Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של קיקר COMP 12 אינץ 150 RMS עבד לי טוב 4 חודשים עד הימים האחרונים שפעם עבד ופעם לא עבד כלומר מפעילים תמערכת הסאב עובד ל כמה שניות ונכבה עובד ונכבה ככה כל הזמן

הלכתי למקום שהתקינו לי אמרו או שהסליל שרוף או שבגלל שאני מגביר חזק הלקה שעל הסליל מתחממת ויוצרת קצר... קיצר אני לא מבין בדברים האלה איפה באזור הקריות נהריה עכו חיפה אני יכול לתקן את הסאב ( להחליף סליל או לקה או חוטים או משו העיקר שיעבוד)

תודה מראש!

פורסם

האחריות לא כוללת אם הסאב נשרף

היא מכסה בעיות ייצור כמו גומיה שעפה או חוט שהתנתק ודברים כאלה

אבל אם נשרף סליל אז אין אחריות

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

המצב שאתה מתאר ל אחייב להצביע על כך שהסלילי שרוף. הבעיה יכולה להיות במגבר, חיווט או בחלק אחר בסאב.

בכל מקרה סליל שרוף - אומר שהסאב לא עובד בכלל!!! אין דבר כזה סליל שרוף והסאב פעם עובד ופעם לא.

2. יכול להיות שהסליל עומד להישרף - יש קטע מסוים בסליל שממש ברגעים האחרונים לחייו ואז פעם יש מגע ופעם אין -וזה גורם לבעיה.

בכל מקרה מומלץ שתברר, כמו שאמרו קודמיי, לגבי אחריות, וכשאתה ניגש ליבואן (אפריל טקליין) - אל תנסה לעזור להם ולפרט יותר מדיי מה הבעיה, פשוט תגיד שהסאב פעם עובד ופעם לא...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אם זה פעם עובד ופעם לא אז זה לע סליל תבדוק את הפלוס ומינוס בסאב תבדוק אם ההלחמה לא נהרסה

וגם תבדוק שהם לא יהיו שחורים כמו שרופים. אם הם שחורים או מנותקים

אז יש לך קצר במגבר .

היה לי כך אם הסאב שלי פעם הוא היה עובד פעם לא

בסוף אני גיליתי שהיציאות של מגבר לסאב הם קיצרו הסיבים של הכבל הם

נזעו בין פלוס למינוס תבדוק את אלה אחרי זה תעדכן אותונו:roll:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אין אחריות על הסאב ביררתי כבר

בכל מקרה עדיין לא ענו לי על השאלה איפה אני מתקן תבעיה שיש לי וכמה אמור לעלות כל הסיפור?

צרך מקומות באזור הקריות חיפה נהריה עכו

פורסם

אחי לא נראה לי כל כך שווה לתקן עדיף אולי לקנות חדש (אם באמת זה סליל שהלך...) המחיר של הסאב הזה חדש הוא 500 ש"ח ותיקון של סאב לפי מה שאני פעם חיפשתי הוא בין 200 ל300 (החלפת סליל) וגם אחרי תיקון סאב הוא אף פעם לא יחזור למצב הישן שלו אז עצתי לך אם אין לך אחריות על הסאב קנה חדש

פורסם

משהוא אמר לפני אבל לא דייק.

אני צריך שתבצע ניסוי קטן ואז יהיה אפשר לפסול אופציה אחת שהיא נשמעת לי הכי הגיונית.

תפעיל את המערכת על ווליום חלש. !! (ברך רבע)

ולך לסאב. עם הוא לא עובד. תדחף בעדינות את הממברנה פנימה. עם הסאב חזר לעבוד. אני מאמין ב 99% שהבעיה היא החוטים שמחברים את הסליל של הסאב לקונקטור של הבסקט(החיבור של החוטים מהמגבר)

ואז התיקון צריך להיות במסגרת האחריות. (בלאי טבעי. למרות שזה בלאי של שימוש ממושך)

לחיזוק הבדיקה.

