Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו זה נראה מאוד בעייתי ,כנס למפרט באתר של החברה , היא לא מוכרת

תבדוק תקני iso

למי אכפת שהקדמיים בגובה 1 מטר , למה בכלל הם טורחים לציין את זה

דברים חשובים כמו thd , או סוג ממברנה ,הם לא מציינים

מה זה הספק כולל נקי, ואז 160 וואט מקסימום ?, מי כתב את זה? ליצנים

בכל מקרה אף פעם אל תלך לקנות רמקולים מבלי לשמוע אותם קודם , גם אם זה b&w nautilos

חבר שלי קנה לא מזמן מערכת ב-2000 שקל שכללה דיוידי טושיבה מגבר של קנווד וסט של 5 רמקולים של ווסטרה

הוא לא שמע לעצתי ללכת לשמוע , בעצם אי אפשר היה לשמוע , רק ראה מחיר כזה מצחיק ומערכת שנראית יפה מבחוץ עם נתונים מדהימים לכאורה (5*120 הגבר נומינלי ,כן בסדר...)

המערכת נראית מבחוץ ולפי המפרט ומבחינת מחיר מדהים לעין הבלתי מזוינת

הרכבתי לו את המערכת , שומעים חרא , חרא זה לא מילה ,סאונד מרוח בלי עומק

בשורה תחתונה ,תמיד כדאי להשקיע ברמקולים טובים , אפילו רכישת זוג בהתחלה , ולא סט של חמש שנשמעים כמו הצרות שלי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא יותר מאלף.

בכלל - לקנות רמקולים לפי משקל בלי לשמוע קודם זה לא מומלץ.

קניה רצינית מתחילה בתכנון סט-אפ, גיבוש תקציב, ידיעה אילו חלקים יחוברו לאיזה חלקים אחרים - ככה בונים מערכת.

אם מדובר בחדר ולא בסלון של דירה - הייתי הולך על אפשרות שונה לגמרי -

סט רמקולים של אלטק לאנסינג - ATP3.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אוקי אז ככה, בעיקרון זכיתי בהם אתמול במחיר של 250 שקל.

לכן רציתי לדעת אם שווה לקחת אותם כבר במחיר הזה, או לבטל את ההזמנה לשמור תכסף ולהשקיע במשהו

רציני יותר.

תודה,

מתן.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני לא יודע מה הדרישות שלך-אז קשה להגיד אם מדובר במשהו שיתאים לך או לא.

ברמת העיקרון מדובר במשהו די נחות,שלא לדבר על העובדה שכל חברה שמכבדת את מוצרי האודיו שלה לא תתאר אותם במונחים "עיצוב עוצמתי","עוצמה אדירה"ושאר שטויות אשר מתאימות לערוץ הקניות,או מקסימום לחוברת של ישראכרד.

ד"א-

אם הסט היה איכותי ,אתה חושב שהיית מוציא אותו ב250 שקל?!?!?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אוקי אז ככה, בעיקרון זכיתי בהם אתמול במחיר של 250 שקל.

לכן רציתי לדעת אם שווה לקחת אותם כבר במחיר הזה, או לבטל את ההזמנה לשמור תכסף ולהשקיע במשהו

רציני יותר.

תודה,

מתן.

בשביל המחיר הזה ,זו עסקה טובה

שווה את הכסף

שמור את הסט באריזתו המקורית

ותמכור אותו ב-500 ,600 שקל , אפילו יותר אם יש לך סבלנות

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

זבל סיני

נקודה

גם 250 ש"ח הם לא שווים.

מצד שני-יש הרבה אנשים שלא כל כך חשובים להם פרמטרים כמו הפרדהתתת,עומק צליל ושאר זוטות אלא האם השכנים יתעוררו מהבאס.

אז זה בשבילם.

פורסם

אגב, גם "בדיקה" באולם תצוגה לא תמיד טובה... האולמות האילו ניבנו כדי לתת אקוסטיקה טובה (OK, רובם, לא אילו שיושבים באמצע "עגלה בחצי חינם" ושות').

לפעמים אחרי שאתה מגיע הביתה אתה מיתאכזב. הצליל הוא לא אותו צליל...

בקיצור, אי אפשר לדעת מה הוא הרמקול הכי טוב בישבילך, מה שבטוח הוא שאתה חייב להיות סגור על עצמך, לישמע רמקולים טובים עם מישהו שמבין (ואני לא מיתכוון לרמקול שמוציא 100 טון של באס, ואפילו אם קוראים לו "סרווין וואגה")

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה בחדרי בדיקה מדובר על חדרים אטומים ובנויים אקוסטית זה לא אומר שאתה צריך להתאכזב מהסאונד.

כן, הצליל יהיה שונה, אבל בחדר השמעה ברמה גבוהה אתה אמור לנסות ולהבין מה המקסימום שאותו רמקול\אלמנט יכול להגיע, מה לעשות לא כל אחד הולך ומבצע איטום כולל לסלון + בניית תשתית גבס קומפלט על האיטום, אבל לפחות שאתה משלם על משהו, תוכל לדעת בדיוק על מה אתה משלם ומה יכולתו.

כמוכן, עצה אחת שלי, אם אתם כבר הולכים ושומעים סטים של רמקולים , אז לפחות תשתדלו לשים לב לכמה דברים:

1.איזה מגבר משמיע לכם את הסט- אם יש לכם מגבר של דנון, הסט ישמע שונה עם מגבר של הרמן\קרדון.

2.תתאימו את הסט לצרכים שלכם- אם מדובר על סט למוזיקה נטו, אז רמקולים סטליטים זה לא בשבילכם.

