Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, לאחר קריסתן של מספר עיסקאות פוטנציאליות, אני מבקש את עזרתכם.

עונת הצייד החלה, התחילו ליירט טרנספורטרים.

כל מי שרואה, שומע או מריח טרנספורטר מתבקש לשים עליו פתק או להפנותו אלי.

הדגם המבוקש הוא BAY WINDOW, עד שנת 1979, ז"א הדגם עם החלונות (לא מסחרי אטום) TYPE 2, אחד שנראה כך:

vwb1082.jpg

אני לא מחפש רכב מהצורות המרובעות היותר מאוחרות שנראות כך:

200500818yb.jpg

(תודה לכפיר78 על התמונה).

אודה לכם על כל פיסת מידע.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן ברק,

לפי דעתי הגיע הזמן לחפש רכב כזה באירופה או באמריקה (במיוחד בגרמניה, אני מניח).

יתכן שמחירו כולל ההובלה והמכס יהיה זול משמעותית ומצבו , סביר להניח, יהיה טוב יותר.

בשרשור הקודם שפתחת הבאתי לך כמה דוגמאות מאיביי, ואפילו שאתה נגד זה, שווה להשקיע קצת זמן ולבדוק האם זה משתלם, לפי דעתי זה ישתלם, גם בטווח הרחוק.

חוץ מזה, אם אדע על רכב כזה או אראה רכב כזה למכירה אתה תהיה הראשון שתדע.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

יש אחת באזור קניון שבעת הכוכבים בהרצליה- ממש מול הספורטק ,אפשר לראות מהכביש לכיוון הבתים הפרטיים,המצב לא ברור אבל כנראה לא בסטטוס תצוגה...:-)

פורסם

יש לי מידע על ספליט 67 מחיר נדרש 45000

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לפי דעתי הגיע הזמן לחפש רכב כזה באירופה או באמריקה (במיוחד בגרמניה, אני מניח).

יתכן שמחירו כולל ההובלה והמכס יהיה זול משמעותית ומצבו , סביר להניח, יהיה טוב יותר.

בשרשור הקודם שפתחת הבאתי לך כמה דוגמאות מאיביי, ואפילו שאתה נגד זה, שווה להשקיע קצת זמן ולבדוק האם זה משתלם, לפי דעתי זה ישתלם, גם בטווח הרחוק

מלבד הטיעונים שכבר העלתי בשרשור הקודם:

אין בכוונתי ליבא רכב מחו"ל.

אין לפני את הכתבה המצויינת של דר' נמרוד רחמימוב על יבוא רכב אספנות, אבל אני חושב שזה יצא עסק יקר, בטח יותר מ-20K.

בנוסף, אין לי שום אפשרות לבחון את הרכב לפני הרכישה (אלה אם אני טס לשם אישית ואז הסיפור כבר בטוח לא כלכלי).

היתרון של רכב "ישראלי" הוא שהוא כאן, הוא נגיש ויש לו היסטוריה ידועה (במקרה שלי).

רכש "זר" הוא מעין חתול בשק.

ישנו אספקט נוסף, היום, אין בידי את מלוא הסכום לפרוייקט מלא: רכישה שיפוץ וגימור.

ברכישת רכב בארץ, אני יכול לעשות "עצירות ביניים" בין השלבים. קודם כל למצוא רכב, אח"כ אפשר להעמיד אותו עד לשלב הבא. אפשר לעשות דברים בניחותא, עד אשר תזרים המזומנים והזמן יאפשר התקדמות נוספת.

יבוא רכב מחו"ל זה לעשות הכל במכה אחת. כרגע, זה לא ממש ישים כלכלית עבורי.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

ככתוב בחתימה, אני עדיין מחפש את הבאס שלי, לצערי עוד לא מצאתי את האחד.

במהלך החיפושים נתקלתי בזה: טרנספורטר סינכרו (4X4) שנת 1985.

רכב די נדיר, עם פוטנציאל אדיר.

(מיותר לציין שאין לי שום קשר לרכב).

בהצלחה למתעניינים.

פורסם

באחת החצרות שברח' כהנמן (הרחוב של קוקה קולה ולובינסקי) בבני ברק, עומד מזה שנים טרנספורטר אך לא זכור לי אם הוא אטום או עם חלונות.

הכוונה יותר ספציפית אוכל לתת בה"פ.

דרך אגב, באותו קטע רחוב, מצידו השני עומדת דרך קבע חיפושית במצב נסיעה משנות ה- 60 (פנסים אחוריים קטנים, טמבונים דקים).

בכל מקרה ב ה צ ל ח ה.

פורסם

יש בתוך המושב עדנים (ליד הכניסה להוד השרון) מאחורי אחד הבתים עומדת אחת ללא תנועה כבר הרבה זמן, אני חושב שכדאי לקפוץ לשם לברר אם הם רוצים למכור.

ממבט מרחוק היא נראית במצב לא רע...

קליאו ספורט :roll:

פורסם

נפקח עין ד"א זה rabbit seasone or duck seasone ? :-D

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
נפקח עין ד"א זה rabbit seasone or duck seasone ? :grin:
לא,

it's open seasone

:lol: .

• תוכן חדש...