Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו (או למה לא?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה להישמע משבית שמחה, אבל לי יש נסיון מר מאוד עם הפולו.

יש לי פולו 1600 96 שבשנתיים האחרונות התפרקה לגמרי ולא עזר כל הקטע של "אוטו גרמני" וסיפורים כאלה ואחרים. דוגמאות? בבקשה: נעילה מרכזית, חלון חשמל, פלסטיקים מתפרקים, אלטרנטור, מצבר, תושבת דוושות, גיר, ממיר קטליטי והבונבון האחרון שגרם לי לזנוח את האוטו זרוק אי שם (רק בשבוע שעבר) - ראש מנוע.

אני ויתרתי. לא לפני שעל רוב הדברים שלעיל, ממוצע התיקונים היה מעל 1500 כל פעם.

כמובן שזה רק הנסיון המר והמזל שלי, אבל אני לפולקסווגן כבר אתקרב ממטר...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו !!!!!

הלך לך אלטרנטור ?

ומצבר ? :shock:

לא יאומן.

לך על יפנית - בטוח במאה אחוז - המצבר מחזיק עד סוף חיי האוטו , ואף יותר.

פורסם

יש לי פולו 1600 96 שבשנתיים האחרונות התפרקה לגמרי ולא עזר כל הקטע של "אוטו גרמני" וסיפורים כאלה ואחרים. דוגמאות? בבקשה: נעילה מרכזית, חלון חשמל, פלסטיקים מתפרקים, אלטרנטור, מצבר, תושבת דוושות, גיר, ממיר קטליטי והבונבון האחרון שגרם לי לזנוח את האוטו זרוק אי שם (רק בשבוע שעבר) - ראש מנוע.

גם הרכב של קיסר גרמניה יתפרק אם לא יטפלו בו כמו שצריך.

הרכב שלך נשמע מוזנח ולא מטופל בכלל.

פורסם

חביבי , להסיק מסקנות באופן כל כך גורף על קונצרן שלם , זה לא לעניין , לא עושים אינדוקציות בדברים כאלה

החזקתי פולו 3.5 שנים , מוזר לא התקלקל לי כלום ...:|

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
גם הרכב של קיסר גרמניה יתפרק אם לא יטפלו בו כמו שצריך.

הרכב שלך נשמע מוזנח ולא מטופל בכלל.

הרכב טופל במוסכי היבואן כמו שצריך ולא נראה לי שיש קשר בין "טיפול כמו שצריך" לבין יותר ממחצית התקלות שלו (כמו החשמל:חלונות ודלתות, ושבר (!) בתושבת הדוושות...ויש עוד...אין צורך לפרט שוב)

אבל אצלינו נהוג להאשים את הקורבן...

פורסם
הרכב טופל במוסכי היבואן כמו שצריך ולא נראה לי שיש קשר בין "טיפול כמו שצריך" לבין יותר ממחצית התקלות שלו (כמו החשמל:חלונות ודלתות, ושבר (!) בתושבת הדוושות...ויש עוד...אין צורך לפרט שוב)

אבל אצלינו נהוג להאשים את הקורבן...

אמת שההפך הוא הנכון.

בכל מקרה, לא באתי לפגוע, פשוט ההודעה שלך נראתה כמו של הישראלי המצוי שיודע רק להתלונן על התקלות מסביבו, שבעצם הפעם האחרונה שהוא בדק מים ברדיאטור הייתה ב82' כשנתקע לו הנגמ"ש בכניסה לביירות.

בכל מקרה התופעות ברכב שלך הן לא מייצגות (חוץ מהחלנות) ולא סיבה להימנע ממכוניות אירופאיות באופן כללי.

פורסם

האמת ששמעתי מספיק אנשים שאמרו שהם מבלים יותר מדי במוסך וזה אכן מדאיג.

הבנתי שלפולו יש בעייה קבועה של נפילת טורים וזה כמו איידס, זה אף פעם לא עובר:? . הבנתי שהבעיה נוצרת עקב השסתומים ושפעם בשנה וחצי - שנתיים צריך לקחת את האוטו למוסך והעלות של הטיפול נעה סביבות ה-150 ש"ח. פתי אני לא ולכן אני יודע שזה סכום מגוחך מדי. בכל אופן, מישהו שמע על הבעיה או שאני מחדש לו?

