בכלל ובעלי אלפא רומיאו בפרט. אתם מביישים את כל תחביב האספנות בארץ עם ההתנהלות שלכם ועם המשפטים שלכם שממשיכים להיכתב פעם אחרי פעם בהודעות השונות שלכם.

ההתגרות השקופה שלכם וניסיון תחרות וניכוס תארים הזויים והתיימרות לייצוג כלשהו הוא פשוט בדיחה עצובה .

תעודת עניות לכל "החברים הרבים" במועדון שלכם . אני במקומם מתבייש להיות חבר במועדון שכזה.

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקוש שלום !

מה יצא לך מכל מה שכתבת ?

אם אני זוכר נכון, הרי שדרווין טען בשעתו, שתחרות מובילה לשלמות ושיפור תמידי של החברה.

אני לא חבר במועדוני אלפא - בין השאר כי אין לי אלפא.

אבל... מה יוצרת התחרות בין שני מועדונים ?

פה ושם איבה/הקנטות באופן מילולי זניח,

אך מנגד !!!! מאמצי שיפור מרובים ו"מלחמה" על קולם של "הבוחרים", הווה אומר חברי המועדונים השונים ו/או כל בעלי האלפות הפוטנציאלים להצטרף לאחת ההתאגדויות.

לעניות דעתי, לבעלי האלפא יש עדנה, כפי שמזמן לא הייתה.

כמעט כל שבוע פעילות של אחד משני המועדונים.

מועדון אחד נוסע לצפון, בשבוע שלאחריו המועדון השני משיק רכב חדש.

המועדון הראשון משיק גם הוא אוטו.... השני מצטרף לאירוע בכרמיאל.

השני יחזור מכרמיאל ..... הראשון ייסע לטיול ....לבקעת הירדן.... וחוזר חלילה.

מי נהנה ?

- עם ישראל חובב המכוניות האקזוטיות /או הקלאסיות - מתי שטפו האלפות את ארצינו באופן כה תדיר.

- חברי המועדונים שזוכים ל"הפגזה" בפעילויות.

- חברי המועדונים/או כל בעלי האיטלקיות (כולל אותך) שבעקבות הפעילות המרובה, יש סיכוי שהמכוניות שלהם תקבלנה ערך כספי שרק עולה ומשתבח.

- הטבות לחברים מול היבואנים

- רכישות משותפות בחו'ל.

בקיצור.... למה לך להלין ולנסות להרוס את המומנטום.

תגיד שאפו לראובן שפרץ

תגיד שאפו לשי וחבריו שהתרעננו

יחי לשני המועדונים, וחבל שאין דברים כאלו גם בסקטורים אחרים בתחום האספנות/קלאסיקות לעתיד.

אילן

פורסם
יש לי חברים רבים בעלי רכבים כאלה והמועדון הזה אינו מייצג אותם.

אשמח עם תמנה אותם, אצבעות יד אחת יספיקו לבעלי רכבי אלפא רומאו אספנות.

מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל מאגד בתוכו את הרוב המוחלט של בעלי האלפות הקלאסיות בארץ, אני עומד מאחורי המשפט הזה ואשמח גם להוכיח לך אם תרצה (עם מספרים אי אפשר להתווכח), ולא, במועדון אלפא רומאו אין 36 בעלי קלאסיות, אין אפילו רבע מכך בעלי אלפות אספנות. אצלנו מספר הקלאסיות גבוה בהרבה. מספר ניכר של חברינו חברים במועדון החמש.

צביקוש היקר, אני מבין למה "קפצת" לא שיתפנו איתך פעולה, כירכרת סביבנו, רצית שנצטרף לארוע מסויים וכשהחלטנו שאנו לא מצטרפים הפכת להיות "אויב הציבור" וחבל. בכל מקרה מציע לך לבדוק ולדייק בנתונים שאתה מביא (או בעצם אומר אמירות ללא נתונים).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...