Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה עניינו של מישהו מהפורום מה הוא עושה עם הרכב ליסינג????????

אולי תכתבו גם תלונות על בעלי רכבים חדשים באחריות על הפרת האחריות?

או שתכתוב למשטרה על מי שנוסע לידכם מהר מהמותר?

או לעירייה על מי שחונה באדום לבן?

זה נקא צרות עין!!!!

הקנאה היא גם חלק מתכונותיו המופלאות של הישראלי המכוער!

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה עניינו של מישהו מהפורום מה הוא עושה עם הרכב ליסינג????????

אולי תכתבו גם תלונות על בעלי רכבים חדשים באחריות על הפרת האחריות?

או שתכתוב למשטרה על מי שנוסע לידכם מהר מהמותר?

או לעירייה על מי שחונה באדום לבן?

זה נקא צרות עין!!!!

הקנאה היא גם חלק מתכונותיו המופלאות של הישראלי המכוער!

עומרי אתה מדבר שטויות.

עבירת תנועה איננה השחתה.

תבדיל בין התיחסות לפגיעה ברכוש וזלזול ברכוש של אחרים ושמירה על החוק.

אף אחד פה לא התרעם מאי שמירה על חוק כלשהו [למרות שיש פה מעבר על חוקי קניין] אבל כולם כולל כולם שהגיבו פה לשלילה היתחסו לזלזול הבוטה ברכוש, של חברת הליסינג לצורך הענין.

אגב, חיפוש קצר בגוגל יעלה את שם החברה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון אתה צודק!

אכן בלבלתי בין הדברים,

ועבירת תנועה חמורה יותר ממי שיבחר לנסוע בשלולית מים עם רכב חברה.

ותראה לי מי אותם אלו שכותבים מכתבים על מי שלא עצר בעצור...

כוונתי היתה שהייחס של חלק מהמגיבים נובע מתוך קנאה!

מה האינטרס של מי מחברי הפורום לדאוג לרווחיותה של חברת הליסנג?

זו פשוט צרות עין !

לאף אחד מאיתנו זה לא יוצא מהכיס,

אז אל תדברו על הישראלי המכוער בהקשר זה.

אני משלם בכדי לקבל רכב מליסנג, זה ענייני הפרטי מול חברת הליסינג.

פורסם
פשוט דוחה, ומאוד אופייני לפלצן היי טק טיפוסי, גם השימוש הזה ברכב, וגם בהמת המשא שמטפסת על מסגרת הדלת כדי לנקות את השמשה.

"היי הג'יפ היי הצ'יפ"

רון.

רון, אל תכליל! לא כל אנשי ההיי טק ככה :wink:

מאוד דוחה! הישראלי המצוי :?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לכל מי שמתעניין.

מסתבר שבעל המזדה די גאה - ולכן לא ממש התאמץ להסתיר עקבות.

ערן פלד, החותם בשמו, הוא מנכ"ל TeraSync ככה שאל תטרחו להתקשר

לחברה על מנת להלשין...

http://www.terasync.net/TS_About_Mngmnt.shtml

אגב, גם אני, בעוונותי, איש הייטק. התמונות הללו פשוט גורמות לי להבייש (ולא שאי פעם

התעללתי ברכב ליסינג).

:turn-l:
פורסם

משום מה כולכם שוכחים פרט קטן...

מי שאוכל אותה בסופו של דבר מהתנהגות כזאת, ואני לא מדבר על האירוע היחיד הזה אלא על התופעה באופן כללי של התייחסות לליסינג, זה כולנו.

מה אתם חושבים, שאפשר להרוס רכבי ליסינג חופשי והחברה תפסיד ? היא פשוט מעלה מחירים. אם האחזקה של רכב ליסינג עבור החברות גבוהה כי אנשים מזלזלים ברכב ומתעללים בו אז גם המחיר שאתם משלמים/תשלמו על הליסינג יילך ויעלה.

זה כמו שתגידו לי שזאת מצווה לעשות תאונות ולדפוק את הביטוח שלכם, גם ככה אתם תשלמו רק אלף שקל השתתפות עצמית והחברה תאכל אותה...אל תדאגו להם (ליסינג או ביטוח או...) אם הם נדפקים אז גם אתם תדפקו (אם לא באופן מיידי וישיר אז באופן עקיף בפעם הבאה שתצטרכו לשלם).

