Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שירד מן הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שנת יצור 76 אשר הורד מן הכביש לפני כ15 שנה.(חתמתי בשעתו על טופס

והורדתי את המספר)

בזכות הפורום הזה-- התחלתי לחשוב על שיפוץ , תוך שנתיים וקצת זה יהיה רכב אספנות.

האם משרד הרישוי ירשה להחזירו לכביש? (נאמר בשנת 2006 כרכב אספנות)

בתודה :roll:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אם אתה הבעלים האחרון אז יש סיכוי - אבל צפה להרבה טירטור, וכמובן שאין על מה לדבר לפני 2006

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד כמה שאני יודע זה בלתי אפשרי להחזיר לכביש רכב שהורד .

מניסיון שבוע שעבר הלכתי להוריד רכב ישן מהכביש והפקידה אמרה לי שאני ידע שרכב שמורד מהכביש בחיים לא יוכל לחזור אליו אז ביקשתי לעשות הפקדה עד שאני יחליט .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

לכביש כרכב אספנות אפשרית לדעתי גם אם החזרת את המספרים הפרטים עדיין מופיעים במסוף והבעלות נישארת על שמך,הכי טוב לברר טלפונית עם גורם מוסמך במישרד הרישוי.

פורסם

אחי תיכנס לאתר של משרד התחבורה ושם תלחץ על רישיון רכב שם רשום במפורש שלא ניתן להחזיר לכביש רכב שרישיונו בוטל .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

שווה להתקשר למספר המענה האנושי החדש של משרד הרישוי , רבים לא יודעים עדיין אותו ולכן עונים שם מהר המספר הוא:70 43 70 700 1 שם יענו לך ספציפית על הרכב שלך,

אישית לא היתי ממליץ לך להגיע בזמן הקרוב למשרד הרישוי התור שם מטורף בגלל השביתות.

למשה והפורומים:היתי במשרד הרישוי וחדשו לי את הרישיונות(לא בקלות אבל אישרו)תודה.

שי ורד.

שי ורד

פורסם
אני הצלחתי להחזיר לכביש רכב שבוטל לפני שנים האספנות מבטלת את הביטול :lol:

ועכשיו מחובתך לנמק, לנקנק ולהביא דוגמאות (ולא לשכוח כל פרט) !!!

כי יש לי חבר עם מנטה שהבעלים הפקיד בטעות לפירוק (הרכב השנה יהפוך לאספנות) והבעלים מוכן לתת הצהרה שההפקדה לפירוק הייתה בטעות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...