Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הרכבים :

206RC

307CC

רציתי לדעת פרטים על הרכבים הנ"ל ביצועים הספקי מנוע ושוב ביצועים :)

במיוחד של ה 206RC מה רמת הביצועים שלה (פתיחות , סגירות וכו') , הא כן כמובן ביצועים! :D , רמת האיבזור ברכבים הנ"ל.

וכמובן אם אפשר לתת מחירים או לפחות מחיר משוער של הרכבים וזמן הגעתם.

בתודה מראש :)

פורסם

206RC:

7.1 ל-60 מייל"ש, 224 קמ"ש.

מנוע אלומיניום 1997 סמ"ק, תזמון שסתומים משתנה. 180 כ"ס ב-7000 סל"ד, 20.6 קג"מ ב-4750 סל"ד. גלגלי 17 אינץ'. תיבה ידנית 5 הילוכים, ESP, מושבי מירוץ. בלמים מחוזקים לעומת ה-GTI, גם בולמי זעזועים מוקשחים, קפיצים, מוטות פיתול, הגה שונה. סרן אחורי שונה, אבל כמעט ללא היגוי אחורי פאסיבי... עוד? (סתם, אין לי עוד :lol: )

מחיר והגעה ארצה? ללובינסקי הפתרונים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
206RC:

מנוע אלומיניום 1997 סמ"ק, תזמון שסתומים משתנה. 180 כ"ס ב-7000 סל"ד, 20.6 קג"מ ב-4750 סל"ד. גלגלי 17 אינץ'. תיבה ידנית 5 הילוכים, ESP, מושבי מירוץ. בלמים מחוזקים לעומת ה-GTI, גם בולמי זעזועים מוקשחים, קפיצים, מוטות פיתול, הגה שונה. סרן אחורי שונה, אבל כמעט ללא היגוי אחורי פאסיבי... עוד? (סתם, אין לי עוד :lol: )

רוני

ממה שהבנתי ממבחנים שנערכו לה בחו"ל - הבלמים זהים לשל הGTI (דבר שאוזכר לא אחת כמאכזב באותם מבחנים).

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
206RC:

רוני

היא תיהיה מתחרה של הקליאו ספורט, לא?

יש עדיפות ראשונית עד למבחן רציני ביניהם? מי מהם עדיפה? למה..?

Back to the original - NC again.

פורסם

ממה שהבנתי ממבחנים שנערכו לה בחו"ל - הבלמים זהים לשל הGTI (דבר שאוזכר לא אחת כמאכזב באותם מבחנים).

לא יודע איזה מבחנים קראת, אבל ל-RC יש בלמי 283 מ"מ מלפנים (כמו ל-306GTI6) ו-247 מאחור. ל-GTI אותם בלמים מאחור אבל רק 266 מלפנים... אם אני לא טועה ההבדל הוא גם במספר הבוכנות מלפנים - 2 ב-RC ו-1 ב-GTI.

בהחלט מתחרה לקליאו ספורט. במבחן שיש לי של EVO הקליאו ניצחה (לצורך הפרוטוקול היה מדובר בקליאו CUP).

אני אתרגם את הסוף שלו:

"נהנתי מה-206GTI180 אבל היא אף פעם לא השאירה אותי עם ידיים מזיעות, מלא באדרנלין. היא מעין סוג מבוגר יותר של קטנה-חמה, אם תרצו. בשביל אלו מאיתנו שעדיין מתלהבים מהריגושים ה"גסים" של מכונית כגון ה-205GTI, ה-206 פשוט לא פוגעת. אבל בעצם היא גם לא אמורה לפגוע. ובכל מקרה, ה-205GTI החדשה כבר כאן. היא פשוט נבנית, במקרה, בידי רנו." (באנגלית זה נשמע יותר טוב - it's just happen to be built by renault)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע איזה מבחנים קראת, אבל ל-RC יש בלמי 283 מ"מ מלפנים (כמו ל-306GTI6) ו-247 מאחור. ל-GTI אותם בלמים מאחור אבל רק 266 מלפנים... אם אני לא טועה ההבדל הוא גם במספר הבוכנות מלפנים - 2 ב-RC ו-1 ב-GTI.

בהחלט מתחרה לקליאו ספורט. במבחן שיש לי של EVO הקליאו ניצחה (לצורך הפרוטוקול היה מדובר בקליאו CUP).

אני אתרגם את הסוף שלו:

"נהנתי מה-206GTI180 אבל היא אף פעם לא השאירה אותי עם ידיים מזיעות, מלא באדרנלין. היא מעין סוג מבוגר יותר של קטנה-חמה, אם תרצו. בשביל אלו מאיתנו שעדיין מתלהבים מהריגושים ה"גסים" של מכונית כגון ה-205GTI, ה-206 פשוט לא פוגעת. אבל בעצם היא גם לא אמורה לפגוע. ובכל מקרה, ה-205GTI החדשה כבר כאן. היא פשוט נבנית, במקרה, בידי רנו." (באנגלית זה נשמע יותר טוב - it's just happen to be built by renault)

רוני

באוטוקאר, למשל.

אגב - ה206 הפסידה לקליאו גם באוטוקאר במבחן הוט-האטצ'ס משווה.

הם אמרו עליה שהיא טובה - אבל לא מספיק (אפילו לא קרוב) ובעיקר לא מאתגרת מספיק.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

• תוכן חדש...