Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי ממספר אנשים שהחל מה-1.1.06

לא יופיע יותר ברשיון הרכב מ"ס הבעלים הקודמים

אלא רק במשרד הרישוי.

זה נכון או שזו רק שמועה?

:roll:
פורסם
היתה כוונה כזאת שבוטלה.

לא ימחקו את מס' הבעלים הקודמים ברישיון הרכב, וטוב שכך.

מזל שהכוונה הזאת בוטלה, רק זה עוד היה חסר. גם ככה לא קל לקנות רכב משומש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מזל שהכוונה הזאת בוטלה, רק זה עוד היה חסר. גם ככה לא קל לקנות רכב משומש.

שלו.

חבל שבוטלה !

אנשים מסתקלים על שטויות במקום לבדוק את מצב הרכב עצמו ...

הקילומטרז' ומס' הידים זה לא הדבר הכי חשוב לבדוק כשקונים רכב

הנושא נידון כאן כבר מספר פעמים אז אני לא יכנס לנימוקים ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
חבל שבוטלה !

אנשים מסתקלים על שטויות במקום לבדוק את מצב הרכב עצמו ...

הקילומטרז' ומס' הידים זה לא הדבר הכי חשוב לבדוק כשקונים רכב

הנושא נידון כאן כבר מספר פעמים אז אני לא יכנס לנימוקים ...

איך אתה יכול להגיד דבר כזה? הריי לא פעם ראינו רכב שנראה "מצויין" , "מרופא" , "ממוסכניק"

ופתאום אתה קולט נגיד מאזדה לנטיס , יד 15 ... מענין למה יד 15.. אולי בעיה כרונית שכולם רוצים להפטר ממנה?! , עכשיו פתאום כל רכב ימכר כ "יד ראשונה" ? כל סוחר יוכל להגיד "כן האוטו אצלי עוד מהסוכנות" ?!

פורסם

אף פעם לא נתקלתי בלנטיס יד 15 ואם כן זה מקרה קיצוני

ומה אם "רכב יד ראשונה מרופאה" שהבן הארס שלה קרע לו את הצורה ?

יכולות להיות מאה סיבות למה מוכרים את הרכב ואף פעם אי אפשר לדעת !

אני יד חמישית ואת הרכב קניתי מאישה שהחזיקה אתו במצב "העיקר שיסע"

הבאתי את הרכב למצב חדש, ויש לי בעיה למכור כי אנשים שומעים על היד ואפילו לא רוצים לראות את האוטו.

זאת אגב אחת הסיבות שאנשים בארץ לא מטפלים כראוי ברכב יד שניה !

בכל זאת גררתה אותי ....:-)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אבל אף אחד לא יכול לחלוק שמושג ה"יד" מאפשר לאשנים שאינם מבינים גדולים במכניקה מוטורית, ומאידך גיסא גם לא עשירים מדי בשביל להוציא על כל מועמד לתואר "הרכב שלי" 400-500 ש"ח על קומפיוטסט, הכוונה מסוימת על מצב הרכב. לדוגמא : גיסי עוסק בשעותיו הפנויות במסחר ברכב "מציאתי". הוא מחפש רכבים עם פחות מ - 10,000 ק"מ לשנה לכל היותר, יד אחת לכל 5 שנים מחיי הרכב לכל היותר, ומשווק אותם בתור "מציאות". ולמה אנשים מתייחסים לזה בתור מציאה? כי בקניית רכב כזה הסיכוי "להדפק" צונח פלאים. אמנם הוא עדיין קיים, אבל בשיעור מזערי.

לסיכום: רכב עם "יד" נמוכה זה תמיד סימן טוב. "יד" גבוהה לעומת זאת, היא סימן לצורך בהפגנת עירנות.

פורסם

מזל של החיים שלי שביתלו את החוק המזו^&%%**&%^& הזה כי אני יילך לקנות אוטו עוד מאט והבני זו$%&^$%^& הסוחרים האלה רק מחפסים לעשות על הגב שלנו קופה עם רק אפשר

:twisted: :twisted: :twisted: חולה על פררי אנזו!! תנו לי אותה באדום ואני יראה לכם מה אושים איתה!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

הרשו לי לברך את שר התחבורה שנמנע מלמחוק את רישום הבעלות ברישיון הרכב. מעבר לכל מה שציינו פה, אין לשכוח כי מספר הידיים שעבר הרכב הוא פרמטר חשוב בקביעת "מחיר המחירון" של הרכב. ככה שאם היו מוחקים את הרישום, מי שהיה קונה למשל לפני חודש מכונית יד 12 ערך רכבו היה פתאום מזנק באלפי שקלים וזה היה פשוט אבסורד

• תוכן חדש...