אבל מה אכפת לי, אני בעד שתעשו את זה עד שתגיעו למצב שהליסינג כבר לא יהיה כלכלי וכל העסק הזה יפול. רק דברים רעים הליסינג עושה לתחום הרכב.

הכי חמור זה שהזלזול ברכב מביא בהרבה מקרים גם לזלזול בנהיגה.

ניר

פורסם

יש כל כך הרבה אנשים שהיו הורגים בשביל שיהיה להם רכב מהעבודה ויש את האנשים מהסוג הנ"ל שלא מעריכים כלום. הייתי מעביר את המאזדה הזו למי שבאמת מגיע לקבל אחת...

בושה.

פורסם
לכל מי שמתעניין.

מסתבר שבעל המזדה די גאה - ולכן לא ממש התאמץ להסתיר עקבות.

ערן פלד, החותם בשמו, הוא מנכ"ל TeraSync ככה שאל תטרחו להתקשר

לחברה על מנת להלשין...

http://www.terasync.net/TS_About_Mngmnt.shtml

אגב, גם אני, בעוונותי, איש הייטק. התמונות הללו פשוט גורמות לי להבייש (ולא שאי פעם

התעללתי ברכב ליסינג).

לא מדוייק

לחברות הליסינג יש מדיניות מאוד ברורה בנוגע לכניסה עם הרכבים לשטח.

וחברה של 12 איש כמו טרה סינק היא לא כזו ששווה להם להתלכלך בשבילה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ראשית בכל חברה ישנו תפקיד שנקרא קצין בטיחות רכב.

והוא זה שאחראי על צי הרכבים בחברה. למרות זה שאותם בעלים הוא אמנכ"ל של אותה חברה, אם ניתן לפנות לקצין בטיחות הרכב של החברה, אני מאמין שהוא יכול לעשות משהו בנידון. (למרות שסביר לנניח שאותו בעל רכב יתנהג כבעל עסק ממוצע ועלול לפטר את אותו אחד).

אז כניראה שבאמת לא ניתן לעשות הרבה. :/

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
רון אתה צודק!

לאף אחד מאיתנו זה לא יוצא מהכיס,

אז אל תדברו על הישראלי המכוער בהקשר זה.

אני משלם בכדי לקבל רכב מליסנג, זה ענייני הפרטי מול חברת הליסינג.

אוקיי, אבל הצרכנים הפרטיים מסבסדים את החברות שקונות את המכוניות ברווח עצום (הנחת מחיר עצומה לחבר' הליסינג ואילו האזרח הפשוט משלם מחיר מלא!). אז זה כן יוצא מהכיס שלנו. למשל לכל אלה שקנו יונדאי גטס למשל...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
ראשית בכל חברה ישנו תפקיד שנקרא קצין בטיחות רכב.

והוא זה שאחראי על צי הרכבים בחברה. למרות זה שאותם בעלים הוא אמנכ"ל של אותה חברה, אם ניתן לפנות לקצין בטיחות הרכב של החברה, אני מאמין שהוא יכול לעשות משהו בנידון. (למרות שסביר לנניח שאותו בעל רכב יתנהג כבעל עסק ממוצע ועלול לפטר את אותו אחד).

אז כניראה שבאמת לא ניתן לעשות הרבה. :/

זהו,שכבר לא.

קצין בטיחות בתעבורה נידרש רק כאשר יש לחברה מס' מסויים של כלי רכב אשר בבעלותה.

ברגע שכל ריכבי בחברה שיכים לחברת הליסינג אין בו צורך.

מה שכן,בחברות היי-טק גדולות(שהם הצרכנים הגדולים של מכוניות ליסינג)לרוב ממונה אדם שתפקידו להיות איש קשר בין העובדים לחברת הליסינג,על מנת למנוע מצב ש 500 עובדים משגעים את חברת הליסינג 24 שעות ביממה(למה אלנטרה\מזדה 3\טויוטה קורולה?,מתי מחליפים לי את האוטו? וכהנה וכהנה).

הסיבה העיקרית להיתעלליויות במכוניות הליסינג היא המחיר הגבוה שאותו נידרש לשלם העובד בעבור המכונית.

למה אף פעם לא תיראו עובד חברת חשמל או בזק מיתעלל ברכב הצמוד שלו?

תחשבו על זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כוונתי היתה שהייחס של חלק מהמגיבים נובע מתוך קנאה!

מה האינטרס של מי מחברי הפורום לדאוג לרווחיותה של חברת הליסנג?

