Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

לאחר שאימי קיבלה רכב מהעבודה, ואבי מכר את ה626 שלו - נשאר אבי עם הרכב הישן של אימי:

מיצובישי סופר לאנסר.

הרכב שמור מאוד - ביחס למה שעבר עליו בעבר, אבל דבר אחד מפריע מאוד לאבי - המושבים לא נוחים.

אי אפשר להאשים אותו - המושבים באמת לא נוחים.

הוא ביקש את עזרתי במציאת מושבים אחרים יותר נוחים. מה אני מוכר כיסאות לרכב?

הוא לא מעוניין בכיסאות ספורטיביים למינהם, הוא פשוט רוצה כיסאות נוחים.

חשבתי אולי יכולים להתאים כיסאות של גאלאנט. אני לא רוצה להיכנס לבלאגן של חיבור תושבות לכיסא חדש - אני מחפש משהו שיכנס לי על הברגים המקוריים. הרבה בקשות יש לי זה נכון..

יכנסו כיסאות של גאלאנט מה אתם אומרים? מסובך קצת לחפש משהו מתאים

מישהו עשה את זה פעם? כי אני רואה הרבה התאמות כאלו ברכבי PSA...

תודה מראש לכל העוזרים :smile:

אלון.

פורסם

מושבים של כריזמה הם המתאימים בדיוק אותה תושבת

וכמובן מאוד נוחים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אכן כמו שכתבו לך המושבים של כריזמה אייר מתאימים בול וכמו כן ניתן לשים גם כסאות של גאלאנט2001, אני יודע שמתאימים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

אם גאלאנט 2001 מתאימים אני באמת יגיד לאבי שילך ויבחן את נוחיותם..

לגבי הכריזמה, איזה מודל יכול להתאים?

בנוסף לגבי אספיר, אני באמת יכול לבדוק את האופציה.

לגבי אופצית הרפדים, זה נראה לי תמוהה משהו, לא כך? בכל מקרה, אני גר בתל אביב אם יש מקומות מומלצים לרפדים שיכולים לעשות פלאים בכיסא :)

אלון.

פורסם

עזוב אותך לא תמצא מושבים נוחים של רכב יפני..

תחפש כסא של רכב אמריקאי או מרצדס ישן :wink: ותראה מזה נוחות

ואם אתה לא רוצה להסתבך עם ההרכבה תקנה כסאות ותבוא אליי אני אעשה לך את העבודה :-)

פורסם

אני בספק אם מושבים של רכב אמריקאי או של מרצדס יכנסו ברוחב שיש בין הכיסאות, 2 כיסאות של מרצדם בוודאי יותר רחבים מכל האוטו הזה :)

אני לא מחפש כורסא של עמינח. אני מחפש כיסא שלא יעשה כאבים אחרי נסיעה של חצי שעה. אני לא חי באוטו אחרי הכל..

דבר שני - מאוד חשובה לי התקנה בטוחה, לכן אני רוצה משהו שיכנס בול על הברגים - או משהו מתוקנן של חברות כמו "אספיר" שהזכירו קודם..

אני באמת יבדוק את העניין של הגאלאנט. לגבי הכריזמה, כפיר, איזה מודל יכנס לי בול?

פורסם

כל כריזמה מכל שנה משנת 98.

המוזשבים של הכריזמה air טיפה יותר נוחים, כי יש תומך לגב כזה, כריזמה אייר משנת 2002.

אני מאמין שתמצא אותם בפרוקיות בטח, אם אני יראה אני יודיע לך.

בכל אופן כל כיסא כזה יעלה בטח 400 שקל.

כיסא אחד של אספיר יעלה 1000.

עדיף של כריזמה איר משנת 2002

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בעניין המחירים אתה צודק..כיסא לפירוקיה מן הסתם לא יעלה כמו כיסא חדש מאספיר

בכל מקרה, אני יבחן מקרוב את עניין הכיסאות בכריזמה ובגאלאנט.

תודה לכולם על העזרה. אני יעדכן אתכם בקרוב כאשר אני יחליף.

אלון :)

פורסם

תחפש גם כיסאות של פז'ו או סיטרואן במיוחד אמצ שנות 90 לפי דעתי מאוד נוחים ויכולים להתאים לרכב שלך וגם לא יעלו הרבה. (יחסית)

• תוכן חדש...