Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם! יש לי מין רעש של חיכוך מתכתי כזה מהמנוע (פונטו 95 1600) ששומעים אותו בתא הנוסעים כשה המנוע מעל 2500 טורים. ביקרתי בכמה מוסכים שכל אחד מהם בדק את המנוע עם מכשיר לשמיעת רעשים (כמו של רופאים רק עם צינורית בסוף )ואמר שצריך להשאיר את האוטו והם יפרקו רצועות ויבדקו מאפיה הרעש בדיוק. אחרי שאמרתי שאני לא רוצה להשאיר להם את האוטו הםאמרו שכנראה זה מהמייסבים של האלטרנטור. וישר המליצו לי על החלפה או על חשמלאי "טוב".

מבחינת העבודה האלטרנטור עובד מצויין ואני נוסעה עם הרעש כבר כמעט חצי שנה. הבעיה שהרעש נוראה מעצבן (לא חזק אבל מעצבן כמו יתוש מזמז) ואני שואל איפה באזור ירושלים ניתן לקנות מיסבים או חלקים אחרים לאלטרנטורים ולציוד דומה כי את העבודה אני אעשה לבד . ואני צריך רק חלקים.

ועוד שאלה אם אני לא אמצע חלקים האם זה יספיק רק לגרז את המיסבים.

פורסם

לגרז בלבד לא יספיק.

כדי לוודא אם זה אלטרנטור - שחרר את המותחן כך שהרצועה תהיה רפוייה והאלט' לא יסתובב. שתי דקות לא יקרה כלום בלעדיו.

פורסם

אני מציע (גם אם ישמע לכמה כאן תמוה) , שמישהו "יחזיק" 2500 סיבוב בזמן שמכסה מנוע פתוח, ואתה תשפוך מעט מייים על הרצועה (תשתדל לכיוון החלק הפנימי שלה) , אם הרעש נעלם לשנייה עד 4שניות, זה מהרצועה עצמה.

זה לא עושה נזק ושווה בדיקה!!

המלצה חמה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרעש הוא של חיכוך מתכתי כאילו המייסב מסתובב על יבש בלי שימון כל שהוא

לגבי לשחרר את המותחן האם זה לא מסוכן למצבר? וכמו כן הבעיה זה שגם משאבת הגה כח יושבת על אותה הרצועה ויש סיכוי קטן שהרעש בא ממנה לכן עדיין זה לא יתן לי תשובה ודאית. וזו גם הסיבה לשיפוץ האלטרנטור אני אשפץ אותו ואם זה לא זה לפחות הרווחתי אלטרנטור משופץ טוב במחיר עלות חלקים ולא כמו במוסך שאני אקבל חתול בשק ואולי הבעיה לא תיפתר וגם אני אפסיד איזה 600 -700 ש"ח

פורסם

ההגיון שלך לא ברור ,

למה לזרוק סתם כסף על שטויות? קיבלת פה עצות מצוינות ואתה מתעקש לא להפנים.

החלפת מיסב לא הופכת את האלטרנטור למשופץ,

במקרה שלך - סע לואדי גוז(אף אחד שם לא יגיד לך להשאיר את הרכב)

ותחסוך הרבה כסף(וזמן).

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

קודם כל אני לא אוהב את העבודה שעושים בואדי ג"וז מניסיון. שנית מי אמר ששם יש כאלה מקצוענים שישר יעלו לי על הבעיה. (אבל אפשר לנסות בכל זאת) .ומבחינת מחיר הם גם לא כאלה זולים למשל על עבודה כמו טיפול הם רוצים כמו במוסך רגיל וחלקים הם גם מנסים לעשות קומבינות למשל חיפשתי ידית פלסטיק במורשה רצו 170 ש"ח הם רצו 140 ש"ח על משומש ובפירוקיה מצאתי ב 50 ש"ח כך שהם לא כאלה הוגנים וזולים וכמובן שהכוונה שלי אם כבר אני אפתח את האלטרנטור זה לשפץ את כולו ולא רק מייסבים.

פורסם

כדי לוודא אם זה אלטרנטור - שחרר את המותחן כך שהרצועה תהיה רפוייה והאלט' לא יסתובב. שתי דקות לא יקרה כלום בלעדיו.

לא מספיק ברור ? לצבוע את האותיות בצבעים עליזים ?

אם יש שמן במשאבת הגה כח - היא לא תרעיש (לפחות לא כל עוד לא תיגע בהגה).

פורסם

גם קצת WD40 עם צינורית מאחורי הפולי של האלט' (לכיוון המיסב) יכולים לעזור לך להבין אם זה מיסבים

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...