Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בכביש רטוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי ב50 קמ"ש בזהירות עם חלון טיפה פתוח כדי לשמוע את הדרך כשלפתע חתכה אותי לאנטיס לבנה ונאלצתי קצת לסטות לצד וקצת לבלום אבגל באוטו איבד שליטה עלה על המדרכה ונכנס באבן.

ממבט כרגע בחושך לא נפגע הרדיאטור ולא נפגע שום דבר הקשור לנסיעהףזה לא שילדה אבל צריך להחליף את כל הקדימה שזה אומר -הטמבון שמחזיק את המספר והכל,בקרוב אצרף תמונות ומקוה שתוכלו לומר לי כמה בערך אזה יעלה לי

תיזהרו בכביש!

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כל הטמבון התרסק מהתאונה?

או שהוא פשוט נפל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוא התרסק לגמרי ככה שהייתי צריך לקשור אותו בעזרת חוט חשמל כדי ש;לא יגע בגלגל כשאני מסובב את ההגה,כשנסעתי הביתה ניסיתי את ההגה והכל נסע רגיל ולא משך לשום צד כמובן שנסעתי לא מהר כי לא ידעתי בדיוק מה הבעיה.

הכי עצבן אותי זה הורים שלי-שאלו אם אני בסדר ואמרתי בסדר ומאז כל הזמן כמה כסף כמה כסף....

בסך הכל לנסר שניתן למצוא לה טמבון בפירוק.

וגם אמרו לא חתכו אותך פשוט תגיד שדיברת בפלא או משהו אחר שהסיח את דעתך ועלית על המדרכה.

באמת שחבל על האוטו אבל איך שהורים שלי הגיבו עוד יותר חבל

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יותר חשוב: איך אתה מרגיש?

מקווה שלך לא קרה דבר (פרט לעוגמת נפש קלה).

מאיכן אתה בארץ (אם אתה מעוניין בהמלצה לפחח טוב)?

פורסם

אני בסד רגבור+4 נוסעים שהיו איתי כולם היו חגורים והכל בסדר תודה על הדאגה גם לדעתי חיי הנפש חשוב יותר מהפח והמנוע,מדובר במיצובישי לנסר 91

פורסם

בחורף זה לא יעזור אם תפתח חלון בשביל "להקשיב לדרך" אתה צריך ליסוע עם מראות נקיות חלונות נקיים מאדים ולכלוך, להימנע מלהתעסק בכל מה שיכול להסיח את דעתך מהכביש. וכמו שאומרים, עדיף פעם אחת לראות, מאלף פעמים לשמוע (או משהו בסגנון ;-) ) ולהבא, תהיה מרוכז בכביש, ותלמד לצפות לכל דבר אפשרי מהנהגים הישראלים. ותשמור על עצמך.

במקומך, אם הברירה שלי היא מדרכה, או לאנטיס, אז HELL YEAH לאנטיס...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

100 ש"ח טמבון חדש,15 ד"ק עבודה(גם אם אתה לא יודע להחזיק מפתחות ביד),אל תתבאס כולה פלסטיק!,תרגיש טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מצטער אם זה לא בפורום הנכון כי הרגשתי אז לא הכי בשמיים,זה לא הטמבון השחור שעולה לא יקר (ודווקא הוא נשאר שלם המכה היא מלמטה והטמבון התחתון הגדול הלך זה יעלה כנראה יותר יקר

פורסם

חלפים:

"אחים יזדי" 03-9570000

"מכוניות אורדן" 03-6879903

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה נהגת שודים,זה פירוק או שחלפים חדשים?

אני מאשקלון

פורסם

גם משומשים וגם חדשים, לדעתי אם המשומש במצב טוב כדאי לרכוש את החלק ולא להשקיע ברכישה של חדש.

"אוטו הייטק" הדרים 34 אשדוד 09-8562517

"ביג דיל חלפים" העבודה 42 אשדוד 08-8520444

ל'

• תוכן חדש...