Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...היום למערכת שלי נוסף עוד מגבר וקומפוננט...הקומפוננט של לייטניג .

בכל אופן התקינו לי הכל ואז באנו להדליק את הרדיו דיסק והוא הפסיק לעבוד לרגע..

הדגם הוא kdc-mp925 של קנווד זה הזה עם המקלד והמסך הנפרדים..בכל אופן הוצאנו אותו ופתחנו אותו וראינו שמשהו במכניקה שלו נתקע אז הזזנו את זה קצת והמכשיר התחיל לעבוד אבל!

המערכת מסרבבת לרדת עד הסוף למטה כדי להוציא את הדיסק, וגם מסרבת לשחק עם הכיוונים של המסך-מקלדת(זויות) . מישהו נתקל בבעיה דומה? איך אני פותר את זה?

כמו כן בגלל שעשיתי ריסט למערכת עכשיו צריך לכוון הכל מחדש אז איך לכוון כולל כיוון המגברים?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

היית אצל מתקין מסויים, ואתה שואל כאן איך לכוון ואיך לכוון מגברים?????

בכל אופן, לא ראיתי את התופעה, אך לפי תיאורך מאוד יתכן שהפס האלקטרוני בין המכשיר לפנל ואשר מעביר את הפקודות ואת התצוגה, תקול, בעיה מוכרת בדגמים המתקדמים של קנווד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפשר להחליף את הפס הזה? כאילו רק אותו?

ואני יגיד לך מה בגלל שהתקנתי את המערכת אתמול וזה לקח כ 10 שעות בגלל הבעיה הזאת ברדיו דיסק כבר לא היה לי כוח להשאר שם ולכוון אותה אז אמרתי שאני יעשה את זה לבד

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

שמתי לב לתופעה מוזרה....אם אני מנתק את הפיוז הראשי (כאילו את החשמל למערכת) ואז מחבר שוב אז הרדיודיסק בכלל לא רוצה לפעול...הוא לא נפתח...כאילו שיש לו משהו שעוצר בעדו

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות כניראה שיש הלך בעיה ב - HU, מומלץ לקחת אותו למעבדה על מנת שיבדקו ויתקנו לך את המכשיר. אם אין לך ניסיון בתיקון מכשירים זאת ההמלצה הטובה ביותר שאני יכול להמליץ לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

טוב אחרי משחק בלתי פוסק עם המערכת הגעתי למסקנה שהכל עובד למעט המנגנון של ההורדת מסך, גם אם אני רוצה לשנות זוית מסך הוא לא נותן לעבור זוית מאד מסוימת וברגע שהוא מגיע אליו הוא תוך שברירית שניה חוזר למצב הקודם...כלומר המכשיר כאילו הגביל את עצמו לזוית מסויימת ולא רוצה לעבור אותה..

אוף..זה כי מעצבן בעולם..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

המכשיר בכלל מחו"ל, זה א וב. המכשיר בשימוש כבר יותר משנה ולא נתקלתי בבעיה אף פעם.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

תחזור למתקין (במידה והוא התקין שוב את המכשיר)

אולי הוא הכניס אותו בכוח. ודפק אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...