פורסם

בעיה ידועה בפולו, מבצעים ניקוי מצערת פעם בשנה בערך ואכן עלות הטיפול בסביבות ה-150 ש"ח...

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם
חביבי , להסיק מסקנות באופן כל כך גורף על קונצרן שלם , זה לא לעניין , לא עושים אינדוקציות בדברים כאלה

החזקתי פולו 3.5 שנים , מוזר לא התקלקל לי כלום ...:|

פולו 97, 4 שנים, 0 תקלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בעיה ידועה בפולו, מבצעים ניקוי מצערת פעם בשנה בערך ואכן עלות הטיפול בסביבות ה-150 ש"ח...

פעם בשנה? זאת אומרת בטיפול 10,000 ? זו בעיה עד כדי כך מעיקה?

כאשר אני החלטתי לחפש את האוטו, אני הבנתי כי מחיר החלפים יהיה יקר וכך גם הביטוח (למרות שבקטע הזה זה לא כזה נורא), אבל חשבתי שאני אקבל אוטו גרמני עם אמינות גבוהה, האם אני תם? :(

אני עובר ברשת על כל מיני כתבות על פולו והתגובות של הכותבים שם פשוט מורידות לי דמעות.

האם האוטו באמת לא אמין ואני קיבלתי רושם מוטעה?

קראתי את התגובה של אייל, אך האם היא אחת מיני רבים או בדיוק ההפך?

פורסם

תשמע, מר ג'וקר... אתה מבקש פה בקשות לא הגיוניות, אתה חושב שכל הפורום פה

מחזיק לו בחניה איזה פולו 1.4 שנת 2000 עם 75 כ"ס, אנשים שבבעלותם המכונית נתנו לך את חוות דעתם

ואת נסיונם האישי...אתה יכול לראות בבירור שפרט לאדם אחד ש"נפל" על פולו לא טובה, כל התגובות

טוענות שאין שום בעייה באוטו, כפי שאתה ודאי יודע- לקנות מכונית זה עיניין של אם טיפלו בה בעבר כמו שצריך

או שהזניחו אותה, אם תמצא פולו בעלת הסטוריה טיפולים שוטפים בזמן, אני לא חושב שיהיה לך בעיה מיוחדת

בהצלחה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אצלי יושבת אחת כזאת בחניה כפי שדודו תיאר. אוטו אמין בהחלט, העניין עם ניקוי המצערת הוא טיפול אחד בשנה ובטוח שלא מוריד מרמת האמינות של הרכב. אם אתה משקיע קצת ברכב הוא מחזיר המון.

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

אצלי היתה פעם אחת בעיה של טורים לא יציבים שנפתרה ב5 דקות ניקוי מצערת.

וזו פעם אחת ב4 שנים..

בשנה השניה נשרפה לי מנורה אחת אחורית.

בשנה השלישית שברו לי חלון.

בשנה הרביעית היה לי פנצ'ר ונגמרה הסוללה בשלט של האזעקה.

זהו.

לעומת זאת , אני מכיר חבר שקנה עכשיו פולו 2001 עם מספר בעיות, נזילות, סטרטר ובלאגנים ,

מה שאומר שאם אתה מטפל ברכב כמו שצריך, הוא יחזיר לך אהבה, ואם תזניח הזנחה פושעת , זה יתנקם בך,

לכן, לא משנה איזה רכב תיקח, חשוב שהוא יהיה שמור.

אם מדובר באירופאית, זה חשוב שבעתיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פולו שנת 98, קלאסיק, 1600 ,100 כ"ס.

יד ראשונה, 8 שנים ברשותי, 0 תקלות.

טיפולים אך ורק במוסך פליקס.

מעבר לטיפולים, האוטו מעולם לא ראה מוסך ולא יודע איך נראה הרכב של שגריר.

אם זה לא מספיק טוב בשבילך, קנה יפנית אבל יותר מזה היא בטח לא תיתן לך .

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

98 יד ראשונה 1.4 16V 3דלתות נסעתי עליה שנתיים

זריזה היא לא

כוח יש רק בסל"ד גבוה

רמת גימור מינימלית, ריפוד בד זול אין דיפון בד על הדלתות

פלסטיקים לא איכותיים כמו בגולף

אמינות....בא לא נדבר על זה...

דלק בידנית 1:12

סטייל..יש ויש

סיכום: תפוח רקוב בניר צלופן

חפש מתחרות שטובות ממנה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...