זו פשוט צרות עין !

קנאה וצרות עין?

על מה? על פאקינג מאזדה 6?!?!?!? אתה לא חושב שנסחפת קצת?

אם הייתי מקנא בכל מאזדה 6 ליסינג על הכביש הייתי בן אדם מאוד מסכן. ואני לא.

מה שגורם פה לתרעומת זה ההתנהגות המכוערת. ולא משנה מי נפגע מזה.

אם אני נוסע ברחוב בעיר זרה ורואה בן אדם מטייל עם כלב ולא אוסף את החרא, אני מעיר. למרות שאני לא משלם ארנונה בעיר הזו ולמרות שאני לא אדרוך על החרא הזה.

ראוי שהתנהגות מכוערת ובהמית תעורר ביקורת. ולא משנה מי נפגע ממנה.

פורסם

ממש גועל נפש וגובל בגזל... על הרכב משלמים שכירות, וזהו! יקר מדי? אל תיקח רכב בליסינג. אבל אל תהיה בהמה.

טיולי שבילים? גם אני עושה עם הקנגו. טיפה שלוליות? סבבה. אבל זה כבר מוגזם. ועוד אחרי הוא לא ניקה את האוטו, הפלצן.

פורסם
ממש גועל נפש וגובל בגזל... על הרכב משלמים שכירות, וזהו! יקר מדי? אל תיקח רכב בליסינג. אבל אל תהיה בהמה.

טיולי שבילים? גם אני עושה עם הקנגו. טיפה שלוליות? סבבה. אבל זה כבר מוגזם. ועוד אחרי הוא לא ניקה את האוטו, הפלצן.

גם הוא עשה טיול שבילים אם כמה שלוליות ... ומבחינתו זה היה בסדר גמור

לא צריך למהר ולשפות אנשים לפני שנבדוק טוב טוב את אצמינו

כל אחד והדעה שלו לגבי מה מוגזם ומה לא.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אני לא מבין משהו אחד , אף אחד מכם לא נסע על רכב צבאי בצורה שלא יסע ברכבו הפרטי? כולכם מתנהגים ברכב שאתם משלמים עליו ולא חייבים כלום כמו ברכב שלכם ?!!!

בואו נבין משהו פשוט כשאדם חוסך לרכב ומטפל בו בוא שומר עליו כמו בובה , כשאדם מקבל משהו לשימושו ואין לו אחריות עליו , אצל רוב האנשים הוא ישתמש בו להפקת התועלת המירבית עבורו בלי לחשוב על מה יקרה . פה מדובר באנשים שמשלמים כסף וברגע שהם משלמים ברור שהם חושבים שמותר להם וזה הרבה יותר מוסרי ממי שמשתמש ברכב צבאי באותה צורה , כי הוא לפחות משלם.

2 . חברות הליסינג עובדות על פורמולה פשוטה ביותר . יש לכול חברת רכב בעולם מה שנקרא דגמי ציים שזה עבור ציי רכב , זה רכב שמופשט מהרבה תוספות שיש בדגם רגיל והוא מתומחר ע"י היצרנים במחיר מופחת . היבואן מביא אותו והוא גם מוריד ממתח הרווחים שלו כך שיש הרבה מקרים במיוחד במכוניות מסוימות שחברת הליסינג מקבלת עד 35% פחות ממחירון חדש !!! . היא מחשבת את המחיר כמחיר יחידה רגילה פחות התוספות שזה מחיר יותר גבוה בהרבה ממה שהיא קונה. ועל זה היא לוקחת ריבית. היא מניחה שהיא תקבל על הרכב 60% מערכו . יוצא שההפסד ערך של חברת הליסינג הוא לא 40% אלא 10-15% בלבד !! ברור אפה מנין הם יכולות להרשות לעצמן את הדברים האלו כי בשלוש שנים ראשונות כל רכב מודרני מסוגל לספוג התעללות ולא להיהרס , ההרס יהיה אח"כ .

אז אם אתם רוצים תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם קונים מליסינג ותבקשו מחיר זול או שלא תקנו.

אבל לבוא היום ולכעוס על האנשים האלו זה לא כל כך בסדר כי אני בטוח שבמקומות שבהם אתם לא משלמים אתם מרשים לעצמכם חופשיות ולעיתים גם עושים נזקים , ואלו מרשים לעצמם להנות מרכב שהם משלמים עבורו

ושיהי לכולנו שבוע טוב יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...