Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה..אני מייבא מערכת מארה"ב וחשבתי על המערכת הבאה...

הכל של רוקפורד

מגבר p4004

קומפוננט קידמי 6.5 אינץ P162S

קומפננט אחורי 6 על 9 אינץ P1692S

המגבר לפי החברה מוציא 60 אראמאס כפול 4 ב-4 אוהם...וגם שתיי הקומפוננטים הם 60 אראמאס...ככה שהם מתאימים..כולם מסדרת פאנץ..

ויש אפשרות בעתיד לשים מגבר מונו ושתיי סאבים..

מה דעתכם על מערכת?...אני לא מתכוון לשים משהו מטורף...

תמונות מצורפות:

PunchP4004_F.jpg

P162s_F.jpg

P1692S_F.jpg

פורסם

בגדול נשמעים אחלה של חלקים , טיפה חלשים , קומפוננט שיכול לספוג מקסימום 60 RMS הוא לא חזק כל כך .

כנ"ל המגבר הזה נחשב די חלש 60 RMS ליציאה.

אבל מחינת הרמה של החלקים אין ויכוח חלקים ברמה.

פורסם

במקרה יצא לי לשמוע שילוב של ה P4004 והקומפוננט המדובר של רוקפורד וזה היה נשמע מעולה. בשביל מערכת נחמדה + זה שילוב מצויין.

אבל אם אתה מביא כבר משהו מארה"ב - אפשר למצוא שם דברים הרבה יותר איכותיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תאמת אני חושב שיצא לך יקר לעומת התמורה שתקבל

מה המחיר שהציעו לך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חבר שלי הציע לי לקנות מגבר כמו שלו planet audio vx2004

שגם כן לפני הנתונים מוציא 50 אראמאס....הוא אומר שזה מוציא 85..האם זה נכון?

ואם אפשר תוכלו להגיד לי בהשוואה איזה מגבר יותר טוב

Planet audio vx2004 vs. Rockford p4004

תודה שוב....

אגב אחלה של פורום יש לכם כאן :)

פורסם
בגדול נשמעים אחלה של חלקים , טיפה חלשים , קומפוננט שיכול לספוג מקסימום 60 RMS הוא לא חזק כל כך .

כנ"ל המגבר הזה נחשב די חלש 60 RMS ליציאה.

אבל מחינת הרמה של החלקים אין ויכוח חלקים ברמה.

אני לא מבין משהו אם זה לא מורל עם 120 או 140 RMS אז זה לא רמקול עוצמתי...?

קח לדוגמא את אלפיין או את JL AUDIO ועוד הרבה חברות שנחשבות מתקדמות בתחום ותראה שהרמקולים הסדרות הגבוהות שלהם הם פחות מ80 90 RMS ....

פורסם

שמעת את הקומפוננט הזה???????

אני ממש לא בטוח שתאהב אותו (אחרי הכל זה עניין של טעם.......)

אני שמעתי אותו פעם והוא היה צעקני מידי, הטוויטרים שלו פשוט חפרו לי באוזניים..........

אם אתה אוהב אותו אז תקנה בכיף אבל אם אתה כבר באמריקה אז אתה יכול למצוא גם דברים אחרים שאולי ישמעו לך יותר טוב.

זה שלרוקפורד יש שם טוב, זה לא אומר שאין במחיר שלהם מוצרים אחרים שאולי יותר תאהב........

פורסם
אני לא מבין משהו אם זה לא מורל עם 120 או 140 RMS אז זה לא רמקול עוצמתי...?

קח לדוגמא את אלפיין או את JL AUDIO ועוד הרבה חברות שנחשבות מתקדמות בתחום ותראה שהרמקולים הסדרות הגבוהות שלהם הם פחות מ80 90 RMS ....

לא אמרתי שצריך להיות 120 RMS , אבל הוא מדבר פה על סט שיכול לספוג מקסימום 60 RMS שזה יחסית חלש

לרוב הסטים שיש היום בשוק , לא דיברתי על איכותי \ לא איכותי , מבחינת העוצמה שלו הוא חלש .

כנ"ל המגבר , הוא די יקר והוא מפיק 60 RMS ליציאה (נירהא לי 50 לפי הצהרות היצרן..) - שוב די חלש .

• תוכן חדש...