Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלידה 1.90 במקדונלדס , לא עוד ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגת רימון זה בדיוק רחוב וחצי, ספק אם זה כפר מושב או כל כינוי אחר. לדעתי היו צריכים לספח את הגת רימון לכפר מע"ש או את שניהם לספח לגני תקוה או פ"ת.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיימר, טעות בניסוח - גת רימון הוא מושב. אבל מה שבטוח הוא לא כפר.

בדיוק הייתי שם אתמול בלילה, מה שבטוח שאלעד (REDROZE) נהנה מכל רגע (עשינו התערבות קטנה על נושא ההמבורגרים...)

בשבילי - צ'יזבורגר 330 גר' עם בייקון, הנאה צרופה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
טוב אחרי דיון ארוך טווח על המבורגרים אני יוסיף עוד 2 מקומות:

1. "מפגש ברלין", צומת ביאליק\ז'בוטינסקי ר"ג, מומלץ כבש.

את ברלין אני מכיר ממזמן, אני גר מרחק יריקה משם.

בברלין יש שתי בעיות עיקריות -

א. הקהל, מורכב בעיקר מבני 16-18 מתלהבים עם מיולים וקטנועים. קצת מציק שרוצים לאכול איזה בורגר בשקט.

ב. הבורגר טעים, אבל לא ברמה של מסעדות בורגר-גורמה, כמו מוזס או בלאק. פשוט וטעים.

אהה, ובעקבות תלונות חוזרות ונישנות מהשכנים ברחוב הם סוגרים לפעמים בלילות בהפתעה. זה עושה רק למיצי הקיבה, כשמגיעים רעבים ואין בורגר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תומר - אתה צודק, ברגע שרואים BMW Z3, הגעת למקום הנכון (של בעלת הבית)

ואם אני אשמע שעשית חיים קשים לאיזה ברמנית ג'ינג'ית עם קוצים - אתה תחטוף (יש לה פריווילגיות)

ושיימר - מודה בטעותי, לא חשבתי שבא"י המודרנית עדיין משתמשים במונח הפאודלי "כפר" הרי הפרוש המודרני שלו הוא ישוב...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה אין לי משיכה לג'ינג'יות ובטח לא עם קוצים.

חוץ מזה אם אני אלך זה כנראה יהיה עם ידידה ככה שהברמנית היא הדבר האחרון שיעניין אותי במקום.

אגב המחירים שם סבירים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ושיימר - מודה בטעותי, לא חשבתי שבא"י המודרנית עדיין משתמשים במונח הפאודלי "כפר" הרי הפרוש המודרני שלו הוא ישוב...

טוב ,

אחרי בדיקה -גת רימון שייך לתנועת המושבים .

עדיין - קיבוץ זה ממש לא.

פורסם

עשיתם לי תיאבון.

אתמול בלילה התייצבנו שלושה בחורים רעבים ואחד קצת פחות באגאדיר בהרצליה. מסתבר שיש מבצע משתלם אחרי 12 בלילה - המבורגר 220 גרם (הבינוני שלהם) עם צ'יפס ב31 ש"ח.

הזמנתי מדיום עם ביצה וחצי גינס.

האמת - בלאק טעים יותר לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...