Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

פעם בחודש אני בודק לחץ אויר בצמיגים

עד כה הכל היה טוב ויפה והלחץ נשמר

אתמול בבוקר בדקתי שוב (מזג אויר קר למדי כ- 13 מעלות) ובכל ארבעת הצמיגים היתה ירידה של בערך 5-6 PSI.

האם זה סביר ומאחר ומילאתי ללחץ האויר התיקני האם בקיץ כשיהיה חם יהיה צורך בהורדת הלחץ?

תודה

פורסם

תבדוק עם אותו שעון, בכזו טמ"פ הלחץ אמור להיות כ 2 PSI פחות ... תנפח חזרה למקור ותוריד שוב בקייץ (או בימים חמים)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
היי

פעם בחודש אני בודק לחץ אויר בצמיגים

עד כה הכל היה טוב ויפה והלחץ נשמר

אתמול בבוקר בדקתי שוב (מזג אויר קר למדי כ- 13 מעלות) ובכל ארבעת הצמיגים היתה ירידה של בערך 5-6 PSI.

האם זה סביר ומאחר ומילאתי ללחץ האויר התיקני האם בקיץ כשיהיה חם יהיה צורך בהורדת הלחץ?

תודה

אתה מתאר בדיוק את המצב , בו כולם צריכים לבדוק לחץ אויר, החיים באירופה , יודעים זאת כל העת, כאשר האויר ( סוף ,סוף) מתקרר , לחץ האויר בצמיגים יורד ויש לתקנו. ההמלצה לגבי כל העונות היא 2-3 עשיריות BAR מעל המומלץ. יש להתיחחס יותר ליצרן הצמיג מאשר ליצרן הרכב. קושיו וגמישותו של הצמיג משתנה מיצרן(לדוגמא: מישלין= צמיג מאד גמיש, אונירויאל= דופן עבה וקשיחה: מישלין צריך יותר לחץ) אחד למישנהו ולכן המידה אותה נותנת יצרנית הרכב הוא ברירת מחדל בלבד . יש רכבים זהים היוצאים מקווי היצור עם צמיגים מיצרנים שונים, סיפור של מכרז או פטריוטיות.

חזרה לנושא בדיקת הלחצים: העלאת הלחץ בצמיגים כל השנה , מטיבה עם המגע על הכביש אולם בגלל שינוי טמפרטורות קיצוני יש לבדוק ולאזן לפי עונה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אהלן.

תקרא את הדיון הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80862&highlight=%EC%E7%F5+%E0%E5%E9%F8

ובנוסף, אני מצטט לך מספר הרכב בפולו שלי: "לחץ אויר בצמיגים בודקים אך ורק כשהם קרים. במידה והם חמים אין להוריד מהם לחץ".

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שלום,

המלצות יצרן אומרות כך:

בדוק לחץ אוויר אחת לשבועיים ומלא/רוקן לפי הצורך.

אין למלא בקיץ או בחורף לחץ שונה אלא רק מה שהיצרן קבע.

במידה ובחורף תמלא בכמה PSI יותר ולמחרת או במשך השבוע ,הקיץ יחזור כמו שקרה אצלינו אז מה ? תרוקן שוב פעם בגלל שהלחץ השתנה.

אחת לשבועיים בדוק את תקינות הצמיגים והלחץ לפי הוראות היצרן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...