Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר,בהונדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי הונדה סיביק 97 אוט'.

כשאני לוחץ על הגז אני שומע שיש רעש מוזר כזה, אני חושב שזה הרעש של האלטרנטור.

אם מישהו מכיר את הרעש שיש לפעמים במערכות שההתקנה לא טובה, שומעים מהרמקולים את האלטרנטור, מין צליל דק ומציק כזה ששומעים שמשהו מסתובב.

הבעיה שאצלי אני יודע בוודאות שזה לא מהמערכת,כי גם שהמערכת לא פועלת יש את הרעש הזה.

יש למישהו רעיון למה האלטרנטור ככה מרעיש? לא אמורים לשמוע אותו נכון?

יכול להיות שיש עומס או משהו על המצבר?

תודה מראש.

פורסם

יש אותה בעיה בדיוק אצל חבר שלי גם לו יש סיוויק (96) וזה קיים רק מאז שהוא התקין מערכת חדשה אז תעשה את החישוב , הוא הגיע למסקנה שזו המערכת החדשה שמשמיעה את הרעש , וכן גם אצלו גם כשהמערכת כבויה שומעים את הצליל הזה (מהרמקולים)

ים long time no

פורסם

בדיקה קצרה ונתקדם.

האם הרעש מגיע בוודאות מהרמקולים של הרכב כאשר המערכת כבוייה?

אם לא אז כנראה שאין קשר להתקנה, יש לוודא במדוייק מאין מגיע הרעש.

אם הרעש מגיע מהרמקולים גם כאשר המערכת כבוייה,פעל כלדקמן:

וודא מנוע פועל-- ואז-->

כאשר המערכת מופעלת הבט אל המגבר, וודא שיש נורית /סימן כלשהו שמאשר שהוא פועל.

כעת כבה את מכשיר הרדיו, הוצא את הפנל!

וודא האם הנורית שדלקה קודם דולקת או לא.

דווח ונתקדם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרעש שאתה שומע מגיע מהרמקולים או מהמנוע? אם הוא מגיע מהרמקולים אז התופעה נקראת "רעש אלטרנטור" וסיבתו בד"כ היא בחיווט לקוי או מינוס לא תקין של המגבר או הרדיו דיסק.

אם הרעש נשמע מכיוון בית המנוע - כאן מסך מחשב ומקלדת לא יעזרו. גש למוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הרעש בא מהרמקולים , אז מה שאתה שומע זה "יללת אלטרנטור" , תופעה זו מתרחשת בד"כ כאשר אין מינוס טוב למערכת או ל RCA .

אם הרעש בא מהמנוע , אז זה כנראה מאחת החגורות . טיימינג /הגה וכד'

JDM :twisted:

פורסם

אני מכיר ויודע מהו "רעש האלטרנטור" שנגרם עקב משהו לא בסדר בהתקנה של המערכת.

היה לי את הרעש הזה כבר וסידרו לי את זה.

הרעש שאני שומע עכשיו הוא גם רעש כזה,אני בטוח שהוא לא של שום רצועת טיימינג או שום דבר אחר.

אני בטוח שזה האלטרנטור.

כשמערכת כבויה, עם או בלי הפאנל המגברים מאחורה כבויים(מנורות הביקורת כבויות).

לא הצלחתי לזהות בדיוק אם הרעש מגיע מהרמקולים הקידמיים או פשוט מגיע מאזור המנוע.

רציתי לדעת אם טכנית, אפשרי לשמוע את האלטרנטור מתוך האוטו אבל לא מרמקולים?

כי קשה לי להאמין שזה מהרמקולים, המגברים כבויים,הכל כבוי אז אין דרך שהרמקולים יוציאו איזשהו רעש.

אני רוצה לציין שהרעש מאוד חלש,ויש כאלה שלא יבחינו בו בכלל,אבל לי זה מפריע.לא רוצה שמשהו שלא אמור להשמע,ישמע.

פורסם

וואללה הדבר היחיד שעולה לי בראש זה שאם זה בא מהרמקולים זה חיווט לא טוב למערכת , אולי משהו השתחרר בחיווט או בהארקה תבדוק את כל החיבורים שוב ותגיד לנו מה קורה .

ים long time no

פורסם
יכול להיות שהרמקולים יוציאו רעש כשהמערכת והמגברים כבויים? טכנית זה אפשרי?
טכנית אני יודע שאצל חבר שלי שומעים רעש גם כשהמערכת כבויה . אני אשאל אותו בדיוק מה הולך שם כשהוא יהיה בבית .

ים long time no

• תוכן חדש...