Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלידה 1.90 במקדונלדס , לא עוד ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזה בכפר - מסעדה קטנה בקיבוץ גת רימון עם הצ'יזבורגר הכי קטלני שאי פעם טעמתי :yum:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עזוב פופה.

אגדיר ! ה-המבורגר !

מתחתיו מיט בול , באזור התעשיה ראשל"צ.

כפיר- שעובד במקדונלדס ושומע כל יום תירוצים של אנשים שמבלבלים תשכל וחושבים שבגלל שקל מקדונלדס יפול :? .

אכן,אגאדיר הוא מלך.

כל-כך טעים...פעם התעלפתי על השולחן מרוב שזה היה טעים...ההמבורגר...והם שואלים אותך איזה מידת עשיה....שלא כמו במאק פאקינג דונלדס....דף של בשר שרוף.

אה,וגם אחרי 12 בלילה יש מצב לפנים.

הבורגר ענק+צ'יפס+סלט ממש טעים ואתה יושב שם במסעדה כמו מלך...30 ש"ח!!:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

למי שרוצה כמה שיותר בשר במחיר שחיטות- פופה.

מי שרוצה איכות ולא כמות- אוונגרד.

אגאדיר, בורגוס, מוזס וכל השאר עושים המבורגרים טובים מאוד אבל לפי דעתי הטעם של האוונגרד הכי מיוחד. רק חבל שהאוונגרד הפך לאחרונה לשממה בגלל כל מיני חוקים מטופשים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

black burger באיזור קריית וייצמן ברחובות , שוורצנגר 300 גרם אני חושב , יסתום לכם את הפה לאיזה יומיים ... :wink:

ים long time no

פורסם

למי שרוצה כמה שיותר בשר במחיר שחיטות- פופה.

מי שרוצה איכות ולא כמות- אוונגרד.

איפה המקומות האלה נמצאים?

אני מכיר מקום אחר, עם המבורגרים מצויינים, ובכלל אוכל מצוין ושירות מעולה:

ניו-יורק באיזור תעשיה בהרצליה:

http://www.rol.co.il/sites/ny-ny/

יש להם אחלה ארוחות עסקיות במחיר טוב.

פורסם

בתור האדם שכנראה מבזבז כאן הכי הרבה כסף על מוצרים גסטרונומיים (כ2000 ש"ח בחודש, לא כולל יציאות עם האישה) אני חושב שיש לי את הזכות ואת העונג לתקן את כולכם:

1. אגאדיר - נחמד, הייתי נותן לזה שבנחלת בנימין (AKA: החושה) ציון טוב יותר מזה שבהרצליה (AKA: העשיר)

2. ניו-יורק ניו-יורק (לא משנה איפה, אבן גבירול או רמת גן): נחמד ותו לא.

3. פופה - הייתי אוכל שם יחסית הרבה לפנות בוקר אחרי יציאות לזמן אמיתי (נו, באמת, גם אני הייתי בן 15 לפני 10 שנים...!) אז עוד קראו להם "פופאי" לפני שתבעו אותם.

4. אוואנגרד: הסניף באבן גבירול בסדר, הסניף ברמת החייל יותר טוב וגם הוא לא מדהים בכלל - מאוד לא יציב ברמה, פעם נהדר, פעם אכזבה, זה יוצא ליד העבודה שלי אז אני מבלה שם לא מעט... :|

בכל מקרה - ההמבורגר המנצח שלי, לא הוזכר כי כנראה לא מכירים (איך??) - מוזס. מסעדתו המצויינת של (לא ממש שלו - רק האוכל שלו...) השף אבי קונפורטי. אותו אחד שדאג לזה שזוזוברה תהיה טובה עשרות מונים מג'ירף.

למוזס יש את הart-burger, לא צ'יזבורגר ולא נעליים. תערובת בשרים עם רוטב נהדר.

לא יקר בכלל.

יש להזמין מקומות מראש!

לגבי הסטייק: המבורגר טוב הינו סטייק טחון

בתאבון.

תביאו ביס (סתם סתם, אני לא אוכל מפה לפה)

עריכה: כמעט שכחתי, מחירים מפתיעים מאוד במוזס בשעות הקטנות של הלילה.

פורסם

טוב אחרי דיון ארוך טווח על המבורגרים אני יוסיף עוד 2 מקומות:

1. "מפגש ברלין", צומת ביאליק\ז'בוטינסקי ר"ג, מומלץ כבש.

2. "צ'ופה", כפר סבא על וויצמן במיקום של כל מקומות האוכל, אחלה של בשר, טעים גם ב2 בלילה ואווירה פגז., באותה נימה, בצ'ופה מומלץ גם הצ'וריסוס שלהם, מעולה!.

3. אני יודע שכבר אמרו אבל אני אוסיף המלצה על "פופא" גם שם אגב, מומלץ כבש ולא בקר.

בנוסף לכל מי שצולל( צלילה ספורטיבית ולא דברי זימה אחרים...), אז בברביס באילת יש 10 אחוז הנחה למי שבא ממועדוני הצלילה. רק להציג רשיון צלילה ומה שנותר זה לבחור בין עשרות הרוטבים אצלהם.

המממ, זהו בתאבון.

under construction..

פורסם
מוזה בכפר - מסעדה קטנה בקיבוץ גת רימון עם הצ'יזבורגר הכי קטלני שאי פעם טעמתי :yum:

גת רימון זה לא קיבוץ.

המסעדה נקראת מוזה ב-כפר.

נחשי מה המעמד הסטטוטורי של גת רימון...

• תוכן חדש...