Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הסיפורחוזר לכותרות:

המנכ"ל הפך את המאזדה 6 ל"רכב שטח" - וחברת הליסינג תתבע אותו

האם אפשר להשתמש ברכב חכור מחברת ליסינג כרכב שטח לכל דבר? לא בדיוק.

מנכ"ל של חברת היי-טק מהמרכז חשק בטיול ג'יפים, אז הוא לקח לטיול את המכונית הצמודה ממקום העבודה - מאזדה 6. הטיול נערך בדרך עפר בוצית בשרון. המאזדה האומללה שקעה שוב ושוב בבוץ. המנכ"ל רתם אותה לג'יפים של החברים והיא נגררה על גחונה עד סוף המסלול.

תמונות המכונית הועלו לאתר הג'יפים הפופולרי, ג'יפטריפ. הספרות של לוחית הזיהוי נמחקו, אבל היה קל לזהות את המכונית לפי המדבקה של החברה על הכנף האחורית. בחברת הליסינג זיהו את המכונית ופעלו מיד. הם התירו את כל החוזים עם החברה - כעשר מכוניות - והגישו תביעה בגין הפרת הסכם ושימוש לא הולם ברכב.

בימים הקרובים תוגש גם תביעה אישית נגד המנכ"ל בגין פגיעה במוניטין. המנכ"ל והחברה הוכנסו לרשימה שחורה שמטרתה לחסום חכירת רכב בליסינג מאלה שעשו בו שימוש ונדליסטי.

זהו מקרה נדיר, ואף על פי כן החלטה חברת הליסינג לגלות יחס נוקשה. הסיבה: הקיום העסקי של חברות הליסינג מותנה ביכולתן למכור במהירות ובמחירים גבוהים את המכוניות המשומשות בתום תקופת החכירה. אם הציבור יחליט שמכוניות ליסינג סובלות מהתעללות הנהגים יירד השווי של המכוניות וייגרמו לחברות הפסדים עצומים.

חברות הליסינג מוכרות בכל שנה 40-30 אלף מכוניות משומשות ביותר משלושה מיליארד שקל. כדי לשמור על תדמית הענף החליטו חברות הליסינג לשכור את משרד יחסי הציבור פוליסי של בוריס קרסני, המתמחה בייעוץ אסטרטגי לניהול משברים.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט מאושר!!

נפלא !!

מסתבר שלא כולם מושחתים אחרי הכל (הליסינג)

שמע זה כלכך מגיע למנכ"ל הזה, הייתי גם מפרסם את שמו.

תודה למי שעירב את יואב קווה / חברת הליסינג בתמונות שבאתר ג'יפטריפ

פורסם

באתר של אהרונוביץ כבר לוקחים את הקרדיט על הסיפור , עקב התמונות אשר פירסם הנ"ל בגלרית השבוע שלו...

קשה לחיות משאריות..

פורסם
אני פשוט מאושר!!

נפלא !!

מסתבר שלא כולם מושחתים אחרי הכל (הליסינג)

שמע זה כלכך מגיע למנכ"ל הזה, הייתי גם מפרסם את שמו.

תודה למי שעירב את יואב קווה / חברת הליסינג בתמונות שבאתר ג'יפטריפ

אל תהיה כל כך תמים. זה תרגיל יחסי ציבור מצוין.

"הנה, אנחנו חברות הליסינג מאוד דואגות לרכבים שלנו (שאתם תקנו אח"כ כיד שניה) ואם מישהו יתעלל בהן, נחרים לו את האוטו. אז בואו תבלעו את סיפור הגבורה הזה שלנו ותשכחו בתמורה את העובדה שמדובר בחברה שלקחה רק 10 מכוניות בליסינג (נראה אותם מענישים חברה שלוקחת 300 מכוניות) ושאת הנזק העיקרי לקונה הפוטנציאלי בעצם אנחנו (חברות הליסינג) גורמות בטיפול השוטף הלקוי והקמצני שאנחנו מעניקות לצי הרכב שלנו".

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

נכון שזה תרגיל יחסי ציבור, אבל לפחות אותת מנכ"ל יחשוב פעמיים לפני שהוא מפרסם תמונות שלו, מתעלל ברכבים.

מעניין מה הא חושב עכשיו ומעניין אם כל הסיפור רק יגדיל את מחזור המכירות בחברה שלו, עקב הפירסום. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא צריך למהר ולשפות אנשים לפני שנבדוק טוב טוב את אצמינו

צודק. כניסה לשלוליות אינה סיבה לגרום לבן אדם כוויות דרכה שלישית אחרי שהמים ירתחו.

תשלח את אצמינו לכאן - ונבדוק אותו.

פורסם

זה רק נדמה לי, או שהתמונות המפלילות נמחקו מהגלריה בג'יפטריפ?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
זה רק נדמה לי, או שהתמונות המפלילות נמחקו מהגלריה בג'יפטריפ?

לא יודע, אבל זה קצת מאוחר מידי גם אם כן.

הם כבר עשו שירות לציבור.

פורסם

לכל המעוניין התמונות נמצאות בגלריה של netcar תחת הכותרת "בהמות ליסינג"...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דוגמא מצוינת למה המנהג ש "לרוץ ולספר לחברה" ועוד בתמונות יכול לחזור כבומרנג - אם כי כמות ואופי ההודעות נראה קצת מוגזם ומנופח למעבר שלוליות ע"י מזדה 6. ישנם מקרים אחרים שלא צולמו בהם מכוניות ליסינג עברו מעברים קשים בהרבה וגם גרמו לנזקים יותר גדולים. אך מכיוון שחברות הליסינג לא הרגישו מאוימות ע"י פרסום ותמונות גם התגובות היו פושרות לחלוטין.

• תוכן חדש...