Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאמרתי, התיבה שלי לסאב (Pioneer 305c) נפתחה ואתמול תיקנתי אותה לפי ההנחיות שלכם (אז שוב תודה רבה!)

בשלב הראשון הוצאתי את הסאב, ומרחתי דבק נגרים טוב טוב במרווח שנוצר, אח"כ מדדתי ומצאתי מקומות טובים לברגים. קדחתי חור מוביל עם מקדח 3 מ"מ ואז השתמשתי בברגי עץ 3וחצי מ"מ משוחים בדבק נגרים. את הראש של הברגים צבעתי בטוש שחור כדי שיהיו בולטים כמה שפחות.

חיכיתי מאתמול בצהריים עד היום בבוקר והדבק התייבש לחלוטין, חיברתי מחדש את הסאב ועכשיו בדקתי אותו.

התוצאה נהדרת! אין זכר לנקישות העץ שנשמעו קודם לכן.

מצורפת תמונה של הסאב אחרי התהליך.

עכשיו יש לי שאלה נוספת.. - כאשר אני מגביר אותו לווליום גבוה במע' שלי בחדר(25רמס מקס) אני שומע (בד"כ בתדרים הממש נמוכים) מין רעש של האוויר שעובר בפורט - כאילו הוא נחתך במעבר בפורט, זה די מרגיז.

זה אמור להיות ככה?. אם לא - ממה תקלה כזו יכולה לנבוע?

תודה רבה לכל מי שיענה וגם לכל מי שענה בשרשור הקודם!

(נ.ב - כמה עולה גריל פשוט 12"?)

mini-Copy of DSCN2408.JPG

פורסם

80 ש"ח? לא ולא!

סע לשדרות הר-ציון 18 בתל-אביב חנות בשם העפרוני - לא צריך לעלות יותר מ30 שקל...

נ.ב אני חושב שיש לי עוד גריל אחד כזה של ראדיו-שאק - לא משתמש בו אבל הוא לא מהסוג האוניברסלי

יכול להיות שתצטרך לעשות לו התאמה (חורים חדשים)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זול יותר משחשבתי! תודה לכם!

כנראה שאף אחד לא יודע (או הבין...אכן ההסבר קצת קשה להבנה) את מקור הרעש אז אני פשוט אשאל את הטכנאי שיתקין לי אותו באוטו.

תודה שוב!

פורסם
80 ש"ח? לא ולא!

סע לשדרות הר-ציון 18 בתל-אביב חנות בשם העפרוני - לא צריך לעלות יותר מ30 שקל...

נ.ב אני חושב שיש לי עוד גריל אחד כזה של ראדיו-שאק - לא משתמש בו אבל הוא לא מהסוג האוניברסלי

יכול להיות שתצטרך לעשות לו התאמה (חורים חדשים)

האם אתה מתכוון לגריל של פיוניר או לגריל פשוט ורגיל ?

פורסם
אז כמו שאמרתי, התיבה שלי לסאב (Pioneer 305c) נפתחה ואתמול תיקנתי אותה לפי ההנחיות שלכם (אז שוב תודה רבה!)

בשלב הראשון הוצאתי את הסאב, ומרחתי דבק נגרים טוב טוב במרווח שנוצר, אח"כ מדדתי ומצאתי מקומות טובים לברגים. קדחתי חור מוביל עם מקדח 3 מ"מ ואז השתמשתי בברגי עץ 3וחצי מ"מ משוחים בדבק נגרים. את הראש של הברגים צבעתי בטוש שחור כדי שיהיו בולטים כמה שפחות.

חיכיתי מאתמול בצהריים עד היום בבוקר והדבק התייבש לחלוטין, חיברתי מחדש את הסאב ועכשיו בדקתי אותו.

התוצאה נהדרת! אין זכר לנקישות העץ שנשמעו קודם לכן.

מצורפת תמונה של הסאב אחרי התהליך.

עכשיו יש לי שאלה נוספת.. - כאשר אני מגביר אותו לווליום גבוה במע' שלי בחדר(25רמס מקס) אני שומע (בד"כ בתדרים הממש נמוכים) מין רעש של האוויר שעובר בפורט - כאילו הוא נחתך במעבר בפורט, זה די מרגיז.

זה אמור להיות ככה?. אם לא - ממה תקלה כזו יכולה לנבוע?

תודה רבה לכל מי שיענה וגם לכל מי שענה בשרשור הקודם!

(נ.ב - כמה עולה גריל פשוט 12"?)

לדעתי הסאב הז אמור להיות בתיבה אטומה...לפי השם שלה(305c)ה-c זה אומר שהתיבה אמורה להיות אטומה.....תקנו אותי אם אני טועה.....

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

שום גריל מקורי! גריל רגיל של 12 אינטש רשת מרובעת עם גומי מסביב וארבעה תפסני הברגה... כמו של רמקולים פשוטים של ארועים ומסיבות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כול סאבוופר יכול להיות בתיבה פתוחה, אבל סגורה לא כולם,

את זה אפשר לדעת במדוייק עם נתוני T\S של הסאבוופר.

במקרה זה הפיוניר יכול לעבוד מעולה גם בתיבה פתוחה וגם בסגורה,

רק שבכול תיבה הוא יתנהג אחרת וזה מתבטא על הגרף של תוכנת WINISD.

תמיר

פורסם
לדעתי הסאב הז אמור להיות בתיבה אטומה...לפי השם שלה(305c)ה-c זה אומר שהתיבה אמורה להיות אטומה.....תקנו אותי אם אני טועה.....

אתה מעלה נק' נכונה מאד, הסאב אכן מומלץ ע"י פיוניר לתיבות סגורות וגם הם מציעים דגם לפתוחות.

תגובותו של תמיר מנמקת שאכן אפשר לשים אותו בתיבה פתוחה גם.

אני קניתי אותו יד שניה עם תיבה פתוחה ובנתיים אני לא חושב על שינוי.

• תוכן חדש...