Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצמץ יש משהו במה שאתה אומר.

הרכב באמת יקר לאחזקה? החלקים שלו ממש יקרים?דלק?

אימא שלי אחת שלא ממש איכפת לה מהאוטו והכל.....שקורה משהו אז מתקנים, חוץ מזה היא לא מבינה ממש במכוניות.

אז ניראה לי שהפרלוד לא בישבילה, וגם הבראבו

אם הם לא, אז מה כן בישיבילה?

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

התקציב עומד על 40 אלף.....אם אפשר להשיג רכב שנותן תמורה טובה וגם טוב יחסית ב50-45 אז זה גם טוב

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

חפש טויוטה קורולה/ניסאן אלמרה וסגור עניין אמא רוצה רכב אוטומטי ואמין נראה לי שזה מתאים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בשל הדרישה לאוטו' ובהתחשב בתקציב לדעתי עדיף לכם לחשוב בכיוון השמרני והבסיסי של ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה וטויוטה קורולה או במידה ואתם רוצים רכב שתקציבו נדבק לגבול התקציב אז פורד פוקוס ווולוו S40.

פורסם

45K? אימפרזה שנת 98-99...

לא רואה מוסך ממטר ומאוד מהנה לנהיגה.(נראת טוב לטעמי) אבל כמו שאמרו קודמיי גם טויטה ומזדה יהוו אופצייה טובה (כמנהג הישראלים) :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני לא מהין, הוא פתח נושא לאמא ב 30 אלף שרוצה קולט.

אחרי זה הגיע להונדה פרלוד?! גם אמא רוצה?

אחרי זה רכב ב50K.

מה נסגר?

קנו הונדה וזהו, אתה תשחבו שהיא ספורטיבית, ואמא תהנה מהאוטומט.

פורסם

אוקי תודה לכולם!

Volk על הונדה סיוויק אימא שלי בחיים לא תנהג.....חחחח סטיגמות....כאילו שקולט ולבראבו אין סטיגמות אבל להונדה יש יותר...

הסברתי שהתקציב הוא בין 30-40 ואם אפשר לחרוג ממנו בקצת לטובת מכונית טובה יותר אז מצוין.

מישהו פה הזכיר וולוו S40 , ראיתי אחת שנת 98 ב40K . מה אתם אומרים על הרכב? הוא אמין?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

אני יגיד לך ככה כמו שכבר אמרתי קודם רד מכול האופציות ההרפתקניות וקנה רכב פשוט ואמין סך הכול אמא שלך רוצה להגיע לעבודה ולא לשחוט את המשכורת ואת הזמן במוסך.

אתה זה שמתלהב מהעניין של רכב "מגניב וספורטיבי" רד מזה קנה מה שאמא צריכה ותהנה ממנו עד כמה שאתה יכול(תאמין לי לכול ילד שמקבל רשיון יש את הדפיקה שכיף לנהוג גם אם זו פיאט אונו).

קנה יפנומטית טיפוסית אמא לא תתלונן וגם אתה.

פורסם

תיהיה יקרה יותר לקניה ואחזקה מיפנומטית.

מה שכן היא בטוחה יותר איכותית יותר חזקה יותר ומפוארת יותר, אבל שוב אמא לא צריכה את זה.

פורסם
אוקי תודה לכולם!

Volk על הונדה סיוויק אימא שלי בחיים לא תנהג.....חחחח סטיגמות....כאילו שקולט ולבראבו אין סטיגמות אבל להונדה יש יותר...

הסברתי שהתקציב הוא בין 30-40 ואם אפשר לחרוג ממנו בקצת לטובת מכונית טובה יותר אז מצוין.

מישהו פה הזכיר וולוו S40 , ראיתי אחת שנת 98 ב40K . מה אתם אומרים על הרכב? הוא אמין?

סטיגמות על הונדה?

אצלי בבניין יש 4 סיוויק מהישנות, על כולן נוהגים זקנים שקטים בלי ילדים.

אם תצא מהדעות הקדומות המפגרות תבין שסה"כ מדובר באוטו שמאוד יתאים לכם דווקא, הן מבחינת האמינות בשביל אמא שלך, והן מהאוטו שנראה טוב לטעמי ובעל ביצועים בכלל לא רעים ל1.6.

מה שכן, הסיוויק גם רכב פשוט מכאנית, בשביל רכב ראשון היא תתאים לכל מיני פירוקים ו"ניסויים" שתעשה על האוטו.

ומולה בקו ישיר עומדות הבלנו קורולה והאלמרה, גם כריזמה אייר.

אני לא מבין למה אתה מדבר על וולבו או על פרלוד, אתם מטפסים גבוה מידי.

זה לא רכב בשביל אמא שלך זה בטוח אלא בשבילך שתוכל להרגיש מלך מול החברים.

אמא שלך רוצה אוטו שלא יראה מוסך, ושיהיה לו מספיק מקום בתא המטען לכל הקניות.

ולא פרלוד,ולא קולט.

אז תחזור למציאות.

פורסם

דווקא קולט היא רוצה!

ואין שום דבר רע בוולוו S40, ואם אתה חושב שוולוו זה אוטו "פוזה" ,גם בישביל להראות לחברים אז אתה טועה!

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

קולט היא בחירה מצויינת שלדעתי עדיפה פי כמה וכמה על הבראבו כאשר הרכב אמור לשרת גם את האמא. אבל חשוב ממי רוכשים.

ניתן למצוא רכבים שהיו ושרתו אנשים (בעיקר נשים) מבוגרים שלא קרעו אותם ודאגו לתחזוקה לפי הספר.

ניתן כמובן למצוא אחד שהיה אצל צעיר שקרע אותו מכל הכיוונים.

די ברור מה עדיף.

פשוט - לחפש בסבלנות רבה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...