לפרק את הסאב החוצה מהתיבה. ולהפעיל חלש.

לדחוף עם הידיים את הממברנה החוצה בעדינות. עם הוא מפסיק לעבוד כשהוא נדחף החוצה. (זה הבעיה הזו)

תיקון. - כ 100 שקל. ואין שום השפעה על הצליל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואיי אחי זה באמת עובד אני שם וליום נמוך נוגע באמצע הסאב והוא כזה עובד ואיך שאני עוזב שוב נכבה...

הוצאתי תסאב שמתי טיפה וליום "דחפתי" את הסאב פנימה והוא עובד ( מחרחר גם)

איך שאני עוזב הוא לא עובד.....

אז מה אתה מייעץ לעשות ואיפה?

תודה

פורסם

מה שידידינו התכוון זה שיש לך אחריות על הדבר הזה

גש לחנות שממנה קנית ותדרוש שיבדוק את הסאב

ותגיד להם שזאת הבעיה ויש לך אחריות

קודם כל תנסה להפעיל את האחריות אם לא ילך....אז תתקן אין מה לעשות :?

פורסם

אני לא מתכוון ללכת לחנות שממנה קניתי מהסיבה הבאה:

הוא אמר לאבא שלי שאין אחריות אבל אחרי הרבה דיבורים וויכוחים הוא הביא לי סאב חדש של סוני 12 אינץ

נכון לא כמו הקיקר אבל גם דופק חזק..

קיצר עם זה הבעיה שהוזכר עם החוטים אז אין לי בעיה לתקן ב 100 שקל ולהרוויח על זה סאב

כי ככל הנראה עם אני ילך וידרוש שיתקן לי הוא בטח ירצה תסאב של הסוני ושניהם אצלי עכשיו :-)

אז מה שיוצא זה שאני אומנם מתקן ב 100 שקל אבל " מרוויח " סאב של 300 - 400 שקל

אז שוב איפה מתקנים?

פורסם

עכשיו ברור למה אתה לא רוצה ליפנות לחנות שמכרה לך את הסאב, הם כבר נתנו לך פיצוי. לגבי התיקון של הסאב על פי מה שאתה מתאר קיים נתק בסליל או במוליכים שמובילים אל הסליל. מומלץ ליפנות ליבואן, (חברת אפריל טקליין בת"א) כי להם יש את החלקים האורגינליים על מנת ליפתור את הבעיה, בצורה המיקצועית ביותר. וחוץ מזה אם תביא לו את חשבונית הרכישה ותבקש שהתיקון יבוצע במיסגרת האחריות אולי הוא יסכים הוא לא אמור לדעת שכבר קיבלת פיצוי מהמוכר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אחי עם כל הכבוד לא ענית לשאלה שלי...

אני רוצה מקום באיזור חיפה עכו נהריה קריות עזבו אותכם אחריות בשביל 100 שקל אני לא ישבור תראש לחפש מי אחראי על הסאב אחריות לא אחריות... לא בשבילי...

אני צריך מקום שיכול לפתור לי תבעיה בסאב באזורים שהוזכרו למעלה...

דרך אגב תודה לכולם על התגובות

פורסם

סביר להניח שבכדי ליפתור את הבעיה בסאב שלך יצטרכו להחליף את הסליל/קיט שלם. עד כמה שידוע לי אין באיזור הצפון מעבדה שמתמחה בתיקון רמקולים. לכן אין לך ברירה ואתה תאלץ להגיע לאיזור המרכז. בתל אביב יש לך את היבואן אפריל טקליין http://www.d.co.il/27443810/45570/ או ברמת גן את רפי האוזמן המעבדה הגדולה והמיקצועית ביותר בארץ לתיקון רמקולים. http://www.d.co.il/4073950/47350/ אילו הן ההמלצות הטובות ביותר שאני יכול לתת לך לפיתרון הבעיה ברמקול. צר לי שזה לא כמו שרצית באיזור הצפון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...