3.תגבשו תקציב מראש- ברגע ששומעים משהו מעבר לתקציב והוא יקסום לכם, אתם תתפתו לקנות וזה יחרוג ממה שהצבתם לכם,סט של 3000 ש"ח לא ישמע כמו סט של 600 ש"ח .

4.אם אתם קונים רמקולים קדמיים בלבד, אז סט עם אחוריים סנטר וסאב זה לא בשבילכם, וגם אין צורך לשמוע את הסט במלואו, זה רק יעכר את הקניה כי זה לא יגיע לאותו אפקט שאתם מחפשים.

ובקיצור, לא להתפתות לכל מה שמציעים לכם, רמקולים של 250 ש"ח כולל משלוח לא שווים את החיוב באשראי.

תתחשבו בכל הגורמים שאתם מציבים לעצמכם, כאשר מדובר על אודיו \קולנוע בייתי , אין ממש גבול, ככל שיש יותר כסף ככה ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר, השמיים הם הגבול.

כל אותם אתרי מכירות פומביות מוכרות בעיקר זבלים שאולי מביישים אפילו את המוצר מדבקה שלהם הם משוייכים.

כמו שאתם שואלים שאלות לגבי דברים טכניים לרכב בפורום טכני, כך גם תוכלו להתייעץ בפורום שמתמחה באודיו לבית( יש בתפוז פורום נהדר).

חבל לרכוש משהו ואז לשאול "האם לבטל את הקניה".

כמו שכבר מישהו אמר, קנית ב250 ש"ח, כן זה זול , ממש זול, אולי תוכל למכור אותם למישהו שלא מחפש משהו מפוצץ בהומלס או יד2 או כל אתר מכירות כזה או אחר ואפילו לעשות רווח קטן בצד.

מצד שני אם אתה מסתפק באותו סט, אז הרווחת,הכל שאלה למה אתה מכוון.

בכל מקרה, כבר קנית אין טעם לבאס לך את החיים עם ביקורות שליליות, זה שווה את המחיר הזעום ששילמת, אז....תתחדש!.

under construction..

פורסם

אכן, חשוב להבין ששינוי של מרכיב מסויים ממה שיש ב"סט" התצוגה יביא לשינוי הסאונד, לעיתים בצורה דרמטית.

אם מישהו מעוניין בקולנוע ביתי ומוכן להשקיע סכום נכבד (2500 שקלים) אני הייתי ממליץ להמתין מעט, מפעם לפעם ניופאן (ייבואנית קנווד, טושיבה, דנון ועוד) יוצאת במכירת עודפים במחירים מוזלים.

היתה מכירה כזאת לפני חודש ושמעתי שם את הסט הכי מדהים ששמעתי עד כה (ושמעתי כבר הרבה), לסט היו 2 תצורות:

1:

*DVD טושיבה

*רסיבר דנון

*רמקולים 6.1 של דנון (סטאליטים)

2.

*DVD טושיבה

*רסיבר דנון

*רמקולים 6.1 JBL

2 הסטים האלה פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם, נשמעו כל כך טוב, שבתוך שעה הם סיימו מלאי של מעל 30 סטים (כל אחד במחיר של 2500 שקלים).

שווה לעקוב בעיתונים אחריי מכירות החיסול של ניופאן, מנסיון ארוך טווח איתם, ניתן להוציא מחירים מצויינים למוצרים מצויינים (דוגמא- חברה שלי קנתה DVD קורא DIVX וכתוביות בעברית של טושיבה ב-400 שקלים-לדגם הכי חדש שלהם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם מישהו מעוניין בקולנוע ביתי ומוכן להשקיע סכום נכבד (2500 שקלים) אני הייתי ממליץ להמתין מעט, מפעם לפעם ניופאן (ייבואנית קנווד, טושיבה, דנון ועוד) יוצאת במכירת עודפים במחירים מוזלים.

היתה מכירה כזאת לפני חודש ושמעתי שם את הסט הכי מדהים ששמעתי עד כה (ושמעתי כבר הרבה), לסט היו 2 תצורות:

1:

*DVD טושיבה

*רסיבר דנון

*רמקולים 6.1 של דנון (סטאליטים)

2.

*DVD טושיבה

*רסיבר דנון

*רמקולים 6.1 JBL

2 הסטים האלה פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם, נשמעו כל כך טוב, שבתוך שעה הם סיימו מלאי של מעל 30 סטים (כל אחד במחיר של 2500 שקלים).

שווה לעקוב בעיתונים אחריי מכירות החיסול של ניופאן, מנסיון ארוך טווח איתם, ניתן להוציא מחירים מצויינים למוצרים מצויינים (דוגמא- חברה שלי קנתה DVD קורא DIVX וכתוביות בעברית של טושיבה ב-400 שקלים-לדגם הכי חדש שלהם).

מכירות החיסול של ניפאן אכן משתלמות אבל אי אפשר להדהים בקולנוע ביתי ב-2500 ש"ח. זה כמו לנסות לקנות מכונית ספורטיבית משובחת וחדשה ב-80 אלף ש"ח. אין כזו חיה. כל הסטים הזולים של הסטאליטים נשמעים כמו מכונות ייצור תעשתיות, לא רמקולים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוקי תודה אנשים אם זה מענין מישהו שאני יחזור מהצבא אני מאמין שהם כבר יהיו בבית אני יבדוק ויתן

חוות דעתי עליהם, ויש לי מקור טוב להשוואה עם המערכת שיש לנו בסלון :)

מגבר של הרמן קרדון

שתי רמקולים קדמיים של אינפיניטי

סנטר אינפיניטי

אחוריים סטאליטים של בוס

שומעים ממש יפה שם, אם הם יהיו זבל אני ישכנע את אבא לקנות מערכת חדשה ויקח את זאת לחדר :p

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

• תוכן חדש...